| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Nepoznati filmovi i serije...?
 Zašto bi vas mindfucko, pa ne znam svaki mogući Sf  Oprosti šta pitam EEEEE. Inače, je Millenium iz 1989.
|
| sri 04 kol, 2010 5:38 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
serija, prije nekoliko godina se prikazivala, mislim na novoj. neka skupina znanstvenika (virolozi su bili ako se ne varam) i spašavali sve i svakog od mogućih epidemija, pandemija, zaraza... zna li itko kako se zove?? 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sub 28 kol, 2010 3:59 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Rowena je napisao/la: serija, prije nekoliko godina se prikazivala, mislim na novoj. neka skupina znanstvenika (virolozi su bili ako se ne varam) i spašavali sve i svakog od mogućih epidemija, pandemija, zaraza... zna li itko kako se zove??  joj znam da koju misliš, igrao je onaj plavi tip sjetih se pa ti javim ako tko ne bude brži 
| sub 28 kol, 2010 3:41 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
je, i igrao je i u kućanicama neko vrijeme... mrzim kad se ne mogu sjetiti... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| sub 28 kol, 2010 3:59 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Rowena je napisao/la: je, i igrao je i u kućanicama neko vrijeme... mrzim kad se ne mogu sjetiti... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) evo našla Medical Investigation
| sub 28 kol, 2010 4:23 pm |
|
 |
|
Admiral
|
jej!! 
|
| sub 28 kol, 2010 4:25 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
pahuljica je napisao/la: Rowena je napisao/la: je, i igrao je i u kućanicama neko vrijeme... mrzim kad se ne mogu sjetiti... ](./images/smilies/eusa_wall.gif) evo našla Medical InvestigationMeni je to na početku bila tako genijalna serija. Kasnije epizode su malo bez veze, pa nije čudno što su ju rano ukinuli.
|
| sub 28 kol, 2010 4:30 pm |
|
 |
|
fluffy
|
i ja sam to pratila ali nisam pojma imala da je bila samo jedna sezona 
| sub 28 kol, 2010 4:33 pm |
|
 |
|
Admiral
|
serija je bila zanimljiva, drugačija od ostalih CSI i sličnih... šteta što se nije dulje prikazivala i što nisu više sezona snimili...
|
| sub 28 kol, 2010 4:35 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Rowena je napisao/la: serija je bila zanimljiva, drugačija od ostalih CSI i sličnih... šteta što se nije dulje prikazivala i što nisu više sezona snimili... očito nije toliko osvojila američku publiku pa ju odlučili prekinuti 
| sub 28 kol, 2010 6:06 pm |
|
 |
|
Admiral
|
da, stvarno šteta... meni se sviđao taj spoj kriminalistike i medicine
|
| sub 28 kol, 2010 6:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pon 30 kol, 2010 1:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: The Tudors
Daj, ljudi, pomognite mi. Ima neka serija u stilu Tudorsa, sa ~istom pričom i tematikom, ali je smještena u moderno doba, gdje su kraljevi direktori, paževi tajnice itd. Nemrem se sjetit kak se zove serija. Nije Kings. HALP!
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 18 sij, 2011 7:05 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Daj, ljudi, pomognite mi. Ima neka serija u stilu Tudorsa, sa ~istom pričom i tematikom, ali je smještena u moderno doba, gdje su kraljevi direktori, paževi tajnice itd. Nemrem se sjetit kak se zove serija. Nije Kings. HALP! Mislim da si upravo opisao cca 60 serija snimljenih u zadnjih 20 godina. 
|
| uto 18 sij, 2011 7:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ovo je overtnije inspirirano srednjim vijekom i vladarima tog perioda. Očitija imena itd. Bar se tako nešto sjećam.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 18 sij, 2011 7:25 pm |
|
 |
|