| Autor/ica |
Poruka |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
 Halo
Pa da kažem, valjda ste svi čuli da najpolularniji igru na X-BOX-u(a nedavno i na PC) zvanu Halo.
Radnja u 2552.g. Ljudi se bore protiv neprijateljski nastrojenih vanzemaljaca. Malo ovako zvuči glupo, ali ne želi spojlati s previše informacija. To je FPS. Izašao je i Halo 2, a 2007 izlazi i Halo 3, te 2008 Halo film.
Inače: Evo link za Halo official page:http://www.bungie.net/
Evo link za Halopedia:http://halo.wikia.com/wiki/Main_Page
Evo link za trailer za Halo 3:http://www.unlimitedgamer.net/halo3/trailer-e3-06.php
| sri 15 stu, 2006 9:36 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
a bas sam se bio pitao kaj ti je to u sigu (i avataru)
| sri 15 stu, 2006 9:43 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
U sigu i avataru Mislav se oboružao slikama iz strašno dobre igre koju zbog napetosti ne mogu igrati oni kojima se "tresu gaće", pogotovo ako igraju u mraku i opremljeni dobrim slušalicama.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 15 stu, 2006 10:17 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
kaj to ima i za PC?
onda bi htio konacno da isprobam i tu igricu
ima to tko, od ljudi koji dolaze u klub? (javite mi na pm)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 15 stu, 2006 10:47 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
@Chaky, ja imam, mogu ti je donijeti. @TerNek, biti ću iskren, kada si sam ispred kompa, soba je mračna, slušalice su na max., a u igrici: ideš sam u pustom, mračnom hodniku i ulaziš u veliku sobu. Nitko na radaru, kada odjednom netko počinje se derati i vidiš dva obrisa proziranih Elitnih vojnika s fuzijskim mačetom kako prama tebi idu(a mečeta ubija jednim udarcem), ti isprazniš cijeli šaržer u poluatomatiku, reloadaš i bježiš... 
| čet 16 stu, 2006 11:05 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Baš sam na to i mislio. Igra totalno psihološki djeluje. Nije nikome svejedno podnositi krv, pucačinu i masakre, a još te u prsima stegne osjećaj tjeskobe kao da si i sam tamo unutra. Kad ugasiš komp, još neko vrijeme ne funkcioniraš normalno.
Trebao bih i ja nabaviti i jedinicu i dvojku. Igrao sam jedinicu samo kod frenda nekoliko puta, a nikako se nisam organizirao da nabavim za sebe. To će mi biti prioritet kad malo refresham komp ili čak i kupim cijelu konfu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 16 stu, 2006 11:15 am |
|
 |
|
Mister 47
|
Halo 2 je samo za X-BOX, a 2007 dolazi za Vistu. 
| čet 16 stu, 2006 11:17 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
Mislav je napisao/la: @Chaky, ja imam, mogu ti je donijeti. @TerNek, biti ću iskren, kada si sam ispred kompa, soba je mračna, slušalice su na max., a u igrici: ideš sam u pustom, mračnom hodniku i ulaziš u veliku sobu. Nitko na radaru, kada odjednom netko počinje se derati i vidiš dva obrisa proziranih Elitnih vojnika s fuzijskim mačetom kako prama tebi idu(a mečeta ubija jednim udarcem), ti isprazniš cijeli šaržer u poluatomatiku, reloadaš i bježiš... 
dojam skoro kao resident evil ili doom 3
| čet 16 stu, 2006 9:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Nije takav dojam ali je slican
Doom 3 je... Ne strasan nego STRASAN
Nevjerojatan je za igrat, vec na samom pocetku te strah a nista se nedogadja
Udjes uprostoriju a mrkli je mrak, na ekranu doslovno crno
ja mislio da je ekran crko 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pet 17 stu, 2006 12:39 am |
|
 |
|
Mister 47
|
U resident evilu ili doomu te napadaju "deformirana čudovišta", ali ovdje nije takav osjećaj, više se boriš protiv vanzemaljskih čudovišta koja su ili super pametna li super glupa, ali uvijek pametni i glupi dolaze na hrpi, tako da uvijek moraš izbjegavati i taktički razmišljati. Imaš opcije easy, normal, heroic(hard), legendary(very hard) opcije. S time da na prve dvije uz tebe će više manje uvijek biti marinci, a na ostalim uglavnom neće, jer poginu na početku. No svejedno još je razlika u tome da se borbe ravnomjerno odvijaju u skučenim prostorima gdje je iza svakog kutka možda neprijatelj i na ogromnim ravnica, na snijegu, prašumi...gdje koristiš hrpu vozila i letjelica.
| pet 17 stu, 2006 11:39 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
Mislav je napisao/la: U resident evilu ili doomu te napadaju "deformirana čudovišta", ali ovdje nije takav osjećaj, više se boriš protiv vanzemaljskih čudovišta koja su ili super pametna li super glupa, ali uvijek pametni i glupi dolaze na hrpi, tako da uvijek moraš izbjegavati i taktički razmišljati. Imaš opcije easy, normal, heroic(hard), legendary(very hard) opcije. S time da na prve dvije uz tebe će više manje uvijek biti marinci, a na ostalim uglavnom neće, jer poginu na početku. No svejedno još je razlika u tome da se borbe ravnomjerno odvijaju u skučenim prostorima gdje je iza svakog kutka možda neprijatelj i na ogromnim ravnica, na snijegu, prašumi...gdje koristiš hrpu vozila i letjelica.
e ovo me zaintrigiralo...
fak sada moram uhvatit vremena za igrat to...
| pet 17 stu, 2006 10:05 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Za sve koji žele vidjeti kako Halo izgleda:
http://www.halozero.new.fr/
Ovdje je "fan made" Halo u 2-D, zaigrajte i zamislite onda sve to u 3-D. 
| uto 21 stu, 2006 6:03 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
opa, skinuo sam malo i igrao iu moram priznati da nti ovaj 2d uradak nije nimalo loš...dapače
| uto 21 stu, 2006 8:11 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Na TV je prikazan 60-to minutni Halo 3 trailer. http://www.youtube.com/watch?v=_TayFyP7TdM&mode=related&search=
Prvi dio je snimljen s glumcima, a drugi dio je CGI(premda moram priznati da sve izgleda poput vrhunskog filma)
| ned 10 pro, 2006 8:04 pm |
|
 |
|