|
Sada je: ned 16 kol, 2026 7:58 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Dogovori o anketi
Cvicek je napisao/la: Nije da zabranjujem, ali svakako toplo preporučam da se ne otvara previše anketa tjedno  Ponetko može biti 'overhelman' s brojem novih anketa, dok očekuje samo svoj unaprijed dogovoreni tempo od 2 epizode tjedno I... forum će biti "potrošen" nakon što otvorimo i zadnju trek anketu, ništa novog od sadržaja, počet će lagano odumirat... me not like that future  Uvijek možete napraviti novu peticiju HRT-u da neprestano pušta ST. I to redoslijedom kojim su snimljeni. 
| čet 16 pro, 2010 4:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mislim da možemo biti VRLO sretni što su na HRTu puštali Trek skoro svakodnevno skoro 3 godine Ajd, bilo bi lijepo da su nakon ENTa pustili i TOS, ali ajde, recimo Stargate je prošao puno gore (od 3 serije (16 sezona?) i 2 filma prikazali su samo 1 sezonu (SGU 1.sezonu) tako da sam ja osobno zadovoljan 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 16 pro, 2010 4:56 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Cvicek je napisao/la: Mislim da možemo biti VRLO sretni što su na HRTu puštali Trek skoro svakodnevno skoro 3 godine Ajd, bilo bi lijepo da su nakon ENTa pustili i TOS, ali ajde, recimo Stargate je prošao puno gore (od 3 serije (16 sezona?) i 2 filma prikazali su samo 1 sezonu (SGU 1.sezonu) tako da sam ja osobno zadovoljan  A kao, ako si ti zadovoljan, onda su svi zadovoljni? 
| pet 17 pro, 2010 4:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Spet je napisao/la: A kao, ako si ti zadovoljan, onda su svi zadovoljni?  Je, naravno Ajme, pa valjda imam pravo reći svoje mišljanje, tko tebe sprečava da se ne složiš s izrečenim? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 17 pro, 2010 5:51 pm |
|
 |
|
Number One
|
Cvicek je napisao/la: Spet je napisao/la: A kao, ako si ti zadovoljan, onda su svi zadovoljni?  Je, naravno Ajme, pa valjda imam pravo reći svoje mišljanje, tko tebe sprečava da se ne složiš s izrečenim?  Uvijek treba tražit više. Nek se naviknu da netko nešto traži. 
| sub 18 pro, 2010 8:48 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 21 pro, 2010 9:31 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, a, ovoga... sjeca li se tko onog vremena kad smo imali prave Velike/Male ankete? ja bi opet tako nesto. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 22 pro, 2010 3:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...na što točno misliš...?
| sri 22 pro, 2010 3:56 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pa ono kad smo imali ankete na neku temu. a ne ovo kao komentiranje epizoda i tomu slicno.
|
| sri 22 pro, 2010 4:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ant je napisao/la: pa ono kad smo imali ankete na neku temu. a ne ovo kao komentiranje epizoda i tomu slicno. ...misliš na brodove, serijale... ??
| sri 22 pro, 2010 4:35 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
brodovi, serijali, likovi, takve stvari!
|
| sri 22 pro, 2010 4:38 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Daj nek netko otvara ankete, ispada ko da samo ja gledam TOS. Ekšli i gledam, Cviček nabaci nasumični komentar, ostali po sjećanju. Ne držite se dogovora. [Regica]Sramota. Sramootaa. Puj! [/Regica]
|
| sri 09 ožu, 2011 11:26 pm |
|
 |
|
Number One
|
Ja sam sve odgledala u mjesec dana i nemam sad vremena stavljat nove ankete. Inače bih. Druga sezona mi je najlošija, pa ni nemam neki poriv da ju ponovo prolazim. 
| pet 11 ožu, 2011 6:02 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Miki je napisao/la: Daj nek netko otvara ankete, ispada ko da samo ja gledam TOS. Ekšli i gledam, Cviček nabaci nasumični komentar, ostali po sjećanju. Ne držite se dogovora. [Regica]Sramota. Sramootaa. Puj! [/Regica] A sjećam se da je negdje Cviček rekao da će komentirat epizode nakon što završi SGU. 
|
| ned 22 svi, 2011 9:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Miki je napisao/la: A sjećam se da je negdje Cviček rekao da će komentirat epizode nakon što završi SGU.  Oooops... istina Evo budem jednu epku na dan.... od sutra Inače, ostaje mi još jedna epka i završavam s gledanjem TOSa i time ću konačno kompletirati gledanje 'kanonskog' treka.
|
| ned 22 svi, 2011 9:51 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|