| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Avatari & Potpisi
Hehe, hvala Spet, samo da dotična ne posjeti ovaj forum i bit će ok. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sri 15 pro, 2010 8:22 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Wildchild je napisao/la: Hehe, hvala Spet, samo da dotična ne posjeti ovaj forum i bit će ok.  si provjerio prije da li voli Star Trek 
| sri 15 pro, 2010 8:25 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Ne voli. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| sri 15 pro, 2010 9:19 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ajme Trap! Avatar! Klasik! 
| sri 15 pro, 2010 9:43 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Spet je napisao/la: Ajme Trap! Avatar! Klasik!  ovaj, a ki je pak taj sad ? 
| sri 15 pro, 2010 9:56 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Spet je napisao/la: Ajme Trap! Često mi to govore... Spet je napisao/la: Avatar! Klasik!  Ovo isto, ajd.  I hvala... A ne vjerujem da će se dugo zadržati. pahuljica je napisao/la: Spet je napisao/la: Ajme Trap! Avatar! Klasik!  ovaj, a ki je pak taj sad ?   Reci da se šališ. 

|
| sri 15 pro, 2010 10:33 pm |
|
 |
|
fluffy
|
T'Rapavi je napisao/la:  Reci da se šališ.  volim se šaliti daj mi šapni
| sri 15 pro, 2010 10:41 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
pahuljica je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la:  Reci da se šališ.  volim se šaliti daj mi šapniOvo nije smiješno. Pssssst, it is I, Leclerc...

|
| sri 15 pro, 2010 10:47 pm |
|
 |
|
fluffy
|
T'Rapavi je napisao/la: pahuljica je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la:  Reci da se šališ.  volim se šaliti daj mi šapniOvo nije smiješno. Pssssst, it is I, Leclerc...not funny 
| sri 15 pro, 2010 10:53 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
To i ja kažem... 

|
| sri 15 pro, 2010 11:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
pahuljica je napisao/la: Spet je napisao/la: Ajme Trap! Avatar! Klasik!  ovaj, a ki je pak taj sad ?  Nije uopće bad... nismo forum tam nekih ludih... trekera... pa da bi trebala znati tko je na slici 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 15 pro, 2010 11:05 pm |
|
 |
|
fluffy
|
T'Rapavi je napisao/la: To i ja kažem...  sliči mi na nekog lika iz neke sapunice  Cvicek je napisao/la: pahuljica je napisao/la: Spet je napisao/la: Ajme Trap! Avatar! Klasik!  ovaj, a ki je pak taj sad ?  Nije uopće bad... nismo forum tam nekih ludih... trekera... pa da bi trebala znati tko je na slici  haha, sada mi sinulo...hvala Cviček  sviđa mi se novi wildchild-ov avatar 
| sri 15 pro, 2010 11:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Wildchild je napisao/la: Spet je napisao/la: Wildchild, definitivno odličan avatar!  Hehe, hvala Spet, samo da dotična ne posjeti ovaj forum i bit će ok. Ovaj.... ne znam je li pametno da te suočavam sa istinom... ali na avataru ti nije živa osoba :zubo:
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 15 pro, 2010 11:55 pm |
|
 |
|
Desolate
|
NOOOOOO!!!!!! 

|
| sri 15 pro, 2010 11:59 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Wildchild je napisao/la: NOOOOOO!!!!!!  ha molim, sada me zbunjujete 
| čet 16 pro, 2010 1:24 pm |
|
 |
|