|
Sada je: uto 11 kol, 2026 1:37 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Generalna trkeljana o M/Ž odnosima...
| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Nontopic pričaonica
LOL pa sve žene misle da su kraljice. 
|
| sri 24 stu, 2010 12:09 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miki je napisao/la: LOL pa sve žene misle da su kraljice.  Ak ti želiš vjerovat da je svemir tak loše dizajniran, onda just go ahead, al ja neću niti ne želim
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 24 stu, 2010 12:13 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Sovereign X je napisao/la: Miki je napisao/la: LOL pa sve žene misle da su kraljice.  Ak ti želiš vjerovat da je svemir tak loše dizajniran, onda just go ahead, al ja neću niti ne želim Pa pogleć si samo Elizabetu drugu... mislim, ak si ta ženska može mislit da je kraljica, onda svaka može... 

|
| sri 24 stu, 2010 12:16 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Trap: Daj nemoj me tolko nasmijavat, ostat ću bez zraka Sovereign X je napisao/la: Evo i mojeg mišljenja:
Mora biti sladokusac - naravno, jer i ja jesam Traže se prpošne grudi - što se ovog tiče meni je najbolja sredina, znači da nisu ni prevelike ni premale Duga njegovana kosa - po mogućnosti do guzice Prćasta guza - naravno da mora imat lijepu oblu guzu, to mi je čak važnije od sisa Da voli vino - ma može bilo kaj, bitno da nije protiv alkohola i da se ne fura na skroz zdravi život Ne ustručava se izaći bez šminke - slažem se, cura može biti lijepa i bez šminke, a ak ju već koristi onda nebi trebala pretjerivati Niža je od muškarca - ovo obavezno (sad će me neki koji imaju fetiš na visoke popljuvat ) Sportski je tip - ne mora bit nužno sportašica, al da ima lijepo tijelo, to bi bilo poželjno Vitka je - i to stavljam pod obaveznu osobinu; znači ne smije bit ni anoreksična, a ni ko trokrilni ormar Dobra vozačica - ovo mi je svejedno tj. ček...ne smije bit bolja vozačica od mene  Posvećena je obitelji i djeci - check Uživa u obilnim obrocima bez grižnje savjesti - e sad, ja bi da jede umjereno, jer ak bu se prežderavala, onda više nebude vitka, već će s vremenom postat trokrilni ormar, a onda ću je morat stjerat na dijetu, a to tako nebi htio Voli gledati nogomet - nevažno što se mene tiče, tj. ovdje bi ja napravio malu preinaku - mora volit gledat SF Ima granice kada je alkohol u pitanju - naravno, mora se kontrolirat, a ne da poslije bude mrtva pijana i riga uokolo (curu u takvom stanju stvarno nije lijepo za vidjet) Održava svoju idealnu težinu - i s ovim se slažem Ima jak seksualni nagon - ovo je jedna možda od meni najvažnijih stvari tako da to ide pod obaveznu kategoriju Obrazovana je i ima diplomu - kao što već negdje rekoh, dal cura ima diplomu ili ne, to mi stvarno ne igra preveliku ulogu u mom životu. Naravno, ipak srednju mora imat završenu Ima posao - po mogućnosti, ali nije uvjet Zarađuje više od muškarca - pa bilo bi lijepo, al kao i prošla stavka, ova isto nije uvjet Potiče izlaske - definitivno da, jer ne volim asocijalne cure Ima dobar smisao za humor - isto check, a ne da bude neka uštogljena b*tch ko T'Pol Ugodno se osjeća u bilo kakvoj odjeći - slažem se, a ne da mora imat 3 ogromna ormara puna krpica i da malo malo ide u šopinge i kupuje nove krpice, i još uz sve to da joj ja moram davat pare za to Može se spremiti za deset minuta - nije obavezno, tj. nek se spremna i pol sata, samo da ne kasni kad su bitne stvari u pitanju Voli kuhati - pa pošto ja znam samo kuhat osnovne stvari, onda bi ovo itekako bio jedan od obaveznih kriterija Sviđa se njegovim prijateljima - tako je, svi mi moraju bit zavidni Sviđaju joj se njegovi prijatelji - da, bilo bi poželjno da se slaže s mojim prijateljima i da mi ne prigovara kad idem van s njima Zna s novcem - istina, ne smije se razbacivat s parama, pogotovo ne u ova teška vremena
I nek bude tu još par uvjeta za potpuno savršenstvo:
- plava kosa - plave ili zelene oči - vrlo iskrena, dobra, poštena, da nije manipulativna, da je zabavna, društvena i da mogu o svemu pričat s njom
Eto, to je za mene savršenstvo iliti 20/10 Nego zaboravih dodat još jednu stvar: Mora voljet igrat PC igre
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sri 24 stu, 2010 12:41 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ili možeš jednostavno otići u shop i reći da ti takvu s plastike naprave... jer u RL... ako ti se to sve poklopi i još k tome zavoli tebe... ja ću hodati na sve 4...
| sri 24 stu, 2010 1:10 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Generalna trkeljana o M/Ž odnosima...
Hahaha, ma ovo što piše na šrotu od net.hr-a su teške gluposti.  Idealna žena ne postoji, a da i postoji onda to nije tako zanimljivo, barem meni nije. @Sov: Ako nađeš takvu curu ja ti skidam kapu, i još si zaboravio nadopisat da mora volit Star Trek i one tvoje Kardasije (što god to bilo). ...i kad je ošamariš da kaže "HvaLJa!" 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| čet 25 stu, 2010 12:27 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Pitanje za vas cure... jeli ovo prototip idealnog muškarca? "Šta mogu da kažem o sebi.... imam novac i vjerujem u Bog. Trebam žena koja je mljada, dobro da izgljeda, dobro da kuha i da zna da puši... i jasno, treba da sljuša, ako ošamarim da kaže hvalja... u krevetu sam tigar, grebem i grizem. Volim da slušam maljog od Gzima kad svira Neču neču dijamante na harmonika." Ko što vidite, ljep sam u pi*** ma****** imam i noćni kljub, a ujutro možeš da dobiš burek."
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| čet 25 stu, 2010 12:46 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Zašt stavljaš moju sliku na forum bez mog dopuštenja? 

|
| čet 25 stu, 2010 12:52 am |
|
 |
|
Desolate
|
A eto tako, a jel bed ako sam te citirao? 

|
| čet 25 stu, 2010 12:57 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Wildchild je napisao/la: A eto tako, a jel bed ako sam te citirao?  A to... ne, šta jest, jest... burek za sve! 

|
| čet 25 stu, 2010 12:58 am |
|
 |
|
Overlord
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ili možeš jednostavno otići u shop i reći da ti takvu s plastike naprave... jer u RL... ako ti se to sve poklopi i još k tome zavoli tebe... ja ću hodati na sve 4... Ma iskreno, znam da je takvu nažalost nemoguće nać u RL, al bilo bi poželjno da cura pokriva bar 70% točaka s te moje liste

|
| čet 25 stu, 2010 1:21 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 25 stu, 2010 1:35 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: NO MA'AM traži the best TITS on net!
Mir'Na Riker je napisao/la: Ok, dečki, pitanje, molim vas. Jel vama zbiiiiiilja ta cura na zadnjoj slici privlačna?  Cure često zaboravljaju da dečki imaju dvije vrste kriterija: a) cura koja je zgodna i čini se normalnom i pametnom, dobrim materijalom za vezu, tj. druženje, razgovor...pa onda i sex. b) "uffffffffff jeoooteeee", tj. cura koja izgleda jeftino i ima savršene atribute, cura koju bi s guštom iskoristio i odbacio. A ona ne bi imala ništa protiv.
|
| uto 25 sij, 2011 11:34 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
shirajzl je napisao/la: Cure često zaboravljaju da dečki imaju dvije vrste kriterija:
a) cura koja je zgodna i čini se normalnom i pametnom, dobrim materijalom za vezu, tj. druženje, razgovor...pa onda i sex.
b) "uffffffffff jeoooteeee", tj. cura koja izgleda jeftino i ima savršene atribute, cura koju bi s guštom iskoristio i odbacio. A ona ne bi imala ništa protiv. Jup, to nije teško prokužiti. Svejedno sam morala provjeriti. Zaboravite da sam išta pitala.  Da me sovko ne moderira...  Ant, ne komentiraj. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 26 sij, 2011 12:32 pm |
|
 |
|
Overlord
|
shirajzl je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Ok, dečki, pitanje, molim vas. Jel vama zbiiiiiilja ta cura na zadnjoj slici privlačna?  Cure često zaboravljaju da dečki imaju dvije vrste kriterija: a) cura koja je zgodna i čini se normalnom i pametnom, dobrim materijalom za vezu, tj. druženje, razgovor...pa onda i sex. b) "uffffffffff jeoooteeee", tj. cura koja izgleda jeftino i ima savršene atribute, cura koju bi s guštom iskoristio i odbacio. A ona ne bi imala ništa protiv. Potpuno si u pravu. Tako da cura sa te slike spada pod b kategoriju
A i ova vjerojatno:

|
| sri 26 sij, 2011 5:14 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|