|
Sada je: pon 10 kol, 2026 9:21 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Generalna trkeljana o M/Ž odnosima...
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Generalna trkeljana o M/Ž odnosima...
| sub 18 ruj, 2010 3:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jel bi to bilo nešto poput ovoga 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 18 ruj, 2010 3:35 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Pa je on kasnije dobio ovo. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| sub 18 ruj, 2010 4:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: Jel bi to bilo nešto poput ovoga  ...jadna Diferbahia... mogao ju je otrovat... jer njezin sok koji sadrži u sebi je otrovan...
| sub 18 ruj, 2010 4:36 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Vratih se s koncerta u finskoj...detsskjfhčwuieha je rasturao.  Bolje da sam tam ostala...e ak ovo nije najgluplja tema na forumu onda stvarno... 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 23 ruj, 2010 12:02 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Bolje da sam tam ostala...e ak ovo nije najgluplja tema na forumu onda stvarno... Čestitam, Matias i ti si možete dat ruku. 
|
| čet 23 ruj, 2010 2:18 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Nontopic pričaonica
Mene užasno zanima što naš forumski muški svijet misli o ovome... http://www.net.hr/seks-i-veze/page/2010 ... tml?pos=n1
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 23 stu, 2010 9:34 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| uto 23 stu, 2010 9:37 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Zaista ili ti se ne da ić točku po točku? 
|
| uto 23 stu, 2010 9:40 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Pa idemo redom... Mora biti sladokusac - check Traže se prpošne grudi - što uopće znači prpošno? Duga njegovana kosa - ne mora biti, ali ne smije biti ni prekratka, tj. ona muška frizura koju cure sve češće nose... Prćasta guza - check Da voli vino - check Ne ustručava se izaći bez šminke - VELIKI CHECK Niža je od muškarca - check Sportski je tip - moža, a ne mora, potpuno nebitno Vitka je - check Dobra vozačica - zar je to moguće? Posvećena je obitelji i djeci - check Uživa u obilnim obrocima bez grižnje savjesti - check Voli gledati nogomet - NE! NIKAD ne bih htio curu koja voli nogomet... Ima granice kada je alkohol u pitanju - check Održava svoju idealnu težinu - check Ima jak seksualni nagon - check Obrazovana je i ima diplomu - check Ima posao - to je danas teško, ne mora biti njezina krivica Zarađuje više od muškarca - totalno nebitno Potiče izlaske - check Ima dobar smisao za humor - nebitno Ugodno se osjeća u bilo kakvoj odjeći- check Može se spremiti za deset minuta - nažalost nemoguće Voli kuhati - check Sviđa se njegovim prijateljima - check Sviđaju joj se njegovi prijatelji - check Zna s novcem - check
|
| uto 23 stu, 2010 10:18 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
shirajzl je napisao/la: Dobra vozačica - zar je to moguće? viewtopic.php?f=89&t=5162Ha! 
|
| uto 23 stu, 2010 10:30 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Širajzl, nije ti bitno ak cura nema smisla za humor? Neš valjda hodat sa fikusom. Btw, moderatori, splitajte ove postove i zakačite u onu muško-žensku trkeljaonu. 
|
| uto 23 stu, 2010 11:46 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Evo i mojeg mišljenja:
Mora biti sladokusac - naravno, jer i ja jesam Traže se prpošne grudi - što se ovog tiče meni je najbolja sredina, znači da nisu ni prevelike ni premale Duga njegovana kosa - po mogućnosti do guzice Prćasta guza - naravno da mora imat lijepu oblu guzu, to mi je čak važnije od sisa Da voli vino - ma može bilo kaj, bitno da nije protiv alkohola i da se ne fura na skroz zdravi život Ne ustručava se izaći bez šminke - slažem se, cura može biti lijepa i bez šminke, a ak ju već koristi onda nebi trebala pretjerivati Niža je od muškarca - ovo obavezno (sad će me neki koji imaju fetiš na visoke popljuvat ) Sportski je tip - ne mora bit nužno sportašica, al da ima lijepo tijelo, to bi bilo poželjno Vitka je - i to stavljam pod obaveznu osobinu; znači ne smije bit ni anoreksična, a ni ko trokrilni ormar Dobra vozačica - ovo mi je svejedno tj. ček...ne smije bit bolja vozačica od mene  Posvećena je obitelji i djeci - check Uživa u obilnim obrocima bez grižnje savjesti - e sad, ja bi da jede umjereno, jer ak bu se prežderavala, onda više nebude vitka, već će s vremenom postat trokrilni ormar, a onda ću je morat stjerat na dijetu, a to tako nebi htio Voli gledati nogomet - nevažno što se mene tiče, tj. ovdje bi ja napravio malu preinaku - mora volit gledat SF Ima granice kada je alkohol u pitanju - naravno, mora se kontrolirat, a ne da poslije bude mrtva pijana i riga uokolo (curu u takvom stanju stvarno nije lijepo za vidjet) Održava svoju idealnu težinu - i s ovim se slažem Ima jak seksualni nagon - ovo je jedna možda od meni najvažnijih stvari tako da to ide pod obaveznu kategoriju Obrazovana je i ima diplomu - kao što već negdje rekoh, dal cura ima diplomu ili ne, to mi stvarno ne igra preveliku ulogu u mom životu. Naravno, ipak srednju mora imat završenu Ima posao - po mogućnosti, ali nije uvjet Zarađuje više od muškarca - pa bilo bi lijepo, al kao i prošla stavka, ova isto nije uvjet Potiče izlaske - definitivno da, jer ne volim asocijalne cure Ima dobar smisao za humor - isto check, a ne da bude neka uštogljena b*tch ko T'Pol Ugodno se osjeća u bilo kakvoj odjeći - slažem se, a ne da mora imat 3 ogromna ormara puna krpica i da malo malo ide u šopinge i kupuje nove krpice, i još uz sve to da joj ja moram davat pare za to Može se spremiti za deset minuta - nije obavezno, tj. nek se spremna i pol sata, samo da ne kasni kad su bitne stvari u pitanju Voli kuhati - pa pošto ja znam samo kuhat osnovne stvari, onda bi ovo itekako bio jedan od obaveznih kriterija Sviđa se njegovim prijateljima - tako je, svi mi moraju bit zavidni Sviđaju joj se njegovi prijatelji - da, bilo bi poželjno da se slaže s mojim prijateljima i da mi ne prigovara kad idem van s njima Zna s novcem - istina, ne smije se razbacivat s parama, pogotovo ne u ova teška vremena
I nek bude tu još par uvjeta za potpuno savršenstvo:
- plava kosa - plave ili zelene oči - vrlo iskrena, dobra, poštena, da nije manipulativna, da je zabavna, društvena i da mogu o svemu pričat s njom
Eto, to je za mene savršenstvo iliti 20/10
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 23 stu, 2010 11:50 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Miki je napisao/la: Širajzl, nije ti bitno ak cura nema smisla za humor? Neš valjda hodat sa fikusom. Btw, moderatori, splitajte ove postove i zakačite u onu muško-žensku trkeljaonu.  Biti fikus =/= ne imati smisla za humor. Imati smisla za humor za mene znači u prvom redu biti sposoban za izvaljivanje dobrih šala i sl., a u manjoj mjeri razumjeti tuđi humor. Naravno da je poželjno da cura razumije fore, ali ne mora ona nužno bit zabavna i sipat štoseve iz rukava.
|
| uto 23 stu, 2010 11:51 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
I ovo si pogledajte:
http://www.net.hr/seks-i-veze/page/2010 ... 66006.html
Ja se slažem sa svim navedenim i nadam se da neću naletit ni na jednu od tih varijanti
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 24 stu, 2010 12:04 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|