| Autor/ica |
Poruka |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Božić je blizu....
SARMA 
|
| sri 10 stu, 2010 11:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Rapavi je napisao/la: da ne radis,...... budi Grinč.  jbt po ovom je moj hefe grinch, a bivši na kvadrat, a fak čita ovaj forum pa moram ovak 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 10 stu, 2010 11:32 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
kod mene pahuljica nema 
| sri 10 stu, 2010 11:44 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 11 stu, 2010 12:22 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nisi, spomenula si ih u volim/nevolim...
...nda... ima tu još jedan Grinch...
...no ljudi su sretni, pa sam i ja...
...trebali bi za Božić pustiti Laylu na forum ...
| čet 11 stu, 2010 12:19 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
bobo... opet si bacio oko na post, jel? MIRNA je zaboravila kobasice u ovom topicu DEJANIRA ih je spomenila u volim/ne volim topicu i da, još jedan Grinch se javlja na dužnost  ja volim samo badnjak, jer onda tata pravi bakalar 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 11 stu, 2010 1:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Kaj imate protiv kobasica na trgu  , 100 puta bolje od ovoga šrota kaj možete kupiti u McDonaldsu i inima cijelu godinu 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 11 stu, 2010 1:19 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
tko je napisao išta protiv kobasica na trgu? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 11 stu, 2010 1:21 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...kaj im kobasica u McDonaldsu...
@Dejanira...da da samo znaš koliko sam pari očiju potrošio na postove...
...hm, da tema... niš posebno za mene... ...kak idem stariji sve više sam flegma...
...hmmm... to baš i nije dobro... trebao bi me netko malo trznut...
| čet 11 stu, 2010 4:22 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Obožavam Božić! A evo i zašto: 1. Nisam naročito religiozan, pa uživam u komercijalnom karakteru Božića, umjesto da me isti iritira. Uživam šećući okićenim gradom, vireći u okićene izloge itd. 2. Kolači, slatkiši, Coca-cola 3. BAKALAR!!!! 4. Božićni filmovi, glazba i sve to (volim ih) 5. Unatoč onome pod brojem 1., jako volim biblijske priče, one miniserije iz ciklusa "Biblija" što vrte svake godine, "Ben Hura" (tko ne voli Ben Hura)... Bring it on! 
|
| čet 11 stu, 2010 4:42 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ja ne volim Ben Hura. HURA! Kobasice na Trgu? Probao samo jednom.  Skupo a niškoristi. Vi purgeri se veselite kobasici ko da je nikad niste jeli. Domaće češnjovke! Sušene! Ha! In yo face! Bakalar fuj. Kontinentalac štaš...
|
| čet 11 stu, 2010 7:24 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Ima kolača i svega... to mi je najdraži dio godne. ...Koje kolače znaš pravit...?A odakle si ti izvukao iz moje rečenice da ja znam pravit kolače?? Samo kažem da volim kolače jest.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 11 stu, 2010 8:11 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
LOL pa nisam od nikud izvukao... ko veliki kolačojedac valjda znaš napravit neki kolač... ?
...ili se nek drugi muče i znoje da ti uživaš...
| čet 11 stu, 2010 9:17 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Miki je napisao/la: Vi purgeri se veselite kobasici ko da je nikad niste jeli. Zanimljvo, a danas gledam neku novinsku naslovnicu, piše da je ZG opasan za homoseksualce... Miki je napisao/la: Bakalar fuj. Kontinentalac štaš... A nitko nije savršen 
|
| čet 11 stu, 2010 9:24 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
_Oz je napisao/la: Miki je napisao/la: Vi purgeri se veselite kobasici ko da je nikad niste jeli. Zanimljvo, a danas gledam neku novinsku naslovnicu, piše da je ZG opasan za homoseksualce... Pa kad svako malo nekog pretuku... ...kao da će time riještiti nešto...
...a kakve veze to ima s temom...?
E jel Djed Mraz može/smije biti gey...?
| čet 11 stu, 2010 9:37 pm |
|
 |
|