| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
|
 Re: Božić je blizu....
Za Božić nikad nije prerano? 
| sub 07 stu, 2009 7:23 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
[teddea mode] Boooooožiiiiiić Pahuuuuuuljiceeeeeeeee Sniiiiiiiijeeeeeeeeeeeeg Laaaaaaaaampiceeeeeeeeeee *smajli-koji-slini* [/teddea mode] nda, Bozic je ok 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 07 stu, 2009 7:25 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ja ne volim Božić. Dva mjeseca unaprijed nas šopaju reklamama i blagdanskim popustima, prisiljenom srećom i kamionima kokakole. Pa onda krene kićenje svakog izloga. Pa na radiju isto krene. Pa na svakom internetskom portalu.
Pa onda prije toga kreće čišćenje. Pa krene pečenje kolača. Pa dođe hrpa rodbine sa 58 djece. Ne.
Ne.
|
| sri 10 stu, 2010 5:46 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja volin kolace 
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 10 stu, 2010 5:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
još 6 radnih tjedana = 30 dana nego imam neki prijedlog za udrugare za Božić no prvo bum se konzultiral sa šefovima u 6 oka ak mi netko ukrade ideju tući ću ga šibom od nikolinja 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 10 stu, 2010 6:07 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Miki je napisao/la: Ja ne volim Božić. Dva mjeseca unaprijed nas šopaju reklamama i blagdanskim popustima, prisiljenom srećom i kamionima kokakole. Pa onda krene kićenje svakog izloga. Pa na radiju isto krene. Pa na svakom internetskom portalu.
Pa onda prije toga kreće čišćenje. Pa krene pečenje kolača. Pa dođe hrpa rodbine sa 58 djece. Ne.
Ne. Ja, naprotiv, volim Božić. Ništa mi od toga ne smeta. Ja pijem, pjevam i veselim se za Božić. Ima kolača i svega... to mi je najdraži dio godne.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 10 stu, 2010 7:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Ima kolača i svega... to mi je najdraži dio godne. ...Koje kolače znaš pravit...?
| sri 10 stu, 2010 8:51 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
S jedne strane je totalno debilno forsiranje božičnih ukrasa, pjesama itd. mjesec i pol prije Božića (a ta granica se pomiče sve ranije i ranije  ), a s druge nemam ništa protiv odmaranja s obitelji, curom i prijateljima, uz mnogo hrane i pića...
|
| sri 10 stu, 2010 9:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
shirajzl je napisao/la: a s druge nemam ništa protiv odmaranja s obitelji, curom i prijateljima, uz mnogo hrane i pića... eh to nam ove godine ne bude tako, red, rad i disciplina petak-badnjak subota-Božić nedjelja-Sv. Stjepan ponedjeljak-radni dan 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 10 stu, 2010 10:11 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
E i plus to forsiranje sa poklonima. Ono e, neko mi nešt kupio za Božić. Uuuuu. A na Božić mi sestri rođendan. Ona pokupi sve poklone. Zašto nitko ne čestita današnji dan? Po ničemu je poseban, kao i taj Božić.
|
| sri 10 stu, 2010 11:03 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
El Zvonko je napisao/la: shirajzl je napisao/la: a s druge nemam ništa protiv odmaranja s obitelji, curom i prijateljima, uz mnogo hrane i pića... eh to nam ove godine ne bude tako, red, rad i disciplina petak-badnjak subota-Božić nedjelja-Sv. Stjepan ponedjeljak-radni dan  Ne ako radiš u školi. 
|
| sri 10 stu, 2010 11:04 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Auuuu, a tek tv program. Svake godine istooo istoooo. Čudo u 34. ulici (stara verzija) Božićna priča Kako je Grinch ukrao Božić Kovrčava Sue Sam u kući Čudo u 34. ulici (nova verzija) Gospodar prstenova 1,2,3 (ajde, to za Novu godinu) Pa onda onaj Wacky Christmas sa Chevy Chaseom Polnoćka Sam u kući 2 Poneka biblijska priča ... još neki?
|
| sri 10 stu, 2010 11:11 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ja ga jedva čekam  i volim to vrijeme, sve je okićeno 
| sri 10 stu, 2010 11:25 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Joj Miki, pravi si Grinč... nitko te ne tjera da budes veseo, da pjevas, da gledas filmove, slusas pjesme, kupujes darove, primas darove, da jedes kolace, da ikome cestitas, da ne radis, gledas reklame, kupujes na snizenjima... budi Grinč. 

|
| sri 10 stu, 2010 11:26 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Kolači!
Darovi!
Bor!
Šajni kuglice!
Pahuljiceeeeeeeee!
Ok, ja sam teddea. xD
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 10 stu, 2010 11:28 pm |
|
 |
|