Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
Re: Nontopic pričaonica
Miki je napisao/la:
Ne želim i sutra radit
Nego, danas sam vidio neku debelu ženu kako ide pišat iza grmlja. Baš u TOM trenutku sam MORAO okrenuti glavu na TU stranu da vidim kako ona prije nego što čučne, skine hlače i na taj način su moje oči vidjele
ZBILJA
OGROMNU guzicu, drhatvi komad sala, gooey blob. Okrenem glavu i reko NEEEEE
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Re: Western filmovi
haha super ti je ovo Boz, trebao bi poslati na naš Kraf
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Activity over the last 24 hours: New Posts: 22 • New Topics: 0 • New users: 0
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
T'Rapavi je napisao/la:
Activity over the last 24 hours: New Posts: 22 • New Topics: 0 • New users: 0
Vidi se da je bila konvencija
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
A biće da su najspemeri bili na konu. Sad se vidi ko spema.
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Pahuljica je bila na rikonu, to u startu znači jedno 78% manje aktivnosti na forumu
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Eto, kako je sve u stvari povezano
I malo sam odspavao ( u krevetu ) sad nakon kona i puta nazad.. i vidim da već ima 90ak postova u zadnjih 24h ... sve se vraća u "normalu"
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Pa da, čim nema Pahuljice, Oza, Cvičeka i mene, odmah padne drastično aktivnost na forumu
BTW jučer kad sam došao doma sam vidio samo jednu stranicu nepročitanih postova, a nadao sam se barem 2-3 stranice
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.