|
Sada je: ned 03 svi, 2026 10:18 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
_Oz je napisao/la: Zanimljivo, i ja sebe smatram ENT-ovcem, iako sam prvenstveno TNG-ovac budući da mi je to ne samo najdraža Trek serija već i najdraža TV serija uopće. Iako gledam i obožavam Trek nikad za sebe ne bi rekao da sam ENTovac, isključivo treker. _Oz je napisao/la: Isto tako smatram da Archer nije dostojan ni da čisti cipele Picardu... Pa ni Kirku ni Sisku, ako ćemo pošteno. Naravno da se Archer ne može svrstati u "BFC" (Big Four Captains). _Oz je napisao/la: Također, u ovoj temi se u 99% slučajeva svrstavam na stranu TNG-ovaca... I uz sve to, i dalje ponosno nosim etiketu ENT-ovca, pa ako to znači da nisam Trekker, još bolje. Velikoj većini "običnih ljudi" Trekkie ili Trekker je ionako praktički pogrdan izraz, sinonim za nekoga tko živi u maminom podrumu i sa navršenih 40 godina još uvijek sanja o gubitku nevinosti...  Lako je govorit da su trekeri takvi kakvih si ih nazvao (podrum i sl.). A kao bolje je bit ENTovac. To podrumarenje i sl. je samo ENTovcima izgovor kako bi oblatili prave trekere koji nikad neće postat entovci i nikada neće smatrati ent trekom.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 20 ruj, 2010 1:01 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Grel je napisao/la: Lako je govorit da su trekeri takvi kakvih si ih nazvao (podrum i sl.). A kao bolje je bit ENTovac. To podrumarenje i sl. je samo ENTovcima izgovor kako bi oblatili prave trekere koji nikad neće postat entovci i nikada neće smatrati ent trekom. Erm... Ti si svjestan da Entovci sebe smatraju trekkijima? zašto bi onda išli blatit sami sebe? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 20 ruj, 2010 1:04 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: Naravno da se Archer ne može svrstati u "BFC" (Big Four Captains). Ta velika četvorka bi bili Picard, Kirk, Sisko i... Pike? Da, slažem se, Archer im nije ni do koljena. T'Grel je napisao/la: Lako je govorit da su trekeri takvi kakvih si ih nazvao (podrum i sl.). A kao bolje je bit ENTovac. To podrumarenje i sl. je samo ENTovcima izgovor kako bi oblatili prave trekere koji nikad neće postat entovci i nikada neće smatrati ent trekom. Čekaj malo, ja nikoga nisam nazvao nikako, ja govorim o generalnoj percepciji Trekkija u očima svih ostalih. Većina tih "ostalih" nikad nije ni čula za ENT, a kamo li za tamo neke "ENT-ovce" (njima je to sve isti ku***)...
|
| pon 20 ruj, 2010 1:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Vidim ova rasprava se zahuktala ne može bez mene... ...moram ja tu da ispravim netočne navode...  _Oz je napisao/la: On uspoređuje Archera s Picardom LOL to se kao ne smije... ili bolje je reći da idete uspoređivati Picarda s Archerom... Spet je napisao/la: Možda Picard nije spasitelj, al je definitivno najuglađeniji i najfiniji kapetan od svih prikazanih u ST.  ...pa ovaj... Siska si zaboravila... ...ako je Picard ''fin'' onda sam ja gledao štrumpfove an ne TNG... ...fin je samo s Beverly... kadkad... a uglvanom je namrgođeni, uštogleni, umišljen pain in the ase... PrincMatias je napisao/la: Slažem se... Najbitnije je da si na strani TNG-a ... ...ona je barem izabrala stranu i rekal nešto o tome... ti si se samo priklonio... T'Grel je napisao/la: Kapetanova dužnost nije da ide na away misije. To je dužnost prvog časnika da bude zapovjednik away misije. ...da, odredba za 24 st. Toga nije bilo u Archerovo i Kirkovo vrijeme... ...tako da tvoj komentar nema baš nekog smisla... ...Kirk bi tebe pozvao na away misiju... i stavio ti red shirt PrincMatias je napisao/la: Pa Piki nikad nije napustio brod ... LOL jesmo li mi gledali isti serijal... ...ono BORG thing... je samo jedna situacija... ...dobro, nije dobrovoljno to napravio... ali je potom išo kontra svojih... dobro ne svojom voljom.. ali je...  Spet je napisao/la: Ma možete vi govorit što hoćete, ali TNG je najbolja ST serija. :biggrinlove: ...kako kome... meni nije ...vjerojatno četvrtini članova je... pa nije to neka brojka... PrincMatias je napisao/la: A što fali komentarima? To su činjenice... ...ti i činjenica ne idete u istu rečenicu... nermin_st je napisao/la: Nije me bilo jako dugo. I vidim da se situacija još nije smirila. Pa dokle? ...ah svako malo se pjetlići zaigraju... T'Rapavi je napisao/la: Fascinantni su ti ENTovci, skaču na svaku izjavu... uvijek traže neke napade, izvlače iz konteksta.. ...naravno, zato pazite kaj govorite... ...mi će mo sve izvući iz konteksta i prevagnuti na svoju stranu... _Oz je napisao/la: Al fakat, ENT-ovci su neshvatljivo militantni. ...nisi ti još niš vidio... _Oz je napisao/la: To je valjda agresivna defanzivna reakcija na taj status "građana drugog reda" kakvima ih ostatak trekkerske populacije smatra...  ...da, baš naravno... ostatak trekerske populacije... ne vadi glavu iz pijeska neko vrijeme... ...samo imaju neutemeljene predrasude o Entu... ali ne zamjeramo im... Cvicek je napisao/la: Ovisi kako koja frakcija... recimo za Archerovce nisam primjetio da su toliko militantni  ...da fakat, ja i Mirna samo zaista dobrice... T'Rapavi je napisao/la: Pa ne bi se bas slozio. Koliko su puta bas Archerovci dizali pobune i trazili sankcije zbog jedinica epkama? Isli su toliko daleko da su napadali neke manekenke po forumu, preko pmova dok doticne nisu odustale i otisle.  ...dizali smo pobune radi budala... a u terorizamu preko pm-a su sudjelovali i TNG i DS9-ovci i TOS-ovci... tako da bila je to zajednička akcije da se riješimo trolova... Dejanira je napisao/la: Šta imaju i frakcije? Ok, ja sam totalno neinformirana  ...jel baš moraš vikati... psssss... T'Rapavi je napisao/la: A ocito imaju...  T'Rap neki iz frakcije znaju di si doma... pa će puštati ispod prozora Baluku kak pjeva... ''Somwhere in the Night'' ALL night Sovereign X je napisao/la: Isto kao što u Zero Houru postoje frakcije glavnih fakcija tak i ENT-ovi, a i ostali imaju frakcije ...nisam ni sumnjao da se nećeš pohvalit... btw. One bi trebale biti tajne... :p 
Dejanira je napisao/la: Imaju li i TNG-ovi frakcije? da znam u koju da se ubacim  [color=#40BFFF] ...HA... ? ... ti si prikrivena DS9-novka... pusti sad TNG... Sovereign X je napisao/la: Ja sam u par njih Sovereign frakcija, Galaxy frakcija, Picardovci, Datina frakcija, Troi TITS frakcija, moralizatorska frakcija.... 
Cvicek je napisao/la: Archerovci su ekipa koja je zavoljela Ent radi Archera... radikalniji od njih su u stvari ljubitelji bakule koji su počeli gledaati ent radi njega a ne primarno radi treka. Oni ako budu agresivni, onda to budu radi epizoda u kojima se pljuje Archer, bakulina gluma i sl. Cviček ovo je najveći FAIL koji si napisao na forumu IKAD... !! ...Entovci vole Ent radi Enta i što on predstavlja... a dobri glumci su samo bonus... na cijulu stvar... ...po toj tvojoj šupljoj logici zaboravio si i na... Tripovce... i T'Polovce... FAIL FAIL FAILT'Grel je napisao/la: Što se tiče mene, tu je jasna podjela na Trekkere (ili Trekkije) i ENT-ovce. I to je za mene zakon. ...zakon u tvojem sišušnom imaginarnom svijetu u kojeg ne želimo zaviriti...  Nema tu nikakve jasne podjele... ...podjela je na one koji prihvaćaju sve trek serijale... ...i na one koji su slijepi pored zdravih očiju... T'Grel je napisao/la: Nikad za nekog ENTovca neću reći da je Trekker (ili Trekkie). A zašto... pa zna se dobro zašto. ...pa niko za tebe ne bi rekao da si treker... pa i dalje živiš... jel... a zna se dobro zašto... T'Grel je napisao/la: Naravno da se Archer ne može svrstati u "BFC" (Big Four Captains).
...da, on je iznad njih... T'Grel je napisao/la: To podrumarenje i sl. je samo ENTovcima izgovor kako bi oblatili prave trekere koji nikad neće postat entovci i nikada neće smatrati ent trekom. ...LOL ... ''prave trekkre'' ... LOL ... ...Entocvi jesu pravi trekkeri jer nemaju predrasude oko trek serijala... tolike da ih ne bi ni priznali pod trek...  ...da ko da izraz ''podrumaši'' nije bio i prije Enta... ...još jedan od dokaza da ti mještaš sve i svašta... da bi nakraju imako kao ''neki argument'' da oblatiš Entovce ... ali FAIL... again... sorry više sreće drugi put...  ...ja čekam... Dejanira je napisao/la: Erm... Ti si svjestan da Entovci sebe smatraju trekkijima? zašto bi onda išli blatit sami sebe?  T'Grelov paralelni svemir, najbolje ga je objasniti ako ga se ni ne pokušava...  (ili ako ja dobim inspiraciju ) _Oz je napisao/la: Ta velika četvorka bi bili Picard, Kirk, Sisko i... Pike? Da, slažem se, Archer im nije ni do koljena. ...a Janeway si zaboravio... ...pa da naravno kad su ona i Archer iznad svih ostalih... ...ostali im jednostavno ne mogu parirati... ...imaju najbolje posade... i fascinantna riješenja... i ultrazanimljive priče...
...priča o Picardu... ode do brata u vinograd i tamo se pošoraju u blatu... ...i TNG-ovci ***bip*** na to... ...as ti kapetana...
WOW i jedno-epizodni Pike je dobio veći rejting od Archera... WOW... ...to je samo još jedan dokaza o nelogičnim tvrdnjama koje pišete...  ...a da Archer nije spasio Zemlju... ni Pikea ni Picarda ni svega ostalog ne bi bilo...
| pon 20 ruj, 2010 3:18 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: A ocito imaju...  T'Rap neki iz frakcije znaju di si doma... pa će puštati ispod prozora Baluku kak pjeva... ''Somwhere in the Night'' ALL night Da? Tko to?  I jedva čekam... 

|
| pon 20 ruj, 2010 3:29 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ukratko neda mi se citirati sve ovo... ali gadi mi se licemjernost i ne pridržavanje vlastitih "Trekkijiskih" načela što imamo prilike vidjeti ovdje na forumu. Toliko segregiranja, toliko konzervativnosti, toliko jednoumlja, toliko arogantnosti i to sve od samoprozvanih "pravih Trekkija" dakle (ne) ENT-ovaca.
@Oz Kako ti sebe uopće možeš percipirati i nazivati ENT-ovcem kad tebi Enterprise nije ravnopravna serija s ostalim ST-ovima, i kad svako malo marginiziraš, i doslovce tražiš i uveličavaš njegove mane. Po toj karakteristici nisi ništa drugačiji od T'Grela ili Raitare... tako da se stvarno ti nemaš kaj javljat.
| pon 20 ruj, 2010 4:05 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a Janeway si zaboravio... Ne, namjerno sam je izostavio. Mr.bobo je napisao/la: ...da, on je iznad njih... Hm, a po čemu to? Možda po torzu? Po veličini "banane" možda? Suikotreki je napisao/la: @Oz Kako ti sebe uopće možeš percipirati i nazivati ENT-ovcem Jer sam odgledao čitav ENT dvaput, a pojedine epke (Similitude, Shuttlepod One, First Flight, Carbon Creek, Deamons/Terra Prime) i više puta. S guštom sam pročitao 4-5 ENT romana i nastavit ću ih čitat, a Trip Tucker mi je uz Tuvoka i Datu najdraži lik u čitavom Treku. Suikotreki je napisao/la: kad tebi Enterprise nije ravnopravna serija s ostalim ST-ovima, i kad svako malo marginiziraš, i doslovce tražiš i uveličavaš njegove mane. Glupost. TNG mi je draži jer je to serija uz koju sam doslovno odrastao, a DS9 je objektivno kvalitetniji, no ENT mi je podjednako drag. Ne znam gdje ti to vidiš da ja išta marginaliziram, osim što krtiziram Archera koji je po meni solidan kapetan (bolji od Katice, koja zapravo sama po sebi i nije tako loša), ali ima previše iritantnih karakteristika i nedovoljno snažan karakter da bi stajao rame uz rame sa tom tzv. "velikom četvorkom". BTW, ne kužim zašto neki od vas izjednačuju kritiziranje kapetana s kritiziranjem serije. ENT nije Archerova privatna prčija, već je to ansambl show koji dobro funkcionira kad se svi dijelovi slagalice poslože u cjelinu. A Archer je točno to, dio veće cjeline.
|
| pon 20 ruj, 2010 4:47 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
_Oz je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...a Janeway si zaboravio... Ne, namjerno sam je izostavio. ...ma znam...  _Oz je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...da, on je iznad njih... Hm, a po čemu to? Možda po torzu? Po veličini "banane" možda? ...ne bih znao... toliko baš detaljno ne gledam... _Oz je napisao/la: BTW, ne kužim zašto neki od vas izjednačuju kritiziranje kapetana s kritiziranjem serije. ENT nije Archerova privatna prčija, već je to ansambl show koji dobro funkcionira kad se svi dijelovi slagalice poslože u cjelinu. A Archer je točno to, dio veće cjeline. ...ali ne kužiš da je nama super ako se Archer mijenja korz seriju... ...od naivnog istraživaća koji svako malo dobije op turu... pa do očajnika koji ne preza ni pred čim da spasi svoj planet... pa onda neka kombinacija toga na kraju... ono više nije toliko naivan... i zapovijdi su mu više odlučnije ko da zna točno što radi... ...to treba dočarati... najbliži tome mu je Sisko... ...nije ravna crta ko Kirk i Picard...
| pon 20 ruj, 2010 5:24 pm |
|
 |
|
bubica
|
A pobogu Bobo... Kako možeš za Picarda reć da je ravna crta? Od bahatog balavca je evoluirao u uber-moralnog samodopadnog umišljenka, pa ga je jedno nepojmljivo iskustvo (asimilacija) transformiralo u čovjeka koji je u stanju glasno agitirat: "THE LINE MUST BE DRAWN HERE!"
Archer je imao svojih trenutaka, ali ovakvih ipak ne.
Njegova transformacija je nešto sasvim drugačije. On je iz praktički nesposobnog arogantnog tatinog dečka izrastao u vrlo dobrog zapovjednika spremnog na nemoralne činove u ime višeg cilja.
|
| pon 20 ruj, 2010 5:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
_Oz je napisao/la: A pobogu Bobo... Kako možeš za Picarda reć da je ravna crta? Od bahatog balavca je evoluirao u uber-moralnog samodopadnog umišljenka, pa ga je jedno nepojmljivo iskustvo (asimilacija) transformiralo u čovjeka koji je u stanju glasno agitirat: "THE LINE MUST BE DRAWN HERE!"
Archer je imao svojih trenutaka, ali ovakvih ipak ne.
Njegova transformacija je nešto sasvim drugačije. On je iz praktički nesposobnog arogantnog tatinog dečka izrastao u vrlo dobrog zapovjednika spremnog na nemoralne činove u ime višeg cilja. ...pa pobogu Oz kako možeš reći da je Picard toliko evoluirao, kao da je samodopadni umišljenik nešto cool... ...to tako priča kaže kao... a mi smo vidjeli ravnu crtu... kao produkt toga svega... wow as ti evolucije... ...od BORGA ima tikove... koji su rezultat njegovih ispada...
...prava transformacija Archera se vidi u seriji... ...a Picardova transformacija se vidi na papiru ''kao''... ...po meni velika razlika... 
| pon 20 ruj, 2010 5:40 pm |
|
 |
|
bubica
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa pobogu Oz kako možeš reći da je Picard toliko evoluirao, kao da je samodopadni umišljenik nešto cool... Hm, on je za svoju samodopadnost i aroganciju imao pokriće. Još je bio mladić kada se proslavio "Picardovim manevrom". Postao kapetan sa samo 27 godina, i jedini je brucoš u povijesti akademije koji je ikada pobijedio na akademijinom godišnjem maratonu. Archer je pak komandu nad brodom dobio u svojim četrdesetima, i to uglavnom zato jer je njegov otac dizajnirao Enterpriseov warp pogon.
|
| pon 20 ruj, 2010 5:49 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
_Oz je napisao/la: Hm, on je za svoju samodopadnost i aroganciju imao pokriće. Još je bio mladić kada se proslavio "Picardovim manevrom". Postao kapetan sa samo 27 godina, i jedini je brucoš u povijesti akademije koji je ikada pobijedio na akademijinom godišnjem maratonu. ...ok manevar respect... ...a za Maraton ću vjerovati ako mi kažeš koje je vrijeme imao... ?  _Oz je napisao/la: Archer je pak komandu nad brodom dobio u svojim četrdesetima, i to uglavnom zato jer je njegov otac dizajnirao Enterpriseov warp pogon. ...da, on nije imao takve pogodnosti ko Picard... da lijepo ide u akademiju i tamo naući neke trikove... doci na brod u dvadesetim da se dobije neko iskustvo... ...morao se sam snalaziti...kroz vojnu školu... ...a komandu nije dobio bez zaskuge... bio je najbolji za taj posao... 
| pon 20 ruj, 2010 5:56 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ok vidim ja vrijeme je da se vratim.Suiko ima pravo,ne moze se zvati trekkijem onaj koji blati ikoji serijal,tako da cu ja reci ovako Ent nije dobar trek,zasto? Zato sto se ne drzi svojih osnovnih nacela.Iskreno bas sad znam sjest i pogledat ent al u njem ne vidim nista drugo osim obicne pucacine ...a to sta Bobo ti navodis stalno ko neki super cool argument,da je gospodin archer covijek u punom smislu rijeci tj.da pokazuju ljudskost...e na to cu ti rec ovo...Nabijes ti tu ljudskost kad je to sf serija koja se dogada u buducnosti ljudi ko fol pokusavaju evoluirat ...kakav je to napredak ako se svi ko on ponasaju....... Blatis Picarda koji je po bilo kojem i po onima kaj nisu trekkiji odraz inteligencije,ljudskosti i moralnosti...i on je dopro do ljudi na onaj nacin na koji Archer nikad nece moci...a sta nije bit treka prenjeti neku poruku,i ja tebe pitam koju to poruku Ent daje ljudima?
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 20 ruj, 2010 6:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ted;DeA je napisao/la: tako da cu ja reci ovako Ent nije dobar trek,zasto? Zato sto se ne drzi svojih osnovnih nacela. ...da... sad si nam baš rekla... uuu... Ent stvara načela koja su osnova za ubuduće... ...u Entu nije sve by the book... kako se trebaju ponašati i što smiju a što ne raditi... oni uće iskustvom jer prije njih to nitko to nije napravio...Ted;DeA je napisao/la: Iskreno bas sad znam sjest i pogledat ent al u njem ne vidim nista drugo osim obicne pucacine ... ...znaš Ent nema samo 3. sezonu... ima još tri ostale...  Ted;DeA je napisao/la: a to sta Bobo ti navodis stalno ko neki super cool argument,da je gospodin archer covijek u punom smislu rijeci tj.da pokazuju ljudskost...e na to cu ti rec ovo...Nabijes ti tu ljudskost kad je to sf serija koja se dogada u buducnosti ljudi ko fol pokusavaju evoluirat ...kakav je to napredak ako se svi ko on ponasaju....... ...LOL ... serija se događa prošlosti kao prvo... ...naspram ostalih serijala... i ništa se tu ne pokušava... već se dočaravaju sve prilike i neprilike koje vrebaju u svemiru.... i da nisu svi dobri, misli , dragi... već svaki drugi gleda kako će te preveslat... tako da... oni se ponašaju u skladu s situacijama... i to je sasvim ok... Ted;DeA je napisao/la: Blatis Picarda koji je po bilo kojem i po onima kaj nisu trekkiji odraz inteligencije,ljudskosti i moralnosti...i on je dopro do ljudi na onaj nacin na koji Archer nikad nece moci... ...pa ti i onako ne voliš Picarda, pa ne kužim ovo al ok... ...LOL na koji je on to način dopro do ljudi...? ...narcisoidhih bahatih umišljenika imaš na svakom koraku... ...tako da... jedino što je on ST kapetan ima neko značenje... ...ovo ostalo je tako tako... Ted;DeA je napisao/la: a sta nije bit treka prenjeti neku poruku,i ja tebe pitam koju to poruku Ent daje ljudima? ...mislim dal zaista trebam pisati i rasplakati pola foruma... ? ...patetika mi nije jača strana ali Ant će mi pomoći...
| pon 20 ruj, 2010 6:38 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Kako to sad, Teddea, da je ENT loš Trek?? Pa ni nije Trek!
A Bobo blati Picarda jer nije ni gledao kak se spada TNG. Ma zapravo, nema ni pojma o Trek serijama nego samo o ENT-u. Lako je blatit Picarda kad ga zapravo i ne poznaješ. Lako je blatit nekoga o kome zapravo jako malo znaš.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 21 ruj, 2010 10:46 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|