|
Sada je: ned 03 svi, 2026 10:19 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
Al fakat, ENT-ovci su neshvatljivo militantni. To je valjda agresivna defanzivna reakcija na taj status "građana drugog reda" kakvima ih ostatak trekkerske populacije smatra... 
|
| ned 19 ruj, 2010 6:51 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ovisi kako koja frakcija... recimo za Archerovce nisam primjetio da su toliko militantni 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 19 ruj, 2010 7:54 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: Ovisi kako koja frakcija... recimo za Archerovce nisam primjetio da su toliko militantni  Pa ne bi se bas slozio. Koliko su puta bas Archerovci dizali pobune i trazili sankcije zbog jedinica epkama? Isli su toliko daleko da su napadali neke manekenke po forumu, preko pmova dok doticne nisu odustale i otisle. 

|
| ned 19 ruj, 2010 8:12 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Šta imaju i frakcije? Ok, ja sam totalno neinformirana 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 19 ruj, 2010 8:13 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira je napisao/la: Šta imaju i frakcije? Ok, ja sam totalno neinformirana  A ocito imaju... 

|
| ned 19 ruj, 2010 8:14 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Isto kao što u Zero Houru postoje frakcije glavnih fakcija tak i ENT-ovi, a i ostali imaju frakcije
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 19 ruj, 2010 8:18 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Imaju li i TNG-ovi frakcije? da znam u koju da se ubacim 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 19 ruj, 2010 8:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dejanira je napisao/la: Imaju li i TNG-ovi frakcije? da znam u koju da se ubacim  Svi imaju frakcije
Ja sam u par njih Sovereign frakcija, Galaxy frakcija, Picardovci, Datina frakcija, Troi TITS frakcija, moralizatorska frakcija....
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 19 ruj, 2010 8:25 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Dejanira je napisao/la: Šta imaju i frakcije? Ok, ja sam totalno neinformirana  Ocito imamo :S Ako vam je moj post bio previse "militantan" onda neznam kaj da kazem...:S

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 19 ruj, 2010 8:26 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
ok, Troi TITS frakcija it is 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 19 ruj, 2010 8:26 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Dejanira je napisao/la: ok, Troi TITS frakcija it is  Oooooo...Dejanira voli TITS!
Uf da, ne smijem bit off: ENT je dobar, al TNG je i dalje the best (bar meni)

|
| ned 19 ruj, 2010 8:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Rapavi je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Ovisi kako koja frakcija... recimo za Archerovce nisam primjetio da su toliko militantni  Pa ne bi se bas slozio. Koliko su puta bas Archerovci dizali pobune i trazili sankcije zbog jedinica epkama? Isli su toliko daleko da su napadali neke manekenke po forumu, preko pmova dok doticne nisu odustale i otisle.  Archerovci su ekipa koja je zavoljela Ent radi Archera... radikalniji od njih su u stvari ljubitelji bakule koji su počeli gledaati ent radi njega a ne primarno radi treka. Oni ako budu agresivni, onda to budu radi epizoda u kojima se pljuje Archer, bakulina gluma i sl.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 19 ruj, 2010 9:00 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: Al fakat, ENT-ovci su neshvatljivo militantni. To je valjda agresivna defanzivna reakcija na taj status "građana drugog reda" kakvima ih ostatak trekkerske populacije smatra...  E fala onoj stvari da netko napokon zna u čemu je problem. I da bit ću tako "neshvatljivo militantan" sve dok postoje takvi dvostruki kriteriji u vezi ENT-a i ostatka Treka. I to upravo zato što ENT i njegovi fanovi ne zaslužuju takvo tretiranje kao da ne razumiju poruku i pravu kvalitetu Treka. A prije bi rekao da je u velikoj većini stvar baš obrnuta. Cvicek je napisao/la: ] Archerovci su ekipa koja je zavoljela Ent radi Archera... radikalniji od njih su u stvari ljubitelji bakule koji su počeli gledaati ent radi njega a ne primarno radi treka. Oni ako budu agresivni, onda to budu radi epizoda u kojima se pljuje Archer, bakulina gluma i sl. Ja nisam niti Archerovac, ni Reedovac, niti Tripovac, niti T'Polovac ili bilo koji drugi domišljati naziv "frakcija" koji su dobili po likovima, već ENT-ovac, dakle promoviram i volim sve u vezi ENT-a, pa i onaj najnebitniji crewman koji se pojavljuje u samo jednoj epizodi. A vi ostali "pravi trekkiji" ako već radite podjele među vama, ne trebate misliti da postoje i među nama. 
| ned 19 ruj, 2010 10:33 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Što se tiče mene, tu je jasna podjela na Trekkere (ili Trekkije) i ENT-ovce. I to je za mene zakon. Nikad za nekog ENTovca neću reći da je Trekker (ili Trekkie). A zašto... pa zna se dobro zašto.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 20 ruj, 2010 12:38 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: Što se tiče mene, tu je jasna podjela na Trekkere (ili Trekkije) i ENT-ovce. I to je za mene zakon. Nikad za nekog ENTovca neću reći da je Trekker (ili Trekkie). A zašto... pa zna se dobro zašto. Zanimljivo, i ja sebe smatram ENT-ovcem, iako sam prvenstveno TNG-ovac budući da mi je to ne samo najdraža Trek serija već i najdraža TV serija uopće. Isto tako smatram da Archer nije dostojan ni da čisti cipele Picardu... Pa ni Kirku ni Sisku, ako ćemo pošteno. Također, u ovoj temi se u 99% slučajeva svrstavam na stranu TNG-ovaca... I uz sve to, i dalje ponosno nosim etiketu ENT-ovca, pa ako to znači da nisam Trekker, još bolje. Velikoj većini "običnih ljudi" Trekkie ili Trekker je ionako praktički pogrdan izraz, sinonim za nekoga tko živi u maminom podrumu i sa navršenih 40 godina još uvijek sanja o gubitku nevinosti... 
|
| pon 20 ruj, 2010 12:49 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|