| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
T'Grel je napisao/la: Cmd Data je napisao/la: A da vidis Picard nikad nije bio glavni spasitelj...ta p**** je uvijek slala Rikera ^^... Kapetanova dužnost nije da ide na away misije. To je dužnost prvog časnika da bude zapovjednik away misije. Inace bas suprotno ^^..lol bas me cudi kako Vi, gospodine, to ne znate -.-' Isto tako kapetan je zadnji koji napusta brod koji tone...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 01 ruj, 2010 11:57 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Pa Piki nikad nije napustio brod ...
|
| čet 02 ruj, 2010 12:11 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Da... samo se provozao do Borgove kocke... gdje opet nije napustio brod... Ma možete vi govorit što hoćete, ali TNG je najbolja ST serija. 
| čet 02 ruj, 2010 9:27 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Spet je napisao/la: Da... samo se provozao do Borgove kocke... gdje opet nije napustio brod... Ma možete vi govorit što hoćete, ali TNG je najbolja ST serija.  Ok... ako svi kažemo da je TNG najbolja ST serija može li se onda zaključat ovaj topic? Hoće li to netko obečati. Jel već mi je jadno kakve sve komentare ovdje mogu vidjet. 
| čet 02 ruj, 2010 11:31 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Da, istina Suiko, jadno vec vidjeti njihove komentare i to jos kakve, a da ne govorim kakvi su Matiasovi ^^

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| čet 02 ruj, 2010 12:29 pm |
|
 |
|
Founder
|
A što fali komentarima? To su činjenice...
|
| čet 02 ruj, 2010 12:48 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
PrincMatias je napisao/la: A što fali komentarima? To su činjenice... U ovakvoj temi ne postoje činjenice, samo različiti stavovi. Ono što su za tebe činjenice za Datu npr. su gluposti i obrnuto... I jedino što može nastat na ovakvim temama je svađa i netrpeljivost. Jer na osnovu čega je "činjenica" da je Picard "najbolji" kapetan, ili obrnuto Archer? Nekog znanstvenog istraživanja? Zato molim te nemoj govorit takve gluposti poput "to su činjenice". 
| čet 02 ruj, 2010 12:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Damn. Here we go again.
Nije me bilo jako dugo. I vidim da se situacija još nije smirila. Pa dokle?
| sub 11 ruj, 2010 11:54 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Ah da. Nisam skužio citat koji stoji ispod Cmd Datinih postova. Hehe. Dobar. Dobar je. Sviđa mi se. Ali ima mala sitnica. Naravno ako pratimo Star Trek time line.
First Contact. 
| sub 11 ruj, 2010 12:14 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Suikotreki je napisao/la: Spet je napisao/la: Da... samo se provozao do Borgove kocke... gdje opet nije napustio brod... Ma možete vi govorit što hoćete, ali TNG je najbolja ST serija. :biggrinlove: Ok... ako svi kažemo da je TNG najbolja ST serija može li se onda zaključat ovaj topic? Hoće li to netko obečati. Jel već mi je jadno kakve sve komentare ovdje mogu vidjet.  ja sam samo rekla svoje mišljenje... nitko se ne mora s tim slagat... 
| sub 11 ruj, 2010 1:34 pm |
|
 |
|
Founder
|
Ne mora se slagat ali treba uvažavat ...
|
| pet 17 ruj, 2010 2:18 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
PrincMatias je napisao/la: Ne mora se slagat ali treba uvažavat ... Kaj!? :S...jel ti uopce znas kaj si rekao xD...jer ovo ti opet nema smisla xD... Ne moramo se slagat, ali moramo uvazat da je TNG najbolji...wtf!? xD

|
| ned 19 ruj, 2010 3:07 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
LOL, ja bi reko da je reko...  da se nitko ne mora slagat s njenim mišljenjem, ali da ga treba uvažavati. I šta je tu lošega rekao? Fascinantni su ti ENTovci, skaču na svaku izjavu... uvijek traže neke napade, izvlače iz konteksta... Get a life... 

|
| ned 19 ruj, 2010 5:12 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
|
T'Rapavi je napisao/la: LOL, ja bi reko da je reko...  da se nitko ne mora slagat s njenim mišljenjem, ali da ga treba uvažavati. I šta je tu lošega rekao? Fascinantni su ti ENTovci, skaču na svaku izjavu... uvijek traže neke napade, izvlače iz konteksta... Get a life...  OKe smartass, ocito sam krivo skuzio na kaj/koga se to misli... Lol cuj lika, jednom na mjesec nekaj skomentiram na forumu i ja nemam zivot a ti visis po cijeli dan na forumu i raspravljas o serijama i nestvarnim likovima? :S Fant, you get a life 

|
| ned 19 ruj, 2010 5:54 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cmd Data je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: LOL, ja bi reko da je reko...  da se nitko ne mora slagat s njenim mišljenjem, ali da ga treba uvažavati. I šta je tu lošega rekao? Fascinantni su ti ENTovci, skaču na svaku izjavu... uvijek traže neke napade, izvlače iz konteksta... Get a life...  OKe smartass, ocito sam krivo skuzio na kaj/koga se to misli... Lol cuj lika, jednom na mjesec nekaj skomentiram na forumu i ja nemam zivot a ti visis po cijeli dan na forumu i raspravljas o serijama i nestvarnim likovima? :S Fant, you get a life  Touché... 

|
| ned 19 ruj, 2010 6:04 pm |
|
 |
|