|
Sada je: ned 16 kol, 2026 11:13 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Prdac
Je li vam se ikada dogodilo da ne se ne možete suzdržati od neprestanog puštanja "Tihomira" u atmosferu, pogotovo u društvu, svakih nekoliko minut, a koji još k tome smrde kao klingonska pučka kuhinja. E pa to se meni događa ima dva dana i poprilično je odvratno. Naime, riječ je o prdcu tipa "Pomor", a koji se definira kao "najtiši ali zato ekstremno vruć što veoma doprinosi njegovom brzom rasprostiranju. Efekti su užasni. Najčešće ni sam autor nije u stanju da ih podnese".  Uglavnom, bilo bi lijepo kad biste i vi znjeli svoja iskustva na tom planu. Literatura: Prdeži.Com
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 14 ruj, 2010 12:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Prdac
bas divno sto smo saznali za uzas tvog unutrasnjeg bica 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 14 ruj, 2010 3:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
OGamer je napisao/la: bas divno sto smo saznali za uzas tvog unutrasnjeg bica  Nema problema, uvijek želim podijeliti s vama svoje najdublje osjećaje. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| uto 14 ruj, 2010 3:34 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Tihomir ..najpodliji zivi plin na svitu  ... s druge strane i zvonimir je opasan 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 14 ruj, 2010 3:58 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Žens...ove...žene ne prde. One ispuštaju miris ruža, dugu i jednoroge. 
|
| uto 14 ruj, 2010 6:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Žens...ove...žene ne prde. One ispuštaju miris ruža, dugu i jednoroge.  One prde ko orgulje... nešto što proizvodi zvuk sličan aufffffff ... sićam se kako sam prije nekoliko godina imao živu raspravu o tom pitanju sa kolegom na faksu. 
Benedikt XVI
|
| sri 15 ruj, 2010 7:12 am |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|