| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Što ste zadnje gledali?
Vampires Sucks... dobro su to odradili.. 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 27 kol, 2010 4:15 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
jučer pogledah ovo:  a fora filmić  no on je baš mmmmmmmmmm 
| sub 28 kol, 2010 3:43 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Mirna i ja se upravo vratismo iz Cinestara. Dva sata vrlo solidne brainless razbibrige. 
|
| ned 05 ruj, 2010 12:34 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Nope, jer je preduvjet za gledanje tog filma preslušavanje Alejandro remixa barem 63 puta zaredom... u posljednje vrijeme... nisam gledala ništa dobro... osim treće sezone Deadwooda... 
| ned 05 ruj, 2010 9:18 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: Mirna i ja se upravo vratismo iz Cinestara. Dva sata vrlo solidne brainless razbibrige.  ahhh... vidim da se sinoc slusao alehandro 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| ned 05 ruj, 2010 11:10 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| ned 05 ruj, 2010 5:01 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Odlično! 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 05 ruj, 2010 11:57 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
jel da? i meni se ful svidio... onako u stilu filmova iz 50ih... o čem se tu radi?
| ned 05 ruj, 2010 11:59 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
IMDB kaže: Set during the time of the first outbreak of bubonic plague in England, a young monk is tasked with learning the truth about reports of people being brought back to life, a mission that pulls him toward a village ruler who has made a dark pact with evil forces.Ovo evil forces nema veze sa nikakvim fantasy-em niti sličnime, da se ne bi krivo mislilo. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| pon 06 ruj, 2010 12:06 am |
|
 |
|
Desolate
|
I da zaboravih, jučer sam pogedao jako dobar:  Jessica Alba rules. 

|
| pon 06 ruj, 2010 12:08 am |
|
 |
|
Number One
|
Wildchild je napisao/la: IMDB kaže: Set during the time of the first outbreak of bubonic plague in England, a young monk is tasked with learning the truth about reports of people being brought back to life, a mission that pulls him toward a village ruler who has made a dark pact with evil forces.Ovo evil forces nema veze sa nikakvim fantasy-em niti sličnime, da se ne bi krivo mislilo.  aahh black death - kuga... da... zvučalo mi poznato... to je onda nekakav triler smješten u srednji vijek?
| pon 06 ruj, 2010 12:08 am |
|
 |
|
Desolate
|
Spet je napisao/la: Wildchild je napisao/la: IMDB kaže: Set during the time of the first outbreak of bubonic plague in England, a young monk is tasked with learning the truth about reports of people being brought back to life, a mission that pulls him toward a village ruler who has made a dark pact with evil forces.Ovo evil forces nema veze sa nikakvim fantasy-em niti sličnime, da se ne bi krivo mislilo.  aahh black death - kuga... da... zvučalo mi poznato... to je onda nekakav triler smješten u srednji vijek? Da, iako nije baš čisti triler, svakako pogledaj, meni se film svidio.

|
| pon 06 ruj, 2010 12:10 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Jel netko gledao nedavno na televiziji ovaj film, odnosno mini-seriju:

Meni je jako dobra ta mini-serija
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 06 ruj, 2010 12:50 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
jesam ja. iznenađujuće dobro i benjamin bratt... 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pon 06 ruj, 2010 1:33 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Wildchild je napisao/la: Spet je napisao/la: Wildchild je napisao/la: IMDB kaže: Set during the time of the first outbreak of bubonic plague in England, a young monk is tasked with learning the truth about reports of people being brought back to life, a mission that pulls him toward a village ruler who has made a dark pact with evil forces.Ovo evil forces nema veze sa nikakvim fantasy-em niti sličnime, da se ne bi krivo mislilo.  aahh black death - kuga... da... zvučalo mi poznato... to je onda nekakav triler smješten u srednji vijek? Da, iako nije baš čisti triler, svakako pogledaj, meni se film svidio. Koje godine je izdan?
|
| pon 06 ruj, 2010 2:01 pm |
|
 |
|