| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Battlestar Galactica
Heh, ako sve bude kako treba, kad izađe Singerov filmski reboot BSG-a, ovaj televizijski će brzo past u zaborav. Samo da Singer ne ponovi Mooreove greške. Al mislim da neće.
|
| uto 12 sij, 2010 12:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
rai nemoj zmija da te ujede da se hvatas starog BSG-a... ja se opkladio sa drugarom da cu za 20 dana da odgledam ceo TOS... epilog je bio da sam mu posle 2 dana platio veceru da prekinem sa tim zulumom 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| uto 12 sij, 2010 4:52 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
evo citam sada u tv programu da u ovoj godini možemo ocekivati Battlestar Galacticu, pretpostavljam 4.sezonu ...jedva cekam da se malo prisjetim...kako je to ono išlo 
| pet 15 sij, 2010 7:00 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: sri 01 srp, 2009 1:07 pm Postovi: 13 Spol: Ženski Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Pogledala sam i staru i novu Galacticu. Stara je ok, dosta je spora al se isplati pogledati, ako ništa drugo, onda samo zbog Starbucka.  A nova mi je odlična, početak mi je bio ok ali sve dalje mi je serija bila sve bolja i jako me pozitivno iznenadila. A Caprica...zasad je ok, ima potencijala (samo da ga dobro iskoriste). 
|
| uto 16 vel, 2010 10:04 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Zanimljivo, većini ljudi što znam je Galactica u početku bila genijalna, a kako je išla prema kraju samo tonula, dok nije potpuno potonula... 

|
| sri 17 vel, 2010 1:35 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
a nemoj baš tako... 
| sri 17 vel, 2010 11:42 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ma mislio sam više onako... malo metaforički... zaletila se u sunce, jel... 

|
| sri 17 vel, 2010 11:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
U početku mi je bila nova i zanimljiva, negdje u 3. je postala nešto lošija, ali zadnje epizode su bile vrlo dobre.
Caprica ima potencijala.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 18 vel, 2010 12:09 am |
|
 |
|
fluffy
|
meni je bila fora što smo se ful uzbuđivali oko toga tko ce biti taj peti cylonac da ustavri ja osobno kada sam otkrila tko je cak nisam ni bila toliko iznenađena 
| čet 18 vel, 2010 12:13 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
da full je bilo fora misliti tko je taj peti, kako sam se samo izluđivala sa tim pitanjem... Joj a onda dok sa saznala bila sam nekako razočarana očekivala sam da bude netko drugi 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| čet 25 vel, 2010 9:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
yanna je napisao/la: Joj a onda dok sa saznala bila sam nekako razočarana očekivala sam da bude netko drugi  da, to je problem kad scenaristi predugo navlace ljude riskiraju da mi dođemo do boljih i luđih ideja od njih samih. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 26 vel, 2010 12:47 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Ant je napisao/la: yanna je napisao/la: Joj a onda dok sa saznala bila sam nekako razočarana očekivala sam da bude netko drugi  da, to je problem kad scenaristi predugo navlace ljude riskiraju da mi dođemo do boljih i luđih ideja od njih samih.  da fakat da su nama ostavili da odlučimo, bio bi full ludi kraj i taj zadnji cylonac mislim da bi svi jezike do poda .. i faca ne vjerujem 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 18 srp, 2010 7:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: Battlestar Galactica brbljaonica
meni se generalno svidja kako je otkriven identitet petog final five-a... transformacija elen u super sajlonca mi je fenomenalna kao i njena uloga kasnije... totalno razlicita od razvratnice sa pocetka serije, puna ozbiljnosti i racionalnosti... u neku ruku podseca me na savrsenog datu.
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pon 19 srp, 2010 2:24 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
E ovaj...neću si još ništa pročitat da ne spoilam, al daj mi recite nešto.
Gledam na netu popis epizoda, i imaju nekakve webizode, nije navedeno gdje to točno spada u kompletnu radnju, pa jel znate u čem je fora sa time?
I dal trebam prvo gledat onu stariju seriju?
|
| pon 19 srp, 2010 8:31 pm |
|
 |
|
fluffy
|
slažem se da, dok je još bila čovjek iritirala me lagano svojim ponašanjem...kasnije već je postala puno zanimljivija 
| pon 19 srp, 2010 8:32 pm |
|
 |
|