| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Nontopic pričaonica
jel napisao što yahoo.bot?
| sub 29 svi, 2010 10:53 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Spet je napisao/la: jel napisao što yahoo.bot? ma neki masoni non stop brisu yahoove postove. Cvicek je napisao/la: AGM, najveći hrvatski darker ... omg... bez uvrede, ali ovoga... ovo zvuci kao brutalno silovanje.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 29 svi, 2010 11:20 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pa da, sve za show, makar na stejdžu krave silovali (Prebacih ti post ovdje, da ne silujemo i topic sa spamom )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 29 svi, 2010 11:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma u principu mi je hladno pivo ok, i volim ih poslusati... ali nesto mi je vristalo u podsvijesti kad sam cuo onu adaptaciju. 
|
| sub 29 svi, 2010 11:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni je u podsvjesti vrištalo da jaaaako dugo nisam bio na njihovom koncertu  Ne sjećam se više kad sam zadnji puta "Kosu" čuo uživo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 29 svi, 2010 11:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
pa, ovoga... bio je onaj na jarunu prije dvije godine, ili tako negdje. ijako, to i nije bilo nesto.
(s druge strane ja u startu nisam bas fan koncerata pa ono...)
|
| sub 29 svi, 2010 11:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Bio sam na tom koncertu. Nesnosna gužva. Večinu koncerta smo Ternek i ja proveli u redu za pivu 
|
| ned 30 svi, 2010 12:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a da ste prije kupili i furali u džepu... pa bi mogli i uživati na koncertu...
| ned 30 svi, 2010 2:48 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Cvicek je napisao/la: Bio sam na tom koncertu. Nesnosna gužva. Večinu koncerta smo Ternek i ja proveli u redu za pivu  cekaj, meni objasnjavas? 
|
| ned 30 svi, 2010 1:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ako se ne varam, vas smo tek poslije koncerta pronašli... ali vjerujem da ni vama to nije bilo najugodniji koncert ikada 
|
| ned 30 svi, 2010 1:34 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Mir'Na Riker je napisao/la: PERPETUUM JAZZILE DOLAZI U HRVATSKU???!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!  vec su bili  no dolaze opet da 
| ned 30 svi, 2010 6:13 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja sam tako razočarana u neke ljude da mi se gade gade gade!!!
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 30 svi, 2010 10:19 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Komentari na slike forumaša
Mr.bobo je napisao/la: Hrčak je napisao/la: pa nitko ne bi pomislio da je to oz ovak i onak ...pa ovaj ja jesam... samo mi je bilo čudno pre koliko vremena je imao tu čupu... Oz nije tak zgodan... Sorry Oz, dude... a i zauzet si. 21

|
| pon 31 svi, 2010 12:16 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Ma _Oz je još zgodniji! 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 31 svi, 2010 12:22 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Rapavi je napisao/la: Oz nije tak zgodan... Sorry Oz, dude... a i zauzet si. Dude, kad si ti postao gay?  Wildchild je napisao/la: Ma _Oz je još zgodniji!  Ma niiissaaaaaam... 
|
| pon 31 svi, 2010 12:23 am |
|
 |
|