|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sri 26 kol, 2026 7:26 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: MAGICCON
Cvicek je napisao/la: Uslikajte koju sliku i ako se nekome da, nek ukratko napiše kako je bilo  zel bum ja fotić,a reporte ostavljam drugima 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 28 svi, 2010 3:08 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: MAGICCON
Vi koji idete na Kon, lijepo se provedite i naslikavajte sve i Čarobnjaka, njegovu vilu, sve, sve, s-v-e... za to si ti, Zvonkec, zadužen. Dat ćeš mi slike kad se vrneš v Zg. Naime, šta, ja ne mogu na kon em zbog love, em zbog ranije dogovorenih obveza.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 28 svi, 2010 8:46 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|