|
Sada je: pon 04 svi, 2026 2:49 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Program za svibanj 2010
El Zvonko je napisao/la: Nope Frodo i da Suiki nisam znao da Sovix ima te sklonosti isto  Ajd dobro, pogodih 50%.  I vidim da vam je bilo zanimljivo.  Još nema nikakvih negativnih komentara. 40

|
| pet 28 svi, 2010 11:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
A čuj i to me zabrinjava od 14 ljudi kolko je bilo ti baš Suika pogodio 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 28 svi, 2010 11:14 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 28 svi, 2010 12:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
ok, ok bez frke ili panike, ali kad ja od 0.0001% svog vremena dođem tu na forum naletim na takvo što znači neki bi htjeli da si ti gay 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 28 svi, 2010 12:24 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
El Zvonko je napisao/la: ok, ok bez frke ili panike, ali kad ja od 0.0001% svog vremena dođem tu na forum naletim na takvo što znači neki bi htjeli da si ti gay  A očito Samo je njihov problem što se to nikad neće ostvarit (osim u njihovim snovima možda)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 28 svi, 2010 12:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Rapavi je napisao/la: Ajd dobro, pogodih 50%.  I vidim da vam je bilo zanimljivo.  Još nema nikakvih negativnih komentara. Ne vjerujem da će ih ni biti. Oni koji bi na to imali negativne komentare bi se tada i službeno "izdali" da ne žele biti dio rješenja A Dr.Jones rijetko dolazi na forum, iako, i za nju mi se čini da je nakon početnog šoka prihvatila te sve komentare na film i da i to bude bilo dobro  I da, to Suikijem je bilo ludo... U krug svatko priča radi čega je došao i ostao u udruzi... pa se spominje Trek, aktivnosti, društvo, navike itd... i onda frodo izvali "ja sam ostao zbog Suikija!" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 28 svi, 2010 1:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
| sub 10 srp, 2010 2:35 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|