| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Trek glumci na TV-u
_Oz je napisao/la: Ja sam danas vidio Scotta Bakulu na ENT-u, se to računa?  khm, ono ne 
| sri 05 svi, 2010 7:22 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ja sam jučer gledala shatnera (j.kirk) u bostonskom pravu na nekom programu na maxtvu. glumi odvjetnika s alzheimerom ili nečim sličnim... komedija od lika...
| ned 23 svi, 2010 10:01 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: ja sam jučer gledala shatnera (j.kirk) u bostonskom pravu na nekom programu na maxtvu. glumi odvjetnika s alzheimerom ili nečim sličnim... komedija od lika... Erm, Spet, srećo... Denny Crane TM je ikona, tako da... 
|
| ned 23 svi, 2010 10:18 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Spet je napisao/la: ja sam jučer gledala shatnera (j.kirk) u bostonskom pravu na nekom programu na maxtvu. glumi odvjetnika s alzheimerom ili nečim sličnim... komedija od lika... Erm, Spet, srećo... Denny Crane TM je ikona, tako da...  ... šta je je, lud je ko kupus! 
| ned 23 svi, 2010 10:30 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| ned 23 svi, 2010 11:36 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...e vidio sam sad Worfa ilitiga...Michaela Dorna...u seriji ''Bez traga''... ...imao je zanimljivu ulogu... a i lik se dobro drži...
| sri 11 kol, 2010 3:06 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Neki dan je bio dječji film u kojem su sudili cucku jer je gricnuo ovcu. Sudili su mu dakle na ljudskom sudu.  Sudac je bio Tackleberry iz policijske akademije, a advokat je bio Scott Bakula. Sinoć je John Colicos - KOR bio u nekom vesternu.
|
| sri 11 kol, 2010 1:25 pm |
|
 |
|
fluffy
|
hehe, a na prvom je jučer navečer u nekom filmu igrao glumac koji igra Phloxa u ENT-u...sjedila sam za kompom no po glasu sam ga prepoznala...bio je dosta mlađi tada 
| sri 11 kol, 2010 1:25 pm |
|
 |
|
Number One
|
Miki je napisao/la: Neki dan je bio dječji film u kojem su sudili cucku jer je gricnuo ovcu. Sudili su mu dakle na ljudskom sudu.  Sudac je bio Tackleberry iz policijske akademije, a advokat je bio Scott Bakula. Da, vidjela sam kraj... advokat na kraju postane faca...  ... i to je snimljeno iste godine kad je ENT počeo sa snimanjem... ako se ne varam... 
| sri 11 kol, 2010 5:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
pahuljica je napisao/la: hehe, a na prvom je jučer navečer u nekom filmu igrao glumac koji igra Phloxa u ENT-u...sjedila sam za kompom no po glasu sam ga prepoznala...bio je dosta mlađi tada  film se zvao korak ispred, sa denzelom washingtonom u glavnoj ulozi...pogledo sam ga i prije no i sinoć sam ga opet gledo..e da naš phlox je odličan bio u tom filmu, John Billingsley mi inače djeluje kao neki smiješni glumac, no dobar je , imam neki osjećaj kada sam ga gledo sinoć kao da phloxa u ent-u gledam, one njegove fore, gestikulacije, izrazi lica,gotovo pa isti..simpa je glumac... 
|
| sri 11 kol, 2010 6:00 pm |
|
 |
|
fluffy
|
ma on je baš simpa tip, gledala sam ga u dosta serija i uvijek je glumio neke fora tipove 
| sri 11 kol, 2010 6:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Spet je napisao/la: Miki je napisao/la: Neki dan je bio dječji film u kojem su sudili cucku jer je gricnuo ovcu. Sudili su mu dakle na ljudskom sudu.  Sudac je bio Tackleberry iz policijske akademije, a advokat je bio Scott Bakula. Da, vidjela sam kraj... advokat na kraju postane faca...  ... i to je snimljeno iste godine kad je ENT počeo sa snimanjem... ako se ne varam...  ...aaaaaaa.... ...kako se zove taj film?? ...na kojem programu...?
| sri 11 kol, 2010 8:35 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
The Trial of Old Drum iz 2000.
Kod nas je stručno prevedeno na Pas na sudu. Bilo je u ponedjeljak oko 11 na tvu, sad baš gledam program.
|
| sri 11 kol, 2010 9:08 pm |
|
 |
|
Number One
|
| uto 24 kol, 2010 1:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...hmmm nisam primjetio...
...neki dan sam gledao Ezri u nekon psihotičnom trileru... ...zanimljiva je bila...
...a danas je gostujuću ulogu u Dr.House imao... Kurtwood Smith - Annorax iz Year in hell ... -VOY
Kristie Alley (Star Trek II: The Wrath of Khan (1982) .... Lt. Saavik ) je gostovala na Opri... ...sad se bavi preuređivanjem kuća... i sasvim solidno to radi...
| sri 15 ruj, 2010 12:21 pm |
|
 |
|