| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 15. 5. Paintball
dakle, subota 15. 5. organizira se odlazak na paintball! najam opreme i 100 kuglica kosta 130 kuna, a u prosjeku ce vam jos usfaliti municije, pa racunajte na cijenu od kojih 230 kuna. Teren bi zakupili na tri sata. Oprema uključuje vojnu maskirnu jaknu, hlače, rukavice te kacigu. Ispod toga se nosi trenirka, majca kratkih rukava i tenisice.Marker (puska) radi na stlaceni plin i dosta je teska, no nakon prvih 15 min se vise i ne osjeti. sastali bi se u subotu 15. u 14:30 sati na okretistu u preckom!(od kojeg je teren, smjesten na Savskoj Opatovini, udaljen dvadesetak minuta) u svakom slucaju, svi zainteresirani slobodno se javite u ovom topicu!ako vam nesto nije jasno pitajte, a za vise detalja o samom terenu posjetite njivo web: http://www.paintball.hr
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 07 svi, 2010 5:22 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: 15. 4. Paintball
15. 4. je odavno prošao... 133

|
| pet 07 svi, 2010 5:25 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: 15. 4. Paintball
T'Rapavi je napisao/la: 15. 4. je odavno prošao... 133lol da, bas mi ne nesto bilo sumnjivo. tnx, u svakom slucjau. 
|
| pet 07 svi, 2010 5:25 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: 15. 5. Paintball
Ja se prijavljujem i definitivno dolazim. 
| pet 07 svi, 2010 6:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Bilježim se sa štovanjem.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 07 svi, 2010 6:50 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
dakle...kako stvari sad stoje...ja necu moc doc...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sub 08 svi, 2010 12:03 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
ok cekaj,zar nije bio deal da idemo na airsoft?
| sub 08 svi, 2010 2:03 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
MAHER je napisao/la: ok cekaj,zar nije bio deal da idemo na airsoft? pa... kolko sam ja skuzio airsoft je u pricu usao jedino onda kad se mislilo ici ovu subotu i to zato jer nije bilo opreme za paintball. ali posto smo na kraju odlucili da se ide 15. onda smo se imali prilike najaviti unaprijed i rezervirati opremu kak spada.
|
| sub 08 svi, 2010 9:50 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja bih za pocetak bio samo promatrac, morao bi uskoro pocet nabijat kondiciju za ovakav sport... 
| ned 09 svi, 2010 9:55 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
hehe i ja se javljam za ulogu promatrača leo i ja ćemo navijat 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 09 svi, 2010 10:57 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja sam uvijek htio sudjelovat ali đepeki prazni.. a novac kod poslodavca i tak... 
| ned 09 svi, 2010 12:10 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ma ja se toga bojim I da, znam da svi pričaju da to samo maaaaaalo boli, dok se ne navikneš Al mene svejedno strah 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 09 svi, 2010 12:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mene isto više boli za džep  Nego, stvarno, što nije airsoft jeftiniji a opet sličan paintballu?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 09 svi, 2010 1:21 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: I da, znam da svi pričaju da to samo maaaaaalo boli, dok se ne navikneš Ne boli malo, u tome je cijela poanta. Zato sam i navijala za paintball, airsoft manje boli. Cvicek je napisao/la: Mene isto više boli za džep  Nego, stvarno, što nije airsoft jeftiniji a opet sličan paintballu? Ali ali ali...ne ostanu ti mrlje od boje, ne budeš prljav i manje boli.  I da, dakako, na mene računajte. Sad samo treba naučiti military hand signals. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 09 svi, 2010 2:10 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: I da, znam da svi pričaju da to samo maaaaaalo boli, dok se ne navikneš Ne boli malo, u tome je cijela poanta. Zato sam i navijala za paintball, airsoft manje boli. Sadistice jedna 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 09 svi, 2010 2:12 pm |
|
 |
|