|
Sada je: sub 19 ruj, 2026 12:09 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Nontopic pričaonica
Što se nebitnih stvari tiče - zašto uopće i forsaš to odbrojavanje do 4747?  I onda neki komentiraju da je pretjerano označavati svaki 1000. post 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 29 tra, 2010 1:05 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
@Trap...aj mi reci jedan ili možda više razloga zašto bi ja tebi išao ediirati postove... ??
| čet 29 tra, 2010 1:07 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zašto si se sad ti našao prozvanim?! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 29 tra, 2010 1:10 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Pa ne znam niti jedan dobar razlog... Cvicek je napisao/la: Što se nebitnih stvari tiče - zašto uopće i forsaš to odbrojavanje do 4747?  I onda neki komentiraju da je pretjerano označavati svaki 1000. post  Bezveze, iz zafrkancije... da ne zaboravim kada dođem do 4747. EDIT: ako smeta, nije poželjno... mogu i prestat. 220

|
| čet 29 tra, 2010 1:14 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ma čisto onak komentiram... ponekad bezveze izgleda gledati broj na kraju posta, ali no big dijl što se mene tiče... Kad dođeš do 4747 prebacit ću ti neki post iz Quaks playgrounda u "postcount" dio tako da nas ne napustiš nakon što se to dogodi 
|
| čet 29 tra, 2010 1:17 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: Ma čisto onak komentiram... ponekad bezveze izgleda gledati broj na kraju posta, ali no big dijl što se mene tiče... Kad dođeš do 4747 prebacit ću ti neki post iz Quaks playgrounda u "postcount" dio tako da nas ne napustiš nakon što se to dogodi  Zločesti, zločesti admini (valjda smijem ovo javno napisati  ). I onda se čude kada im korisnici odlaze... 219

|
| čet 29 tra, 2010 1:22 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
T'Rapavi je napisao/la: Zločesti, zločesti admini (valjda smijem ovo javno napisati  ).  Valjda smiješ... mene takva zezancija ne smeta  T'Rapavi je napisao/la: I onda se čude kada im korisnici odlaze... Ja sam napisao da te time želim spriječiti da odeš 
|
| čet 29 tra, 2010 1:30 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Zločesti, zločesti admini (valjda smijem ovo javno napisati  ).  Valjda smiješ... mene takva zezancija ne smeta  da, da, al' kad vidimo ban za Trapa znat cemo sto je po srijedi.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 29 tra, 2010 2:47 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: TBO iliti biseri
i kako ste proslavili 1.Maj? je bilo čevapa ili možda graha 
| sub 01 svi, 2010 10:57 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: TBO iliti biseri
pahuljica je napisao/la: i kako ste proslavili 1.Maj? je bilo čevapa ili možda graha  Za razliku od prošla četiri 1.Maja, ove godine nisam sa ekipom išao u Fužine na jezero, već sam kod bake jeo najbolju janjetinu ikad. 
|
| sub 01 svi, 2010 11:33 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ja bila u Fužinama!!!!!! ruka mi otpala od strastvenog igranja badmintona 
| sub 01 svi, 2010 11:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ja sam ovaj put za promjenu ostao doma... bit će još prilika za roštiljanje 
|
| ned 02 svi, 2010 12:03 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Prošlo šest... nema žive duše... zašto se ja ovako rano budim?  Rajt, moglo bi se ići spavati konačno. I tako ja pričam/pišem, a nitko ne sluša/čita.  Razočaran sam. 186

|
| ned 02 svi, 2010 6:10 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOOOL... dobili smo novog šišmiša na forumu... ...samo koju boju da ti dodjelimo...
...ti ćeš biti zelen...
| ned 02 svi, 2010 1:12 pm |
|
 |
|
fluffy
|
T'Rapavi je napisao/la: Prošlo šest... nema žive duše... zašto se ja ovako rano budim?  Rajt, moglo bi se ići spavati konačno. I tako ja pričam/pišem, a nitko ne sluša/čita.  Razočaran sam. 186odi spavat 
| ned 02 svi, 2010 1:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|