| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Nontopic pričaonica
Fiting with peoples...  JLP2 can fit with anything. 257

|
| čet 22 tra, 2010 11:05 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 11 tra, 2010 11:05 pm Postovi: 124 Lokacija: Far far away from administrators of this forum
|
i can fight whit Q. he has no chance against me
|
| čet 22 tra, 2010 11:09 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
U kojem dijelu Engleske si to živio? Turkmenistanu? 256

|
| čet 22 tra, 2010 11:15 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 11 tra, 2010 11:05 pm Postovi: 124 Lokacija: Far far away from administrators of this forum
|
cambridgeu
|
| čet 22 tra, 2010 11:24 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: komuniciram sa zaručnicom i obitelji na engleskom jer sam tamo živio do srednje i proveo godinu dana nakon XV-a prijre faksa. zaručnicu sam si tamo upoznao JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: cambridgeu JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: Ime mi je Borna. Rođen sam kao vrlo mlad u metropoli lijepe naše domovine i tamo sam živio desetak godina. moja trenutna lokacija je podravina moja mila, moj premili nerodni kraj fala bogu ne odlazim a ak odem vraćam se. imam 22 godine, a za TOS sam se počeo zanimati čim sam za njega saznao. kasnije TNG,VOY.. posbno me zanima fizika zvjezdanih staza kao pojam i kao knjiga koju sam pročitao nekoliko desetaka puta(ozbiljno). Daj kad već lažeš, budi barem konzistentan... 255

|
| čet 22 tra, 2010 11:43 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
a u englenskoj sam živio. rođen jesam u zg-u. sav izračun paše. sa 11,5 sam završio oš (to je engleska) i dalje za srednju i faks sam bio u zg-u, znači od do 22 je 11 godina, a jednu između srednje i faksa sam također bio u engleskoj. znači da se ta oduzima i ostaje ti deset godina u zg. sad zadnjih 6-7 mjeseci živim u podravini. nevidim šta nepaše u zagrebu sam živio 10 g. nigdje nepiše prvih 10  . jesi ti..
|
| čet 22 tra, 2010 11:51 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Ah.. te lovačke ....
|
| pet 23 tra, 2010 12:06 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: SFeraKon 2010
Hoće li mi tko dati onu knjižicu s SF pričama... koje ste dobili... ??
| ned 25 tra, 2010 6:09 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Hoće. Ja ću ti dat tu knjižicu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 25 tra, 2010 8:01 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Cvicek je napisao/la: I ... ovaj... hoće li se itko ljutiti ako i ja, pomalo u Dejanirinom stilu, popišem sve spačke koje su se dogodile u ova 3 dana  Samo navali, dapače. 247

|
| ned 25 tra, 2010 8:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Hoće. Ja ću ti dat tu knjižicu. ...ozbiljno... !!...častim cugom... !!! ...dolazim u Zg za nekih 15 dana... javim se... !!
| ned 25 tra, 2010 9:14 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Hoće. Ja ću ti dat tu knjižicu. ...ozbiljno... !!...častim cugom... !!! ...dolazim u Zg za nekih 15 dana... javim se... !!Ako kažem da ću ti dat tu knjižicu, onda ću ti je dat. A šta ti misliš da moja riječ nije ozbiljna? Ma ne trebaš častit cugom... ne tražim ništa zauzvrat. Ja ionako baš to ne čitam. Sad sem si kupil Arthura Clarka i to mi je čist super.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 25 tra, 2010 9:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Ako kažem da ću ti dat tu knjižicu, onda ću ti je dat. A šta ti misliš da moja riječ nije ozbiljna? Ma ne trebaš častit cugom... ne tražim ništa zauzvrat. Ja ionako baš to ne čitam. Sad sem si kupil Arthura Clarka i to mi je čist super. ...ne ne ne...naprotiv...ozbiljno sam ja shvatio...  ...pa ček... sam ćeš mi knjigu dati i otići... ?? ...pa valjda će mo sjest na cugu... ili tako nešto... ma dobro i Anta i Lea potovemo ako treba još koga... 
| ned 25 tra, 2010 9:54 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Ako kažem da ću ti dat tu knjižicu, onda ću ti je dat. A šta ti misliš da moja riječ nije ozbiljna? Ma ne trebaš častit cugom... ne tražim ništa zauzvrat. Ja ionako baš to ne čitam. Sad sem si kupil Arthura Clarka i to mi je čist super. ...ne ne ne...naprotiv...ozbiljno sam ja shvatio...  ...pa ček... sam ćeš mi knjigu dati i otići... ?? ...pa valjda će mo sjest na cugu... ili tako nešto... ma dobro i Anta i Lea potovemo ako treba još koga...  Da, upravo to - dat ću ti knjigu i otići. Nemamo mi šta sjedat na cugu... pogotovo ne nakon onog tvog velikog posta u "ENT (ni)je Trek" temi.
|
| ned 25 tra, 2010 10:05 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
ma joj tgrel pusti covjeka kada hoce pruzit maslinovu granu i tako je ono oko treka akademsko neslaganje,nista osobno ( barem mislim )  btw bas sam te se sjetio s clarkom na aukciji knjiga,otislo je par njegovih,al nisam imao toliko love da ih copim
| ned 25 tra, 2010 10:24 pm |
|
 |
|