|
Sada je: uto 09 lip, 2026 1:01 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: SFeraKon 2010
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ant, Mirna, T'Grel...  Kad vi imate predavanja?  Mirna i ja smo u subotu u sest. za obicne ljude bi to mozda i bio izazov, ali posto ovdje govorimo o tebi uvjeren sam da mozes bit mrtva trijezna do tad.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 19 tra, 2010 10:02 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ma lijepo se ja napijem do 6, pa ću vam pomoć s predavanjem Da me vidiš kako pričam u metaforama kad sam pijana 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 19 tra, 2010 10:04 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: ....T'Grel...  Kad vi imate predavanja?  Ne zna se još. Mijenjam termin s nekim drugim tipom. Zasad je u petak u 19, odmah na početku Kona. A sad... vidjet ćemo još. I nadam se da će tam bit nekakvi laptopi i projektori tak da to mogu ljudski ispredavat. Da... Evo, sad javno pitam: jel ima ko od vas udrugara laptop da mi "posudi" da odradim to predavanje, koje će bit, ne znam... u petak ili subotu? Jer znam da TerNek ne ide na Sferakon pa onda niš od njegovog laptopa, a ja svoj nemam.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 19 tra, 2010 10:45 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Donjela bih ti ja svoj laptop, al Zeus je malo ćudljiv u posljednje vrijeme (mislim, čak i više nego inače, odbija se ugasit već više od tjedan dana  ) tak da postoji velika mogućnost da ne funkcionira kad ga donesem Pa bolje da donese neko drugi  Za svaki slučaj 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 19 tra, 2010 11:01 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Ant, Mirna koja je tema predavanja?
| pon 19 tra, 2010 11:06 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Donjela bih ti ja svoj laptop, al Zeus je malo ćudljiv u posljednje vrijeme (mislim, čak i više nego inače, odbija se ugasit već više od tjedan dana  ) tak da postoji velika mogućnost da ne funkcionira kad ga donesem Pa bolje da donese neko drugi  Za svaki slučaj  Ma meni je dovoljno i to što si ga htjela donest. Nije bed... A šta će mi laptop koji zakaže kad mi treba. Ma pitat ću ja Irenu, kad bude program gotov, jel oni imaju tam kakve kompove/laptope da se to lijepo izprezentira. I baš ti se super zove laptop. E, al, nisi zaboravila naš dogovor za kon? Se prisetiš, ne?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 19 tra, 2010 11:08 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
T'Grel je napisao/la: Jer znam da TerNek ne ide na Sferakon pa onda niš od njegovog laptopa, a ja svoj nemam. Pa kolko sam ja uspio skužit ide i on: viewtopic.php?p=211331#p211331
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 19 tra, 2010 11:11 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Sovereign X je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Jer znam da TerNek ne ide na Sferakon pa onda niš od njegovog laptopa, a ja svoj nemam. Pa kolko sam ja uspio skužit ide i on: viewtopic.php?p=211331#p211331 Ne znam onda. Bio sam jučer kod njega i rekao mi je da ide u naš zavičaj te da neće bit na konu. A zašto je na listi... možda se predomislio.
|
| pon 19 tra, 2010 11:22 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
pahuljica je napisao/la: Ant, Mirna koja je tema predavanja? predavanje je o jeziku kojim govore tamarijanci iz TNG epizode Darmok. popularna epizoda, da to tako kazem, i mnogi ju smatraju kao jednom od najboljih u seriji. i stvarno ima dobru ideju kao i realizaciju. po meni najbolji primjer komunikacijskih poteskoca u treku opcenito. ali eto, rasprave o tamarijanskom jeziku (zasnovanom na metaforama) cesto puta znaju biti pomalo povrsne za moj ukus. u svakom slucaju, Mirna i ja smo se potrudili stvar sagledati na malo drugaciji nacin, razraditi tamarijansku psihu, kulturu i kroz njih i sam jezik. pa cemo vas, eto, pokusati provesti kroz to nase razmatranje. T'Grel je napisao/la: Evo, sad javno pitam: jel ima ko od vas udrugara laptop da mi "posudi" da odradim to predavanje, koje će bit, ne znam... u petak ili subotu? mogu ja dofurati svoj laptop, iako pokazuje u zadnje vrijeme neposluh u pogledu reprodukcije zvuka. ali ako se ne javi nitko drugi, imas moj.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 19 tra, 2010 11:32 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ant je napisao/la: pahuljica je napisao/la: Ant, Mirna koja je tema predavanja? predavanje je o jeziku kojim govore tamarijanci iz TNG epizode Darmok. popularna epizoda, da to tako kazem, i mnogi ju smatraju kao jednom od najboljih u seriji. i stvarno ima dobru ideju kao i realizaciju. po meni najbolji primjer komunikacijskih poteskoca u treku opcenito. ali eto, rasprave o tamarijanskom jeziku (zasnovanom na metaforama) cesto puta znaju biti pomalo povrsne za moj ukus. u svakom slucaju, Mirna i ja smo se potrudili stvar sagledati na malo drugaciji nacin, razraditi tamarijansku psihu, kulturu i kroz njih i sam jezik. pa cemo vas, eto, pokusati provesti kroz to nase razmatranje. Molto allegro... sviđa mi se predavanje: "Darmok and Jalad at Tanagra", "The beast of Tangara", "Shaka, when the walls fall", "Sokath, his eyes open". No, da... interesantno do bola... mora to doć vidjet, osim ako, i ako se naša pred. ne budu mimoišla. Ali neće... nemreju trekovci u isto vrijeme, isti dan imat pred. ne ide to... Nije prirodno. Ant je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Evo, sad javno pitam: jel ima ko od vas udrugara laptop da mi "posudi" da odradim to predavanje, koje će bit, ne znam... u petak ili subotu? mogu ja dofurati svoj laptop, iako pokazuje u zadnje vrijeme neposluh u pogledu reprodukcije zvuka. ali ako se ne javi nitko drugi, imas moj. Molto allegro x 2 .... nebitno je za zvuk... bitno da se vide slike i slova... i ništa više ne treba. A za filmiće i ne treba zvuk, šta će... Ma pitat ću ja Iru kak je kod njih, možda i oni imaju, vidjet ćemo. Ako ništa, ti si mi pouzdan. E, to volim, kad je netko pouzdan i od riječ. Svaka čast Ant. Ima da nazdravimo s onim mojim vinom koje ću donijet... ako naravno će ti to pasat. 
|
| pon 19 tra, 2010 11:35 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
T'Grel je napisao/la: Ne znam onda. Bio sam jučer kod njega i rekao mi je da ide u naš zavičaj te da neće bit na konu. A zašto je na listi... možda se predomislio. Govorio je i na biljaru nešto da neće na sferakon jer nekamo ide, ako se ne varam... 274

|
| pon 19 tra, 2010 11:36 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ma znam i ja da se nešto predomišljao, al zašto bi bio na listi ako neide
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 19 tra, 2010 11:37 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
T'Rapavi je napisao/la: Govorio je i na biljaru nešto da neće na sferakon jer nekamo ide, ako se ne varam...  Pa valjda sam ju bratić pa ga jako dobro poznajem. Ide u naš kraj - Slavoniju. A ako tamo ide, i u to je siguran, nikakav Sferakon ga neće odvuć od toga. Budite uvjereni. Sovereign X je napisao/la: Ma znam i ja da se nešto predomišljao, al zašto bi bio na listi ako neide Mora da je to neka urota... da se zavara neprijatelja. 
|
| pon 19 tra, 2010 11:40 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Evo, sad javno pitam: jel ima ko od vas udrugara laptop da mi "posudi" da odradim to predavanje, koje će bit, ne znam... u petak ili subotu? Ja ti teoretski mogu posuditi moj laptop za predavanje (pa ti prije porihtaš šta treba, jer možda nemam instalirane programe koji su ti potrebni) ALI: moguće je da će nam trebati za štand, pa ostavljam Shadowmasteru odluku oko toga što je prioritet. Za sada je najbolje da vidiš da li će organizatori pripremiti laptop, projektor i sve što treba predavačima (nemam pojma kako se to inače rješava, nikad nisam vodio predavanje na konovima) I dosta više o Terneku i njegovom (ne)dolasku. Ide u Slavoniju i nažalost nećemo se vidjeti na Sferakonu i to je to.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 19 tra, 2010 11:52 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: Ja ti teoretski mogu posuditi moj laptop za predavanje (pa ti prije porihtaš šta treba, jer možda nemam instalirane programe koji su ti potrebni) Pa moje predavanje traje samo sat vremena. Čak neće ni toliko. Uzeo sam si malo više tako da ima dovoljno vremena ako nakon samog predavanja krene neka rasprava i/ili pitanja. Cvicek je napisao/la: ALI: moguće je da će nam trebati za štand, pa ostavljam Shadowmasteru odluku oko toga što je prioritet. Ok, drug precednik će o tome odlučit. Cvicek je napisao/la: Za sada je najbolje da vidiš da li će organizatori pripremiti laptop, projektor i sve što treba predavačima Trebali bi ali nije uvijek tako. Zato si osiguravam rezervnu opciju. Cvicek je napisao/la: I dosta više o Terneku i njegovom (ne)dolasku. Ide u Slavoniju i nažalost nećemo se vidjeti na Sferakonu i to je to. Eto, pa valjda ja znam šta je. No, dobro, nema ga i točka. Nećemo više o tome.
|
| pon 19 tra, 2010 11:58 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|