|
Sada je: pon 04 svi, 2026 1:36 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
T'Grel je napisao/la: Pametan čovjek, šta reć. NX... šta je to? To su samo dva slova, jedno uz drugo.
Ok... pametni, ako nisi znao prefix "NX" čak i ima neko značenje i znači experimenal. Defiant iz DS9 isto ima prefix NX, tj. da je experimentalni brod. http://memory-alpha.org/en/wiki/USS_DefiantTako da NX-01 Enterprise znači da je to experimentalna klasa broda. 
| uto 06 tra, 2010 10:57 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
NX označava prototip. Taj prefiks su još nosili i Excelsior (NX-2000) te Prometheus (NX-59650).
|
| uto 06 tra, 2010 10:59 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Pa upravo to... Tako da ako želiš o nešto pljuvat prvo se o tome informiraj T'Grel
| uto 06 tra, 2010 11:00 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
_Oz je napisao/la: Vidim stao sam na žulj. Good.  Kome si stao na žulj? Možda meni? Jok, meni čak simpatično to da sam "trekerski fundamentalist" i da živim po "Roddenberrijevom evanđelju".  A možda sam i "trekerski taliban".  Al ajd, nećemo sad pretjerivat. Suikotreki je napisao/la: Pa upravo to... Tako da ako želiš o nešto pljuvat prvo se o tome informiraj T'Grel Ko da ja ne znam šta znači NX. Ha-ha-ha, vidi ga kak je glup... Badava je taj NX-01... zamisli 01, prvi, osnovni, iskonski, glavni... broj 1. Ipak je to prvi Enterprise koji, btw. nije spomenut u ni jednom kasnijem Treku. Zašto? A budimo idioti pa se pravimo glupi... no, da... I daaaaa, odma pljujem kad govorim protiv ENT-a. To je odma pljuvanje. Ajd, Suiko, mlađi si od mene pa ipak malo promisli šta pišeš. Ja ne pljujem ni po čemu. Samo sam protiv nečega. Uh, sad me uhvatila jedna ambicija da napišem mega post zašto smatram da ENT nije Trek.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 06 tra, 2010 11:06 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: _Oz je napisao/la: Vidim stao sam na žulj. Good.  Kome si stao na žulj? Možda meni? Jok, meni čak simpatično to da sam "trekerski fundamentalist" i da živim po "Roddenberrijevom evanđelju".  A možda sam i "trekerski taliban".  Al ajd, nećemo sad pretjerivat. Koliko se sjećam, nisam te spominjao u onom postu koji si quotao. Ako si se identificirao... E, a ča sad?  Citat: Uh, sad me uhvatila jedna ambicija da napišem mega post zašto smatram da ENT nije Trek. Onaj što čekamo već godinama? 
|
| uto 06 tra, 2010 11:10 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
T'Grel je napisao/la: Uh, sad me uhvatila jedna ambicija da napišem mega post zašto smatram da ENT nije Trek. Može. 
|
| uto 06 tra, 2010 11:10 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
T'Grel je napisao/la: Ko da ja ne znam šta znači NX. Ha-ha-ha, vidi ga kak je glup... Badava je taj NX-01... zamisli 01, prvi, osnovni, iskonski, glavni... broj 1. Ipak je to prvi Enterprise koji, btw. nije spomenut u ni jednom kasnijem Treku. Zašto? A budimo idioti pa se pravimo glupi... no, da... Opet ti s tim stvarima kao pokvarena ploča. Kad te čovjek nebi znao pomislio bi da si ljubomoran na seriju i brod NX-01 Enterprise. T'Grel je napisao/la: I daaaaa, odma pljujem kad govorim protiv ENT-a. To je odma pljuvanje. Ajd, Suiko, mlađi si od mene pa ipak malo promisli šta pišeš. Ja ne pljujem ni po čemu. Samo sam protiv nečega. Ne nije pljuvanje govorit protiv ENT-a ali je pljuvanje i omaložavanje kad se to radi na način na koji ti radiš. A taj je da ti sve nas koji volimo ENT, njegovu radnju, njegove likove i njegov glavni brod NX Enterprise neizravno proglašavaš idiotima zato što volimo sve to... u tome je stvar. T'Grel je napisao/la: Uh, sad me uhvatila jedna ambicija da napišem mega post zašto smatram da ENT nije Trek. Slobodno napiši, tko ti brani... Nemoj da te mi "zadrti i nastrani" ENT-ovci u tome sputavamo. 
| uto 06 tra, 2010 11:13 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
_Oz je napisao/la: T'Grel je napisao/la: _Oz je napisao/la: Vidim stao sam na žulj. Good.  Kome si stao na žulj? Možda meni? Jok, meni čak simpatično to da sam "trekerski fundamentalist" i da živim po "Roddenberrijevom evanđelju".  A možda sam i "trekerski taliban".  Al ajd, nećemo sad pretjerivat. Koliko se sjećam, nisam te spominjao u onom postu koji si quotao. Ako si se identificirao... E, a ča sad?  Jesam, trekerski sam fundamentalist i ponosim se time. _Oz je napisao/la: Citat: Uh, sad me uhvatila jedna ambicija da napišem mega post zašto smatram da ENT nije Trek. Onaj što čekamo već godinama?  Nemoj govorit o onome o čemu nemaš pojma. Nije bio u pitanju post nego dizertacija na tu temu. Ali ok, šta tražite i kad me već izazivate ne mjesecima nego otkako sam u udruzi, od 2006., znači već 4 godine, napisat ću taj post. Očekujte ga za nekih pol sata. Ali "bojim" se moderiranja. Napisat ću ja to u Wordu da imam spremljeno, pa onda ga objavit u temi "ENT (ni)je Trek (3.put)".
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 06 tra, 2010 11:16 pm |
|
 |
|
bubica
|
Suikotreki je napisao/la: Nemoj da te mi "zadrti i nastrani" ENT-ovci u tome sputavamo.  Samo da se ogradim... Ja sam TNG-ovac. I ENT-ovac, ali... Picard : Archer 80:20 
|
| uto 06 tra, 2010 11:17 pm |
|
 |
|
bubica
|
T'Grel je napisao/la: Nemoj govorit o onome o čemu nemaš pojma. Nije bio u pitanju post nego dizertacija na tu temu. Semantika... T'Grel je napisao/la: Ali ok, šta tražite i kad me već izazivate ne mjesecima nego otkako sam u udruzi, od 2006., znači već 4 godine, napisat ću taj post. Očekujte ga za nekih pol sata. Ali "bojim" se moderiranja. Napisat ću ja to u Wordu da imam spremljeno, pa onda ga objavit u temi "ENT (ni)je Trek (3.put)". Ako ne bude uvredljivih fraza, ne vidim razloga zašto bi itko dirao u tvoj post.
|
| uto 06 tra, 2010 11:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Suikotreki je napisao/la: Opet ti s tim stvarima kao pokvarena ploča. Nek sam i bit ću. Ne pokušavam ja nikako obratit na pravi put nego govorim i pišem ono šta mislim. A ti si malo nasilan čim se spomene nešto protiv ENT-a. Zato malo se skuliraj. Suikotreki je napisao/la: Kad te čovjek nebi znao pomislio bi da si ljubomoran na seriju i brod NX-01 Enterprise. Ja na tu podmornicu da sam ljubomoran.  Da... bolje da nisam ništa komentirao. Suikotreki je napisao/la: Ne nije pljuvanje govorit protiv ENT-a ali je pljuvanje i omaložavanje kad se to radi na način na koji ti radiš. A taj je da ti sve nas koji volimo ENT, njegovu radnju, njegove likove i njegov glavni brod NX Enterprise neizravno proglašavaš idiotima zato što volimo sve to... u tome je stvar. Na na kakav ja to "način" radim? Kako ja to drugačije govorim protiv ENT-a. Volite vi do mile volje vaš ENT, Archera, njegovog cucka, onu ženskicu T'Pol koja jedina vrijedi tamo. Ali ne možeš mi reć da sam govorio da ste vi idioti. Nađi post u kojem sam napisao da su ENT-ovci idioti? Ajd nemoj mi stavljat riječi u usta ili bolje reći, riječi u post. Jer to nisam nikada napisao. Suikotreki je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Uh, sad me uhvatila jedna ambicija da napišem mega post zašto smatram da ENT nije Trek. Slobodno napiši, tko ti brani... Nemoj da te mi "zadrti i nastrani" ENT-ovci u tome sputavamo.  A jel ti moraš bit svakom loncu poklopac?! _Oz je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Nemoj govorit o onome o čemu nemaš pojma. Nije bio u pitanju post nego dizertacija na tu temu. Semantika... Ma sve ok. Ja znam da si ti jedan kulturan, civiliziran, pristojan i pametan treker koji poštuje tuđe mišljenje i nije nasilan. Ne znam te osobno ali nadam se da će se to na ovom Sferakonu promijenit. T'Grel je napisao/la: Ali ok, šta tražite i kad me već izazivate ne mjesecima nego otkako sam u udruzi, od 2006., znači već 4 godine, napisat ću taj post. Očekujte ga za nekih pol sata. Ali "bojim" se moderiranja. Napisat ću ja to u Wordu da imam spremljeno, pa onda ga objavit u temi "ENT (ni)je Trek (3.put)". Ako ne bude uvredljivih fraza, ne vidim razloga zašto bi itko dirao u tvoj post.[/quote] Pa zar ti mene za takvoga smatraš? Da bi ja vrijeđao? Jok, samo trekerske i fanovske činjenice. Jesam ja povjesničar ili ne? I sad me odvlačite od moje nakane da napišem veliki anti-ENT post.
|
| uto 06 tra, 2010 11:24 pm |
|
 |
|
bubica
|
Jao T'Grel, govorio sam načelno. Ti si taj koji se "boji" moderiranja, tj. implicira nekakvu pristranost, ja samo otklanjam tvoje strahove. BTW, ne vidim razloga zašto se ne bi upoznali na Sferakonu i popričali o stvarima... Nije da nemamo tema...
|
| uto 06 tra, 2010 11:28 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
_Oz je napisao/la: Jao T'Grel, govorio sam načelno. Ti si taj koji se "boji" moderiranja, tj. implicira nekakvu pristranost, ja samo otklanjam tvoje strahove. Ma sve ok. Tebe samo mogu hvalit. Dok za neke to ne mogu reć. _Oz je napisao/la: BTW, ne vidim razloga zašto se ne bi upoznali na Sferakonu i popričali o stvarima... Nije da nemamo tema... Znači dođeš na Sferakon? Ma super... ali samo se ne smijemo napit, barem ne ja. Onda mi se ne da pričat o nikakvim ozbiljnim temama. Ali na Sferakonu se neću napit, to je garant - vozač sam.
|
| uto 06 tra, 2010 11:31 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
_Oz je napisao/la: NX označava prototip. Taj prefiks su još nosili i Excelsior (NX-2000) te Prometheus (NX-59650). Suikotreki je napisao/la: Pa upravo to... Tako da ako želiš o nešto pljuvat prvo se o tome informiraj T'Grel OK, malo kasno upadam u raspravu iliti rat...  Ali dajte mi recite zašto onda i Columbia nosi NX oznaku? (NX-02). Aj jedan prototip, ali dva prototipa? Uostalom, zašto se cijela klasa zove NX class? Malo sve to ne drži vodu. 251

|
| ned 25 tra, 2010 5:20 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
T'Rapavi je napisao/la: _Oz je napisao/la: NX označava prototip. Taj prefiks su još nosili i Excelsior (NX-2000) te Prometheus (NX-59650). Suikotreki je napisao/la: Pa upravo to... Tako da ako želiš o nešto pljuvat prvo se o tome informiraj T'Grel OK, malo kasno upadam u raspravu iliti rat...  Ali dajte mi recite zašto onda i Columbia nosi NX oznaku? (NX-02). Aj jedan prototip, ali dva prototipa? Uostalom, zašto se cijela klasa zove NX class? Malo sve to ne drži vodu. 251Tak je TRap... kakva je to NX klasa?? Kao neka eksperimentalna. Pa eksperimentira se s jednim, najviše dva broda, a ne s cijelom klasom, zaboga.
|
| ned 25 tra, 2010 11:24 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 85 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|