| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: ENT (ni)je Trek (3. put)
captain je napisao/la: Ent je trek i netruje HRT i basta  Uuuu, kako argumetiran odgovor... Svaka čast... zar bi morao povjerovati? Aha, znači ENT je Trek jer si ti tako rekao? ENT ne truje HRT jer si ti tako rekao? Ideš... tvoja riječ zaista ima težinu. Evo, odmah ću promijeniti svoje mišljenje... 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 03 tra, 2010 11:29 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sub 03 tra, 2010 11:40 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
T'Grel je napisao/la: Krivo si to procjenio. Dolaziš na Sferakon? E, onda ćemo popričati o tome zašto ja smatram da ENT nije Trek. Sumnjam, za takve stvari imamo forum. Na konove idem vidit ljude, ne zbog Treka. Plus, da budem brutalno iskren, ti razlozi zbog kojih ENT nije Trek me baš pretjerano i ne zanimaju više... Meni sa ta serija sviđa, koncept mi se sviđa, likovi mi se sviđaju i to se neće promijeniti. To je ionako sve samo TV fikcija, ne sveto pismo pa da se prepucavamo oko toga koji dijelovi su autentični, koji nisu. _Oz je napisao/la: Pa kakve to veze ima? ENT je krenuo trovati HTV. Jbga, onda sam i ja dijelom odgovoran za trovanje HTV-a, s obzirom na ulogu koju sam odigrao u akciji da se taj ENT otkupi... T'Grel je napisao/la: Nisam fokusiran na to ali želim jasno pokazati protiv čega se "borim". Zašto bi se itko borio protiv TV serije? Nitko te ne tjera da ju gledaš. Ja npr. smatram da su reality showovi tipa Big Brother i Farma šund koji zaglupljuje narod, al život je prekratak da bi ga tratio na "borbu" protiv toga. Lakše je promijenit program, ili još bolje, ugasit telku, izać van i popit si koju. PS, ja sam i dalje pobornik teorije da je čitav ENT posljedica izmjene vremenskog pravca (ili pak stvaranja novog) od strane Borga i Picarda u First Contactu.
A da je ENT legitiman, potvrđuje i novi Scotty koji je Archeru ubio psa. 
|
| ned 04 tra, 2010 1:36 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
T'Grel je napisao/la: Pa kakve to veze ima? ENT je krenuo trovati HTV.  Ajde molim te T'Grel, daj mi samo jednu stvar objasni. A to je što to znači "trovati" HTV, objani mi taj pojam jer ovo mi je prvi put da to čujem. A osim toga znači tebi je kvalitetnije ono čudo od "Zvijezde pjevaju" ili "Ples s zvijezdama" nego ENT. T'Grel je napisao/la: Nisam fokusiran na to ali želim jasno pokazati protiv čega se "borim". Imaš pravo nisi fokusiran na ENT... ti si paranoično opsjednut s njime. I eto javno te ovdje na forumu pitam, podijeli s svima nama ovdje, "sa čime se ti to ovdje boriš", što to toliko važno ti želiš obranit, dokazat? Nije mi jasno???
| ned 04 tra, 2010 11:18 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Mr.bobo je napisao/la: ...gle captainova riječ je barem 20x teža od tvoje... ...captaina će svi forumaši doživjeti ozbiljno kad priča o treku i ako otvorimo anketu o treku između tebe i njega... sorry stari ali sramota bi bila prevelika...  Pa naravno da captainova riječ ima težinu jer on govori da je ENT Trek... Šta drugo očekivat od tebe nego da ćeš podržavat one koji podržavaju ENT. Ti si zadnji koji ćeš govorit o mojoj nekoj sramoti. ali danas nije ni vrijeme ni mjesto za ovakva prepucavanja...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 04 tra, 2010 11:49 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
T'Grel je napisao/la: Pa naravno da captainova riječ ima težinu jer on govori da je ENT Trek... Šta drugo očekivat od tebe nego da ćeš podržavat one koji podržavaju ENT. Ti si zadnji koji ćeš govorit o mojoj nekoj sramoti. ali danas nije ni vrijeme ni mjesto za ovakva prepucavanja... LOL captainu je Ent najlošiji trek ako se dobro sjećam... ...no kako bi ti to mogao znati... ... trebao bi biti na forumu...  ...pa captain ne pili u zdrav mozak ostale s svojim nekim nebuloznim teorijama... ...i ne pokušava nas uvjeriti u suprotno... ....to je level trekerstva do kojeg ti nikad nećeš stići... 
| ned 04 tra, 2010 6:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja ću vas sve još jednom pristojno upozoriti na jednu stvar: - komentirajte da li Ent JE ili NIJE trek do mile volje, koliko god želite, s kakvim god kanonskim, rodenberryjevskim, kronološkim, tehnološkim, dramaturškim, scenarističkim i svim drugim argumentima. ALI nemojte koristiti argument ad hominem!Hvala edit:Pristojno izgleda ne pomaže Uklonio više postova Tgrela i Bobe koje su napisali nakon ovog posta, i u kojima je i dalje bilo osobno prepucavanje bez argumenata (i poneki komentar na njihove postove)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 05 tra, 2010 2:04 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Ent je trek i bolji je od TOS-a kad se pusti mozak na pašu ... Zanimljiviji je i dinamičniji ali krši kanon ... A ovaj novi film je najbolje zaboraviti ...
|
| uto 06 tra, 2010 10:47 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: čet 01 tra, 2010 3:54 pm Postovi: 11 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact
|
a zasto zaboraviti? 
| uto 06 tra, 2010 4:13 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
BlueDragon je napisao/la: a zasto zaboraviti?  Zato jer je veći gušt film ponovno gledat kad ne znaš baš svaku scenu napamet. 
|
| uto 06 tra, 2010 4:34 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
_Oz je napisao/la: Zato jer je veći gušt film ponovno gledat kad ne znaš baš svaku scenu napamet.  ..nó là đúng! ..ontop: Koliko je puta navođeno da gledanje na Zvizdane Staze kroz strogi kanonski dalekozor je za one lišene mašte? Anyway, ENT nije ST dok se ne pojavi STAR TREK u špici. 

Soap Trek Deep Place Nine
|
| uto 06 tra, 2010 10:42 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
..smooth operator.. je napisao/la: Anyway, ENT nije ST dok se ne pojavi STAR TREK u špici.  Znači ako piše "Star Trek Enterprise" onda je to Trek? Koja nebuloza... Zar je samo pisana riječ dovoljna tj. ona koja se pojavi na ekranu? Ili bi tu ipak trebalo bit nešto više?
|
| uto 06 tra, 2010 10:46 pm |
|
 |
|
bubica
|
T'Grel je napisao/la: Znači ako piše "Star Trek Enterprise" onda je to Trek? Koja neboluza... naprotiv, ako ćemo po definiciji pojma "nebuloza," tvrdnja je sasvim ispravna.
|
| uto 06 tra, 2010 10:47 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
T'Grel je napisao/la: ..smooth operator.. je napisao/la: Anyway, ENT nije ST dok se ne pojavi STAR TREK u špici.  Znači ako piše "Star Trek Enterprise" onda je to Trek? Koja nebuloza... Zar je samo pisana riječ dovoljna tj. ona koja se pojavi na ekranu? Ili bi tu ipak trebalo bit nešto više? Da samo pisana riječ je dovoljna. Koliko puta ti se to još mora ponovit. 
| uto 06 tra, 2010 10:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
@t grel...tebi bi bilo najbolje da odeš do hollywooda i posjetiš paramount i sazoveš sastanak sa Bermanom i Bragom...B&B dvojcem i fino lijepo pitaš što su oni mislili i na koji način kad su stvarali enterprise
|
| uto 06 tra, 2010 11:15 pm |
|
 |
|