|
Sada je: čet 30 tra, 2026 3:20 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Phage - umjetna bolest ?
Hrčak je napisao/la: Po meni si ti failao. Dokaze molim! Mislim da sam ja svoje tvrdnje i demantije sasvim dobro argumentirao  Hrčak je napisao/la: Možda bi kao admin imati više poštovanja prema korisnicima.
A-A. Jednaka prava za sve. Ako drugi mogu pisati "fail" onda mogu i ja Hrčak je napisao/la: O tome kako, što i zašto je nešto napisao si mogao s njim preko PMa a ne na javnom dijelu foruma. Krenulo je javno, pa smo onda i dalje nastavili tako, nisam smatrao da je potrebno, niti sam dobio takvu zamolbu, a niti je to bio taj tip da bi bilo nužno. Također, ako još netko sve to pročita pa nauči nešto, postignut je i edukativni dio  captain je napisao/la: Sta god vise citam ..mislim da cijepidlacite ..bilo i proslo  Nisam rekao da je taj primjer uberbitan, ali je dosta zanimljiv, reprezentativan. Inače, to nije nešto u "bilo pa prošlo" sferi, već se o tome više puta pisalo i u javnom i moderatorskom djelu foruma... _Oz je napisao/la: @Cviček - 3.06 kaže kako je "poželjno" da uvodni post bude opširniji, nigdje ne piše da to mora biti tako. [/color] Nisam siguran da li bi imalo smisla da piše da je obavezno. Jer onda bi se: a) ili svaka tema morala obrazlagati u početnom postu, a za neke stvarno nema smisla da imaju neki specijalan uvod (recimo "Moderirano je" i slične) b) ili točno definirati koje vrste tema trebaju, a koje vrste tema ne trebaju imati konstruktivan uvod, što bi još više proširilo ionako detaljna pravila...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 16 ožu, 2010 8:13 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Cvicek je napisao/la: A-A. Jednaka prava za sve. Ako drugi mogu pisati "fail" onda mogu i ja Onda se odi baci s mosta kao i ostali. Vidi se da se previše družiš sa Sovereignom. Poglupavio si.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 16 ožu, 2010 8:36 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Nontopic pričaonica

|
| uto 16 ožu, 2010 8:52 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Hrčak je napisao/la: Cvicek je napisao/la: A-A. Jednaka prava za sve. Ako drugi mogu pisati "fail" onda mogu i ja Onda se odi baci s mosta kao i ostali. Vidi se da se previše družiš sa Sovereignom. Poglupavio si. Ha? Šta sam sad ja opet kriv
Odi se ti baci s mosta
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 16 ožu, 2010 9:06 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Poslije tebe.
|
| uto 16 ožu, 2010 9:08 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Hrčak je napisao/la: Poslije tebe. A gle, ja rađe nebih, jer ja imam život za razliku od nekih
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| uto 16 ožu, 2010 9:09 pm |
|
 |
|
|
 Aha imaš. Niš ne radiš po cijele dane.
|
| uto 16 ožu, 2010 9:17 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bas si zakljucio ocito cvicek Moderatura istina raspravlja o takvim stvarima ali gle bilo je na forumu masu primjera koji su slicni i na kraju nista ... okey nije bilo pa proslo ..onda sta cemo s time ..mogu li konstruirat vremeplov i vratit se u proslost pa nenapisat to  ..mozda je lipo sve odma moglo bit izbrisano i primisteno u spam a ja bi lipo dobia PP --ili kako se kaze malo po usima ..desilo bi mi se ovo  ..i nikom nista ..zanimljivo hrcka je upravo imala najsmisniji uvod u temu o sapunicama ali ipak se tema razvila ..tako da sve je relativno 
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 16 ožu, 2010 9:28 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Hrčak je napisao/la: :roll: Aha imaš. Niš ne radiš po cijele dane. A tu se bome varaš
A i nebih rekao da si ti baš nešto preokupirana poslom

|
| uto 16 ožu, 2010 9:29 pm |
|
 |
|
|
Ne varam se.
A ti Sov probaj prvo upisati fax pa onda istovremeno prati 6 kolegija i uči/polaži za državnu maturu e tu mi se javi. Btw još sam i radila uz fax prošle godine zato čkomi i zavuci se u rupu.
|
| uto 16 ožu, 2010 9:31 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Hrčak je napisao/la: Ne varam se.
A ti Sov probaj prvo upisati fax pa onda istovremeno prati 6 kolegija i uči/polaži za državnu maturu e tu mi se javi. Btw još sam i radila uz fax prošle godine zato čkomi i zavuci se u rupu. Da, to što sam ja sa starim radio kod susjeda na baušteli - znači dizao na vreće cementa, cigli, dovozio i odvozio hrpu tački sa zemljom/pijeskom, postavljao elektro i vodo instalacije..., pa dok sam dijelio letke po zimi i kiši...to nikom ništa

|
| uto 16 ožu, 2010 9:35 pm |
|
 |
|
|
A što sada radiš? Imaš li stalan posao?
|
| uto 16 ožu, 2010 9:40 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Hrčak je napisao/la: A što sada radiš? Imaš li stalan posao? Pa nemam stalan posao, unatoč stotinu poslanih prijava
Al sad bih uskoro opet trebao počet radit sa starim kod susjede na uređivanju kuće, i za to bi trebali dobit nekih 20 soma kuna sveukupno

|
| uto 16 ožu, 2010 9:42 pm |
|
 |
|
|
Ne isplati li ti se više uložiti u edukaciju?
|
| uto 16 ožu, 2010 9:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Hrčak je napisao/la: A što sada radiš? Imaš li stalan posao?  E u Hr. ti je to pitati kao pitanje jel imas srece u zivotu .
| uto 16 ožu, 2010 9:43 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|