Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
Re: Jedete li još dječju hranu?
citam vaše postove iznad pa sam se sjetila kako obožavam eh sada...ma znate one male kutijice di ima pola namaza od cokolade a pola su štapici pa se to jede zajedno...joj ubijem za to to su nam dijelili prije ulaska u Cinestar
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
pahuljica je napisao/la:
citam vaše postove iznad pa sam se sjetila kako obožavam eh sada...ma znate one male kutijice di ima pola namaza od cokolade a pola su štapici pa se to jede zajedno...joj ubijem za to to su nam dijelili prije ulaska u Cinestar
Istina. To je fakat za popizdit dobro
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
pokušala sam naci neku sliku na netu, no nemam pojma kako da tocno upišem u google da mi nađe to što hocu...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.