| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Najljepša warp jezgra
dašo je napisao/la: voy jezgra i cijela strojarnica daje dojam bas da se nešto dogada u njimma.... u jezgri možeš vidjet reakciju.... a cijela okolina je napravljena da izgleda kao strojarnica, puno terminala, vodova, alata, pregrada, razina, svjetla, mislim kad rade na necemu bas imas dojam da je stvarno, jer s mjesta do drugetaju od jednogog, pa opet na nesto treće, pa zatvaraju nekakve plazmene izboje, pa ovo pa ono, pa neke uzoreke tamo teleportiraju... mislim puno zanimljivije od gordievog tipkanja po dvima konzolama.... Što je pisac htio reći? Voyagerova jezgra je najbolja. 
| ned 29 ožu, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Voyager ima najljepsu jezgru (jedna od rijetkih stvari u kojima sisa ostale serijale). Strojarnica je vec druga prica... sva neka mracna i cudno rastegnuta. 
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| ned 29 ožu, 2009 4:33 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 ožu, 2009 4:40 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
mali offtopic:ja mislim da si ti moj izgubljeni braco  ^^
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 29 ožu, 2009 9:15 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Ent D i NX-01

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| čet 02 tra, 2009 12:44 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 26 sij, 2010 2:35 am Postovi: 87 Naj Serija: VOY Naj Film: ST: II
|
Vojager, sovereign, nx...
|
| uto 09 ožu, 2010 8:24 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 01 ožu, 2010 9:39 pm Postovi: 100 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
meni se najvise svidja od nx enterprisea  neznam zkj ... valjda su mi sve ostale jezgre preslicne ,izuzev kirkove  , neznam ko je rekao , ali se slazem da je slicna nekoj podmornickoj nuklearnoj jezgri a kad smo kod hopa cupa , najbolje su jefferieseve cijeve  ,ovo je ipak previse otvoreno 
_________________ LIVE LONG AND DRINK PROPER !!
|
| sri 10 ožu, 2010 11:27 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Defiant, Voyager i Enterprise E 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 12 ožu, 2010 1:58 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
drunky je napisao/la: meni se najvise svidja od nx enterprisea  neznam zkj ... valjda su mi sve ostale jezgre preslicne ,izuzev kirkove  , neznam ko je rekao , ali se slazem da je slicna nekoj podmornickoj nuklearnoj jezgri a kad smo kod hopa cupa , najbolje su jefferieseve cijeve  ,ovo je ipak previse otvoreno  Da bilo bi zanimljivo da izmisle neki novi orginalni izgled, warp jezgre. Većina ih je na isti kalup. 
|
| pet 12 ožu, 2010 3:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
RAI'TARA je napisao/la: Da bilo bi zanimljivo da izmisle neki novi orginalni izgled, warp jezgre. Većina ih je na isti kalup.  meni se urpavo zato najvise sviđa Voyagerova. naprosto ima taj neki elegantni, zanimljivi i SFicni izgled. ostale joj nisu ni do koljena. (plus, refitani Enterprise je također fora, upravo radi slicnosti)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 12 ožu, 2010 4:14 pm |
|
 |
|