|
Sada je: čet 30 tra, 2026 11:07 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Nontopic pričaonica
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 08 ožu, 2010 4:48 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
NOOOOOOOO!!!! Zbilja mi je više dosta
Morat ću ić intervenirat na nebo i mijenjat vrijeme
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 08 ožu, 2010 4:55 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ajde sov, sto prije po mogucnosti 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 08 ožu, 2010 4:57 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Čekam da mi teleporter poprave
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 08 ožu, 2010 4:58 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
požuri molim te, to je cak i za pahuljicu prehladno 
| pon 08 ožu, 2010 5:03 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Dok jednom ne smrkne, drugom ne osvane. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pon 08 ožu, 2010 5:11 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mislis dok jedmon svane drugom smrkne ali se veseli snijeznim padalinama 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 08 ožu, 2010 6:15 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ma dosta više i zime i snijega... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

|
| pon 08 ožu, 2010 6:18 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja ocu malo prolice 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 08 ožu, 2010 6:26 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
pahuljica je napisao/la: Stižu orkanski vjetrovi i obilan snijegIako je klimatološki gledano zima završila 1. ožujka, niti ovog tjedan nema izgleda za poboljšanje vremena. Puhati će orkanski vjetrovi a snijeg se sredinom tjedna očekuje gotovo u svim dijelovima Hrvatske. Naravno, taman kada budem trebao dosta toga raznositi okolo po gradu, doći će snijeg... nisam ni sumnjao...  Miki je napisao/la: Sve je to pomno isplanirana Cvičekova politička igra kojom se želi domoći sve više i više moći...moći...MOĆI... Oh ne, razotkriven sam! Buhahahaha T'Rapavi je napisao/la: Hehe, ma nema neke velike razlike. Samo će onaj udružni dio foruma biti ekspertnije i brže moderiran po potrebi.  Pa da... stvarno je bezveze čekati da se netko iz IO sjeti izmoderirati, ili žicati da se npr. tema za program za prošli mjesec makne kao važno... frodo se tek uči koristiti internet, Mislava baš i nema, pa ostaje samo Shadowmaster kao jedini... Bili smo prije koji tjedan SM i ja pričali nešto o moderiranju i sl, i za udružni podforum, pa sam rekao da mi badava priča kad samo IO to moderira, I spomenuo to pravilo, na šta je rekao da to nema nikakvog smisla, da admin treba biti odgovoran za cijeli forum, a ne na preskokce  Ajd, faka k**** da konačno netko iz IO nešto shvača. Prošlo predsjedništvo se izmotavalo kad sam postavio takvo pitanje. Bio je filing kao da IO sve druge smatra oponentima... (da ne idem u grozne detalje) Sad konačno izgleda da svi zajedno radimo za napredak udruge... a ne jedni kontra drugih. Bye bye zmaj 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 08 ožu, 2010 6:45 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Cvicek je napisao/la: A vrag si ga je*i spellcheckera v pi**eka i v rit... ubija orginalnost postova Da, ubija orGinalnost postova. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 08 ožu, 2010 7:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zar nisi pročitala stranicu prije da sam namjerno napisao što više gramatički neispravan post. Da sam ga napisao još gore, ljudi bi pomislili da mi je buco ukrao account 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 08 ožu, 2010 7:04 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Namjeran gramatički neispravan post je bio nakon ovog. Aha, kao oba su bila namjerna, ok ok. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 08 ožu, 2010 7:05 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Uf..  "Vrag si ga..." post je namjerno, a ono što je OZ komentirao (č) je slučajno. I ukoliko sam i u ovome postu nešto pogriješio, također je bilo slučajno. Jasnije? 
|
| pon 08 ožu, 2010 7:09 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
mnogo nezgodno 
| pon 08 ožu, 2010 7:10 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|