|
Sada je: pon 04 svi, 2026 3:17 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Rat Entovaca i TNG-ovaca
Mir'Na Riker je napisao/la: Nemojte mi reć da sad uvodimo zgodnost kao argument? U ovoj temi sve može biti argument, ali stodobno argumenti za ovu temu opet nisu ni nužni .... it is war! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 05 ožu, 2010 4:43 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Okej, ajmo po kategorijama: kapetaniPicard - odličan (5)Archer - dobar (3) prvi časniciRiker - odličan (5)T'Pol - vrlo dobar (4) taktički časniciWorf - odličan (5) Malcolm Reed - odličan (5) ... odlučuje borba prsa o prsa, u kojoj Malcolm nema šanse, dakle pobjednik WorfstrojariGeordi La Forge - odličan (5) Charles Tucker - odličan (5) neodlučeno!brodska kokaDeanna Troi - dobar (3) / vrlo dobar (4) [kako kad] T'Pol - preodličan (6) brodski ljepotanRiker - hm... nisam kvalificiran, ali gubi bodove zbog škembe Trip - okej, iz čisto heteroseksualne perspektive - odličan (5) (cure i forumski homići, ispravite me ako sam zabrijo) DataTNG - imaENT - nema radnjaTNG - u globalu odličan (5)ENT - vrlo dobar (4) --------------------------------- TNG - premoćan u 5 od 8 kategorija ENT - pobjeđuje u dvije od osam dakle, kao što smo već i prije znali - TNG WINS!!!
|
| pet 05 ožu, 2010 7:03 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 05 ožu, 2010 7:33 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
We care... 

|
| pet 05 ožu, 2010 9:12 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Bravo _Oz  nadodao bih da je Shran jedna prednost za Ent jer je stvarno razvoj tog lika fascinantan. 
|
| pet 05 ožu, 2010 11:39 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Evo da nadodam malo ratu  : http://www.forum.hr/showthread.php?t=519063Obratite malo pozornost na anketu. 
| sub 06 ožu, 2010 12:51 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Baš me zanima koliko je ljudi s ovog foruma aktivno na tom podforumu forum.hr-a...
|
| sub 06 ožu, 2010 2:38 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
shirajzl je napisao/la: Baš me zanima koliko je ljudi s ovog foruma aktivno na tom podforumu forum.hr-a... Ja bih rekao premalo i da su to većina klinci koji su imali priliku samo Ent gledat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 06 ožu, 2010 2:47 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ja sam tamo registriran, ali gotovo da više i ne idem na forum.hr. Neko vrijeme sam pratio ST pdf, ali jednostavno je nedovoljno aktivan i dosadan. 
|
| sub 06 ožu, 2010 3:06 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Hehe, forum.hr je pravo mjerilo za sve... 

|
| sub 06 ožu, 2010 3:51 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign X je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Baš me zanima koliko je ljudi s ovog foruma aktivno na tom podforumu forum.hr-a... Ja bih rekao premalo i da su to većina klinci koji su imali priliku samo Ent gledat Istina boli znam. Sve će biti u redu. 
| sub 06 ožu, 2010 3:52 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
LOL, forum.hr... Treba na gay.hr forumu otvorit anketu, da vidimo šta oni misle 
|
| sub 06 ožu, 2010 3:54 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
_Oz je napisao/la: LOL, forum.hr... Treba na gay.hr forumu otvorit anketu, da vidimo šta oni misle  Neka, na svim ostalim forumima neka pobjedi Enterprise gdje ljudi nisu toliko konzervativni u svojem nekom poimanju Treka i to nešto dokazuje. 
| sub 06 ožu, 2010 3:57 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
_Oz je napisao/la: Okej, ajmo po kategorijama: kapetaniPicard - odličan (5)Archer - dobar (3) prvi časniciRiker - odličan (5)T'Pol - vrlo dobar (4) taktički časniciWorf - odličan (5) Malcolm Reed - odličan (5) ... odlučuje borba prsa o prsa, u kojoj Malcolm nema šanse, dakle pobjednik WorfstrojariGeordi La Forge - odličan (5) Charles Tucker - odličan (5) neodlučeno!brodska kokaDeanna Troi - dobar (3) / vrlo dobar (4) [kako kad] T'Pol - preodličan (6) brodski ljepotanRiker - hm... nisam kvalificiran, ali gubi bodove zbog škembe Trip - okej, iz čisto heteroseksualne perspektive - odličan (5) (cure i forumski homići, ispravite me ako sam zabrijo) DataTNG - imaENT - nema radnjaTNG - u globalu odličan (5)ENT - vrlo dobar (4) --------------------------------- TNG - premoćan u 5 od 8 kategorija ENT - pobjeđuje u dvije od osam dakle, kao što smo već i prije znali - TNG WINS!!! Ahem... Dodatak: doktori:Pulaski - dovoljan (2) Crusher - minus dovoljan (-2) Phlox - odličan (5) pilot:Ro - dobar (3) Wesley - nedovoljan (1) Mayweather - nedovoljan (1) kickass sporedni lik:Gowron - dobar (3) Shran - odličan (5) Malo dižem rejting ENTu.
|
| ned 07 ožu, 2010 1:46 pm |
|
 |
|
bubica
|
E, ovaj... Da se razumijemo, budući da sam istovremeno i ENT-ovac i TNG-ovac, ja u ovom tragikomičnom "ratu" nisam na ničijoj strani, iako naginjem TNG-u. Nda... Citat: doktori: Pulaski - dovoljan (2) Crusher - minus dovoljan (-2) Phlox - odličan (5) Phlox kao lik je dobar. Dobar je i kao liječnik, no ima neke izdegenerirane poglede na etiku ("Dear Doctor"). Pulaski i Beverly su mi čisto okej, i ne bih se bunio da budem njihov pacijent. Obije djeluju vrlo kvalificirano i imaju odličan bedside manner. Uglavnom, meni su svo troje vrlo dobar (4). Citat: pilot: Ro - dobar (3) Wesley - nedovoljan (1) Mayweather - nedovoljan (1) Potpis. Citat: kickass sporedni lik: Gowron - dobar (3) Shran - odličan (5) Hm, istina.
|
| ned 07 ožu, 2010 2:08 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 81 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|