| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: U kojoj bi mega velikoj zemlji zivjeli ?
Živjela bih u Kini jer imaju zanimljiv jezik i kulturu. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 04 ožu, 2010 5:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Hrčak je napisao/la: U Finskoj isto ima snijega Ant da, a Finska je totalno na popisu u anketi...
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 04 ožu, 2010 5:47 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
prvi izbor Australija, bili mi krsni kumovi tamo...vidjela slike, ma nešto predivno ...a drugi Kanada, khm...a možda ipak prvi, damn... 
| čet 04 ožu, 2010 5:59 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
meh, za mene bi Australija bila prevruca. (plus, hocu snijeg za Bozic.  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 04 ožu, 2010 6:13 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 01 ožu, 2010 9:39 pm Postovi: 100 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
ma australija je the best ja ne volim snijeg , pa mi pase baka bozicnjak u bikiniju 
_________________ LIVE LONG AND DRINK PROPER !!
|
| čet 04 ožu, 2010 8:13 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
FINSKA
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 04 ožu, 2010 8:57 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
zašto je ova anketa resetirana? 
| čet 04 ožu, 2010 9:12 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Koji grozan izbor. Ajd ak baš moram, Kanada. Možda Rusija, pošto mi je već brat tamo. Ma ne, Kanada. Salad bowl FTW.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 04 ožu, 2010 9:15 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Spet je napisao/la: zašto je ova anketa resetirana?  Zbog indije i mexica koji nisu u originalu bili u anketi 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 04 ožu, 2010 9:50 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Frak... nisam ni skužila da sad jesu... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| čet 04 ožu, 2010 9:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
Kanada definitivno....no i Australija i USA dolaze u ostali obzir 
|
| čet 04 ožu, 2010 10:07 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
drunky je napisao/la: ma australija je the best ja ne volim snijeg , pa mi pase baka bozicnjak u bikiniju  Totalno se slazem s ovim Mislim, ja bi djeda božićnjaka u nekim sexy kupaćim gaćama, al dobro Inace, definitivno negdje gdje je vrućeeeeeeee Ausralija, Brazil ili Argentina 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 05 ožu, 2010 3:08 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|

|
| pet 05 ožu, 2010 3:26 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ovaj doživljaj sa slika bih voljela jednom doživiti 
| pet 05 ožu, 2010 3:35 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Definitivno Kanada. Baš ko što je Hrčkica rekla; ne potiču melting pot; a i smireniji su od Amera, imaju daleko bolje razrađen socijalni sustav, otvoreniji mentalitet.
Ameri ko što rekoh su dosta umišljeni u vlastitu superiornost, makni se iz nekog od većih gradova, te odmah si u provinciji gdje ljudi ne znaju tko im je predsjednik, velike su socijalne razlike.
Rusija je još ekstremniji primjer. Pored Moskve i eventualno Petrograda, sve ostalo su samo 'gradovi'; dosta nepoznati svijetu. Rečeno je da je u Sibiru jako hladno; što je istina, ali je i jako vruće ljeti. U Sibiru su najveće temperaturne varijacije kroz godinu na cijelom svijetu. (zimi i -50, ljeti do +40).
Glede Kine...ne znam baš. Zemlja jeftine radne snage i jeftinih i nekvalitetnih proizvoda pod komunističkom paskom.
Indija mi se ne dopada uopće. Tamo su ljudi previše podijeljeni na socijalnom, religijskom, etničkom, kastinskom, jezičnom i ko zna kojem još kriteriju. I ima zmija posvuda, te majmuna. Ljudi umiru od gladi na cesti, dok im krave seru po ulicama jer su svete.
ARG MEX BRA me uopće ne privlači jer nisam preveliki ljubitelj latinoameričkog temperamenta.
Australija je isto oke, moj drugi izbor pored Kanade. Samo što kad kod njih puše sjever, puše ko iz fena vrućina.
|
| pet 05 ožu, 2010 3:39 pm |
|
 |
|