| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Avatari & Potpisi
spet sviđa mi se avatar 
| pon 01 ožu, 2010 10:20 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Oz: Prekrasan sig
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 01 ožu, 2010 11:21 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Novi av i sig Lucretia I da, hvala Trapu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 02 ožu, 2010 12:03 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
@Sov - hvala! @Dejanira - ne valja, Lukrecija ima previše robe na sebi 
|
| uto 02 ožu, 2010 12:59 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
T'Rapavi je napisao/la: _Oz i Spet, lipi su van sigovi.  pahuljica je napisao/la: spet sviđa mi se avatar  thanx... čuda nađe čovjek na internetu... čuda... da, oz, prekrasan sig... 
| uto 02 ožu, 2010 1:48 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 27 tra, 2009 8:19 pm Postovi: 463 Lokacija: Zemlja-Europa-Hrvatska-Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: I Opis Stanja: Space is cool and so am I
|
Stavih avatar koji nije Avatar 
| uto 02 ožu, 2010 8:07 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_Oz je napisao/la: @Dejanira - ne valja, Lukrecija ima previše robe na sebi  Hm, pa ovaj, ne bih ni ja imala ništa protiv Lukrecije u oskudnijem izdanju Ali sam mislila da bi forumsko osoblje moglo prigovarat Mislim, ako nitko nema nist protiv, stavim ja, nije problem 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 03 ožu, 2010 12:14 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
btw, samo kratki komentar: Oz, font na avataru ti je genijalan! vec dugo nisam vidio tako savrseno pogođen font.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 04 ožu, 2010 2:02 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ant je napisao/la: btw, samo kratki komentar: Oz, font na avataru ti je genijalan! vec dugo nisam vidio tako savrseno pogođen font. Hvala, Lord Antoliš. Much appreciated.
|
| čet 04 ožu, 2010 2:17 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
fontovi casto puta znaju prouzrociti fail na slici. (i ima ljudi, ukljucujuci i mene, kojima ih je tesko izabrati) ali ovaj na tvom avataru bas super odgovara.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 04 ožu, 2010 2:22 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ja nikad ne znam koji font bolje odgovara... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| čet 04 ožu, 2010 2:33 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja sam jedva uspio pogodit ovaj font na mom avataru, i srećom nije ispalo loše
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 04 ožu, 2010 12:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
S obzirom da stari više nisu baš aktualni ... promijenio sam opet avatar, sig... i sve ostalo  Hvala OZu na pomoći oko avatara!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 04 ožu, 2010 3:10 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ajme, Cviček, Shakespeare!  To je iz ,,Kako vam drago", ako se ne varam, davno sam čitala. Super potpis!
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 04 ožu, 2010 5:32 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Cvicek, volim tvoj sig 
| čet 04 ožu, 2010 6:00 pm |
|
 |
|