| Autor/ica |
Poruka |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
 Re: Joseph Carey i ostali sporedni likovi u Voyageru
4 od 1 je napisao/la: Nije li ova Seska u voy ista glumica koja glumi Kai Winn ? Definitivno jest... sličnost je nevjerojatna...  
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| čet 09 srp, 2009 7:46 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
xD

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 09 srp, 2009 8:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Pa kako nisu slicne ,meni jesu 
| čet 09 srp, 2009 8:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Joseph Carey je imao i dobar dio svi+ojeg lika u 1x08...
...brojit će mo u koliko će još epizoda nešto reći...
...2...
| čet 09 srp, 2009 9:00 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
4 od 1 je napisao/la: Pa kako nisu slicne ,meni jesu  I meni 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 10 srp, 2009 2:53 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Joseph Carey i u današnjoj epizodi... bio optužen za planitanje urote protiv broda, no to mu je Seska smjestila...
| pet 10 srp, 2009 7:45 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Joj ta kai Winn...ovaj...Seska...my child... 
|
| pet 10 srp, 2009 11:24 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni taj tip nije niš posebno.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 10 srp, 2009 9:01 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
tek sad kad opet gledam Voy shvaćam da je tip mogao imati dobru ulogu... čak mi je i simptičan...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 11 srp, 2009 9:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
e da J. Carey je bio dobar..šteta što nije još više bio..no najbolji sporedni lik su mi evo vjerovali ili ne....Naomi.the voyager child  ..i poručnik Hogan..nisu trebali to sa njim uradit nekako mi je bio baš simpa lik još kako je završio..pojelo ga ono biće u onoj špilji kad su kazonci ostavili posadu voyagera na onom planetu  ..još kad su pokazali onu uniformu svu zgužvanu a hoganu ni traga...baš tužna scena...
|
| sri 24 vel, 2010 1:08 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Carey se zapravo pojavljuje u skoro svakoj sezoni VOY-a. Pojavio se i u 5. sezoni, a zadnji put smo ga vidjeli u 6. sezoni. 
|
| sri 24 vel, 2010 1:10 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Je, baš mi se dopalo kako su ga okarakterizirali kroz sve te sezone. 
|
| sri 24 vel, 2010 2:55 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Pa dosta solidno za sporednog lika. Ipak su glavni likovi ti koji vode seriju a ne sporedni.
|
| sri 24 vel, 2010 3:07 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
alfa_Q je napisao/la: e da J. Carey je bio dobar..šteta što nije još više bio..no najbolji sporedni lik su mi evo vjerovali ili ne....Naomi.the voyager child  ..i poručnik Hogan..nisu trebali to sa njim uradit nekako mi je bio baš simpa lik još kako je završio..pojelo ga ono biće u onoj špilji kad su kazonci ostavili posadu voyagera na onom planetu  .. još kad su pokazali onu uniformu svu zgužvanu a hoganu ni traga...baš tužna scena... da da... kriv je neelix koji ga je poslao da skuplja neke kosti..
_________________ resistance is futile!
|
| ned 20 lip, 2010 1:36 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
zao mi je sto stetocinu chella nisu razvili.. samo 2 pojavljivanja i jos par puta spominjanja njegovog imena je premalo... pojavio se u prvoj i zadnjoj sezoni...
_________________ resistance is futile!
|
| ned 20 lip, 2010 1:37 am |
|
 |
|