| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Harcesis
http://stargate.wikia.com/wiki/HarcesisSad san u dilemi ... sistem lordovima je zabranjeno se razmnozavat dok su unutar domacina a opet ako bi prenijeli svoje pamcenje na ljudski oblik onda bi ta nova rasa bila jako opasan neprijatelj Pitanje je dal bi ta nova vrsta mogla bit novi neprijatelj u stargate-u ..normalno ako ipak postoji jos takvih bica a ne samo aphophisovo dite 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 12 pro, 2009 1:37 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Harcesis
U jbt..nikog ova tema ne zanima 
|
| pon 21 pro, 2009 11:26 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Uf, ja misla komentirat jos kad si ju otvorio, pa zaboravila na nju Anyway, da... Mislim da bi ti harcesisi bili sasvim solidni bad guysi Jos ako bi pokupili osobine od roditelja... I imali cool zlatnu odjecu I bili umisljeni Bas bi bili super Joj ja bi da Ba'al i Hathor imaju djete 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 21 pro, 2009 11:32 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Citat: Joj ja bi da Ba'al i Hathor imaju djete  Koje bi to zlo bilo ... dijete koje ima genetsko pamcenje to dvoje goaulda bi bilo manipulator prve klase ..mislim da bi adria bila mala beba naspram tog dijeteta 
|
| pon 21 pro, 2009 11:47 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mislim da ne bi bilo loše, da uvedu jednog novog ultra bad guya koji bi bio potomak dvoje goa'ulda, može i ovaj. I neka počnu snimati SG-1 nove sezone, i prekinu sa SGU-om. 

|
| pon 21 pro, 2009 11:47 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Nevezano za harcesise mozda ali onaj lik sta je imao anubisovo pamcenje..tj sin od anubisa bi bia jako dobar negativac .. ali mislim da su ga ubili ..ta epizoda mi je bila dobra ali se nesjecam jer je bila repriza i tad mi jos nista nije bilo jasno 
|
| pon 21 pro, 2009 11:57 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Meni je ovaj mali shifu bas super ..stalno prica nekakve poslovice i pokazao je danielu zanimljiv san ( ukojem on unistava moskvu  ) ..shifu je super 
|
| pon 15 vel, 2010 7:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
S obzirom da je system lordovima zabranjeno - da li je ista stvar i sa Tokrama? Svakako bi bilo zanimljivo gledati takve negativce, ili nekakve rebel ghoaulde koji se i na taj način bore protiv System lordova 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 22 vel, 2010 8:33 am |
|
 |
|