| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Što ste zadnje gledali?
pahuljica je napisao/la: joj meni je to super film  A Mexican, a Jew, and a colored guy go into a bar. The bartender looks up and says, "Get the fuck out of here." Nakon te scene, kad sam prvi put gledao, morao sam pauzirati film jer doslovno nisam mogao sebi doći od smijeha jedno 2-3 minute. 
|
| uto 02 vel, 2010 12:37 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
meni je film baš nekako emotivno drag... 
| uto 02 vel, 2010 12:40 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
pahuljica je napisao/la: meni je film baš nekako emotivno drag...  A je,da...Clintove drame općenito imaju tu dubinu, ne mogu te ostavit ravnodušnim, nema šanse da poslije gledanja filma ne razmišljaš o njemu...
|
| uto 02 vel, 2010 12:45 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ma Clint je prva liga, volim sve njegove filmove... 
| uto 02 vel, 2010 12:57 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Asimov je napisao/la: Dobar ako voliš SF '80 ih, sa dobrom radnjom i tada dobrim (danas B-produkcije) specijalnim efektima. Ma Blade Runner i za današnje pojmove izgleda sjajno. Ona sekvenca kad Deckard leti kroz grad pri početku filma je spektakularna. Blade Runner je jedan od onih filmova koji su svakim ponovnim gledanjem sve bolji i bolji. Predlažem American Theatrical Version... ona ima najbolji kraj.  Inače ima pet verzija. + Rutger Hauer iz najboljih dana... Zadnje što sam gledala je It's Complicated s Meryl Streep. Ok komedija, sa limunadiziranim krajem...
| uto 02 vel, 2010 1:18 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Spet je napisao/la: Zadnje što sam gledala je It's Complicated s Meryl Streep. Ok komedija, sa limunadiziranim krajem...
je dobar, imam ga namjeru pogledati...ubrzo 
| uto 02 vel, 2010 7:30 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Dobar je. Ima par genijalnih fora! 
| uto 02 vel, 2010 7:35 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
| uto 02 vel, 2010 8:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
| uto 09 vel, 2010 1:01 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
| pon 15 vel, 2010 1:21 pm |
|
 |
|
Number One
|
Ovo mi je poznato... o čemu se radi?
| pon 15 vel, 2010 6:59 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Spet je napisao/la: Ovo mi je poznato... o čemu se radi? O nekolicini anđela koji hodaju Berlinom, jedan se zaljubi i postane čovjek. Jako dobar i emotivan film.
| pon 15 vel, 2010 8:01 pm |
|
 |
|
Number One
|
BrickTop je napisao/la: Spet je napisao/la: Ovo mi je poznato... o čemu se radi? O nekolicini anđela koji hodaju Berlinom, jedan se zaljubi i postane čovjek. Jako dobar i emotivan film. Mislila sam na onaj prijašnji, s Ianom McKellenom... 
| pon 15 vel, 2010 8:07 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
Aha, Ian McKelln glumi "luđaka" koji je zabrijao da je kralj u zemlji zvanoj Neverwas. Dabi spasio svoje kraljevstvo mora pobjeći iz Ludnice i zaštititi svoj dvorac od zlog čarobnjaka.
| pon 15 vel, 2010 8:29 pm |
|
 |
|
fluffy
|
jucer gledala film Hide and Seek, zakon film 
| pon 15 vel, 2010 10:51 pm |
|
 |
|