|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: sri 10 lip, 2026 2:48 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Selmak / Jacob Carter
Sviđaju mi se kao likovi obojica i domacin i simbiont ..jos k tome carter ima provale tipa one kad je rekao da nije on scotty pa da teleportira tealc-a i jack-a iz teske situacije ..nekako mi bas ponekad on ucini epizodu zanimljivom ..uglavnom ako harold maybourne ima topic ..moze ga imat i jacob ..tako da molim vasa misljenja o njemu i ako treba recite koja vam je najbolja jacob/selmak epizoda ?  
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 11 vel, 2010 3:35 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Selmak / Jacob Carter
Ja sam trenutno na trećoj sezoni i impresioniran sam Tok'ra pokretom kao takvim; dva bića u jednom tijelu; a Carter u kombinaciji sa Selmakom mi je posebno drag, još od epke u kojoj se spajaju njih dvojica; tj. Selmakovo ispitivanje i provjeravanje hoće li mu se Carter svidjeti, pa se podbadaju međusobno. Nisam još odgledao sve epke, al Selmak/Jacob kombinacija mi se dopada. 
|
| čet 11 vel, 2010 5:46 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni je baš ta koju si spomenuo kad kaže da nije Scotty najdraža s njim.  Jako je zanimljiv lik.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 12 vel, 2010 3:39 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
lik je genijalan. zabavan, cool, ma nema mane. jedino mi je zao sto su ga se onako bezveze isforsirano rijesili. mogao je komotno jos tih par sezona pozivjeti.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 13 vel, 2010 3:10 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
super lik, prirasto mi je srcu fakat je bio zakon. Žao mi je kako su ga se riješili, šteta da bar su ga ostavili do samog kraja, dobro bi poslužio 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 16 vel, 2010 9:09 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Jacob Carter je odličan lik. Miran, smiren, mudar, duhovit... Selmak se pak čini isto ok je jednog Tok'ru.  Uglavnom i njegova mudrost, znanja... + ovako dobar domaćin = win! 

|
| sri 17 vel, 2010 1:33 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|