| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Avatari & Potpisi
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 29 sij, 2010 8:18 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 29 sij, 2010 8:18 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Imam avatar by Nemirna. Baš je...prikladan za večeras. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 29 sij, 2010 9:01 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
nemirna has spoken! kneel before her! 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 29 sij, 2010 9:01 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pet 29 sij, 2010 5:35 pm Postovi: 26 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: dejanira <3
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Obozavam taj film vidis da nan je sudjeno 
| pet 29 sij, 2010 9:03 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
BooThem je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Obozavam taj film vidis da nan je sudjeno  Avatar ti je tako namisten da izgleda ka da Katerina prica ovo ca ti pises.  Zasto san ja prisa na dalmatinski?  Bice neki fail u programu... 

|
| pet 29 sij, 2010 9:22 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 30 sij, 2010 10:11 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Drago mi je da odobravaš. Sad je na tebi da me zaštitiš od Hrčkinog bijesa... 
|
| sub 30 sij, 2010 10:16 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bas se ono mislim kako bi Oz -u bolje pristajao mathew perry 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 30 sij, 2010 10:21 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: i ja btw. Oz sviđa mi se avatar 
| sub 30 sij, 2010 11:16 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni se ne sviđa Ozov avatar. Zapravo mislim da je najlošiji avatar na forumu.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 31 sij, 2010 2:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
A moj trenutačno avatar? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 31 sij, 2010 2:18 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
tvoj je dobar 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 31 sij, 2010 2:19 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Cvicek, ajme, win. 
|
| ned 31 sij, 2010 2:58 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja malo editirao sig, tko je upućen shvatit će
| ned 31 sij, 2010 4:58 pm |
|
 |
|