| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Što ste zadnje gledali?
Pogledao sam oba dijela. Super je film i zakon je ideja za 3. dio
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 17 lip, 2009 10:32 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Night at the Museum 2... Genijalan je onaj nesuđeni faraon.  The Boat that rocked... ZAOBILAZITI NADALEKO I NAŠIROKO... glup do boli.
| sub 20 lip, 2009 9:54 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
kad porastem bit ću kengur  ne znam po koji put 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sub 20 lip, 2009 11:24 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Hotel rwanda , odlican i dosta tuzan film 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 21 lip, 2009 12:34 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
|
| pon 25 sij, 2010 12:26 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Počeo sa gledanjem serije Sleeper Cell. Jednu od uloga ima i Oded Fehr, poznat po nastupu u prve dvije Mumije.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 25 sij, 2010 2:00 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Indianna Jones 4 sinoć Film je mogao biti bolji, ali ajd, dobar je... volim gledati Indyjeve pustolovine  A naivan je manje od SW filmova pa i to nije neki bad  I lokacije u filmu lijepo izgledaju 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 25 sij, 2010 2:38 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Osim Avatara, pogledala sam Sherlocka Holmesa... i nisam uopće oduševljena... previše ponavljanja, tuča, razvučena radnja, već viđen, uvijek tmuran, naoko groteskan London, nepovezanost likova... bezveze.
| čet 28 sij, 2010 3:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Na telki Voyagera, snimljenog navečer U kinu Avatara Kaj ne valja taj Sherlock...gledao sam foršpan i činilo mi se zanimljivi 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 28 sij, 2010 3:07 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Holy Smoke 
| čet 28 sij, 2010 3:10 pm |
|
 |
|
Number One
|
El Zvonko je napisao/la: Kaj ne valja taj Sherlock...gledao sam foršpan i činilo mi se zanimljivi   meni nije nešto... inače mi sherlock nikad nije nešto predstavljao, možda zato... većina ljudi je rekla da je film odličan. a meni frendica zaspala u kinu...  stekla sam dojam da se radnja nasilno pokušava napravit zanimljivom i napetom... nema nikakvu prirodnu vibru niti normalni razvoj fabule, onak mi je izgledalo kao da netko tko ne zna sastavljat fabulu, nezgrapno lijepi djelove... jedan specijalni efekt nadovezuje se drugim...
| čet 28 sij, 2010 8:48 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 28 sij, 2010 11:18 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: pet 29 sij, 2010 5:35 pm Postovi: 26 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: dejanira <3
|
dnevnik nove tv 
| pet 29 sij, 2010 5:50 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
| pet 29 sij, 2010 6:03 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: pet 20 stu, 2009 12:27 am Postovi: 41 Lokacija: Holodek 1 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=E7IUR_fFypI istinita priča o bicima iz dalekog svemira...
|
| pet 29 sij, 2010 6:46 pm |
|
 |
|