|
Sada je: uto 06 lis, 2026 10:08 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Top Forumaš (ili 'Tko nam je skinuo glasove?!')
Top Forumaš (ili 'Tko nam je skinuo glasove?!')
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Top Forumaš
Ha šta ćeš... neko vrijeme si ti popularan, netko vrijeme netko drugi.... ničija popularnost nije viječna 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 27 sij, 2010 4:14 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Onda se mora ponovno otvoriti i tema Najiritantniji forumaš.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 27 sij, 2010 4:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ta tema je bila otvorena vrlo kratko, sve dok se nismo dogovorili da ju zaključamo... a ova tema je stalno otvorena i nije bila zaključavana...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 27 sij, 2010 4:21 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ali ali ali 
|
| sri 27 sij, 2010 4:26 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Zahtijevam da se ova tema ukloni, jer raskrinkava moju nepopularnost. Hvala lijepa. 
|
| sri 27 sij, 2010 4:27 pm |
|
 |
|
|
Ja bih temu najiritantniji forumaš da mogu glasat za Oza. 
|
| sri 27 sij, 2010 4:36 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
|
| sri 27 sij, 2010 4:47 pm |
|
 |
|
|
|
| sri 27 sij, 2010 4:51 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 people... I'm touched... thank you... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 27 sij, 2010 6:15 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
ovo tek sad vidio. Zanimljivo ženski članovi su daleko dobili više glasova od bilo kojeg muškog člana. 
| sri 27 sij, 2010 8:33 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
awwwwwwwww ^^ divni ste volim teta alienka i vas 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| sri 27 sij, 2010 8:34 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
ovo je dosta teško pitanje... , ma zapravo i nije...kad to mogu bit samo ja
A ovo su oni koji mi mogu konkurirat:
Cviček Oz Trap Dejanira alien she strawberry blonde The Boz Ant Mir'Na Riker Mimi Sky
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 27 sij, 2010 8:43 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Dude, hvala na komplimentu, ali mislim da je pametnije da anketa ostane anonimna, čisto zato da se ne krenu stvarat nekakvi forumski klanovi, da se netko ne nađe uvrijeđen i šta ja znam... @Cviček - šta ti kažeš?
|
| sri 27 sij, 2010 8:46 pm |
|
 |
|
|
Ma Cvicek kupi glasove jer je admin 
|
| sri 27 sij, 2010 8:49 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
_Oz je napisao/la: Dude, hvala na komplimentu, ali mislim da je pametnije da anketa ostane anonimna, čisto zato da se ne krenu stvarat nekakvi forumski klanovi, da se netko ne nađe uvrijeđen i šta ja znam...
@Cviček - šta ti kažeš? Cvicek si misli da bi u ovom topicu bilo bolje da šuti oko toga, da ne gubi glasove (ali da, stvarno, mislim da je bolje da se suzdržimo od komentiranja tko je za koga glasao) Hrčak je napisao/la: Ma Cvicek kupi glasove jer je admin  To.... to.. to nije istina 
|
| sri 27 sij, 2010 9:12 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|