|
Sada je: pet 04 ruj, 2026 6:07 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: PITAJ PREDSJEDNIKA/CU
Jedan od razloga zašto sam se i ja potpisao na popis ljudi koji žele novu skupštinu je i da svatko ima pravo iznjeti sve nepravilnosti. Ne moram se slagati sa tvojim izlaganjima, ali obečajem da ću se boriti na tvoje pravo da to što želiš kažeš na skupštini. Skupština je najviše tijelo udruge i NITKO pa ni predsjednik te nema u tome pravo spriječiti. (jedino nemoj da bude predugačko, da stignemo sve to obaviti u razumnom roku... bilo bi dobro da prije skupštine napišemo popis tema o kojima čemo popričati pod "Razno" i nadam se da ovaj puta neće pola ljudi nakon glasanja otići doma  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 16 sij, 2010 12:37 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Kakvo glasanje? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 16 sij, 2010 1:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Hrčak je napisao/la: Kakvo glasanje?  za prijedloge izmjena 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 16 sij, 2010 1:39 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Aha okej. Hvala 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 16 sij, 2010 1:41 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Hrčak je napisao/la: Kakvo glasanje?  Ja sam pisao o činjenici da je nakon glasanja za predsjedništvo pola ljudi otišlo sa skupštine. Ne znam za kakve prijedloge izmjena misliš... ne sječam se da smo mijenjali točke statuta Uglavnom... kaj sam htio reći, je da bi lijepo bilo da oni koji se odluče pojaviti na skupštini i na taj način sudjelovati u radu udruge, da se onda i udostoje ostati do kraja...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 16 sij, 2010 7:45 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
sve je to ok... mobitel treba... bobo kad te budu zvali iz pm da organiziraju nekakvu izložbu uniformi u muzeju, ili za intevjue, a vjerovo ili ne, služe se mobitelom... aonda lijepo se vidi da je mob potreban... kraj diskusije na tu temu...
printer.... cviček...što sam ja reko za printer...aj lijepo ponovi...
sve što hoćete moći ćete reć na skupšini...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 17 sij, 2010 3:35 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pokazao si volju da to riješimo i to mi je drago..  možemo porazgovarati o detaljima kad se vidimo, ako će biti vremena.... Ja sam dodao ovo za Tihanu i 400kn... jer boja košta... i da mi nije jasno zašto se govorilo da je printer pokvaren... za to nisam dobio odgovore (no to to ionako nije tebe išlo,..... kao što bi Hrčka rekla - to ne bi bio "cvicekast" post kad ne bi u sebi imao dozu kritike i više detalja  )
|
| ned 17 sij, 2010 8:12 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Da ne oftopičarim u topicu o sferakonu... Frodo je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Imam malu zamjerku oko majica: naime, šta, reklo se da se ne prodaju XXL i XL majice, te da treba nabaviti više M i S majica. Ali eto, pokazalo se obrnuto. S i M majice bi išle da su ih cure kupovale, ali nisu. Dečki više kupuju majice, i to ove šire, veličina XL i XXL. Dakle, naručite i XXL i XL, i M i S i L... i svih tih veličina podjednako... pa siguran sam da bi se našlo kupaca. Eno, došla su na štand u nedjelju ona 2 tipa i htjela kupit majicu. Shadow je rekao Frodi da nađe najveće klingonske majice, ali najveće su bile samo XL. Vjerujem da je tim tipovima ipak trebao jedan X više. Bez brige poradit cemo na tome Ove S majice... Su ženske S majice ili muške S majice? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 26 tra, 2010 10:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Majca ove godine nije bilo ni za kupit... a sta ces ... recesija na snazi...
| pon 26 tra, 2010 10:06 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ok, ljudi, zbunjujete me 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 26 tra, 2010 10:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Prodavali smo sve sto smo imali na lageru... vrlo jednostavno... novih majci i kapa nema za narucit...
| pon 26 tra, 2010 10:56 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Druže predsjedniče, kada će biti onaj prošireni sastanak Izvršnog odbora i forumskog osoblja na kojem ću iznijeti svoje probleme vezane za rad forumskog osoblja i funkcioniranje foruma?
Predsjedniče, rekao si da mogu svoje probleme iznijeti na tom sastanku.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 24 lip, 2010 2:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa šta se ne deres pa moras me podsjetit na takve sastanke...
| pet 25 lip, 2010 1:39 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Shadowmaster je napisao/la: Pa šta se ne deres pa moras me podsjetit na takve sastanke... Pa jučer je bilo pokušaja al to je sve bilo neslužbeno i bezveze. Ali ajde, ostavit ćemo to ad acta do jeseni. Dok se ljudi skupe. I valjda će nakon odmora bistrije mislit. A ne da ja pričam u prazno.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 25 lip, 2010 12:38 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Pa jučer je bilo pokušaja al to je sve bilo neslužbeno i bezveze. Koliko znam, ljudima je bilo poprilično zabavno T'Grel je napisao/la: Ali ajde, ostavit ćemo to ad acta do jeseni. Dok se ljudi skupe. I valjda će nakon odmora bistrije mislit. A ne da ja pričam u prazno. Muko moja, pređi na Shadowmastera  Znači, ova sezona završava s cliffhangerom, a avanture se nastavljaju u novoj sezoni najesen? Hoće li se uvesti i neki novi likovi? i da ne budem offtopic:Kakvo je, nakon "trek summita" u KŠ, na kraju stanje glede sastanaka preko ljeta? Što se mene tiče, ukoliko ima zainteresiranih, sastanci se mogu održavati i neovisno o tome da li je poneki član predsjedništva u tom trenutku na moru 
|
| pet 25 lip, 2010 8:06 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|