| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Zatvoreno - S14 -> Malcolm,Riker
Skupina 14:
# Ime lika (Ime glumca/ice) - serije i filmovi u kojima se lik pojavljivao
79. Hikaru Sulu (George Takei) - TOS, VOY, ST1, ST2, ST3, ST4, ST5, ST6
80. Lore (Brent Spiner) - TNG
81. Malcolm Reed (Dominic Keating) - ENT
82. Soval (Gary Graham) - ENT
83. William T. Riker (Jonathan Frakes) - TNG, VOY, ENT, ST7, ST8, ST9, ST10
84. Winn Adami (Louise Fletcher) - DS9
Napomena: Dva lika prolaze dalje!
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 23 ruj, 2006 9:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Malcolm, najbolji lik iz Enterprisea
|
| sub 23 ruj, 2006 10:02 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
riker - u zadnje vrijeme jedna od rijetkih skupina di nemam dileme 
_________________ njanjanja
|
| sub 23 ruj, 2006 10:07 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: ned 23 tra, 2006 5:35 pm Postovi: 358 Lokacija: Vulcan
|
i ja isto glasah za rikera...
_________________ http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=141511
|
| sub 23 ruj, 2006 10:38 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|

Sulu, poluzvijezda TOS ekipe, ali zvijezda igrice shtered universe. Nije mi previše zapeo za oko, niti sam ga previše zamjećivao, ustvari ne mogu se sjetiti nikakvog događaja osim onog u filmovima kada je manualno upravljao shuttleom pri ulasku u Enterprsie-ov shuttle bay! Zao brat od lika kojeg također ne treba predstavljati, Date. Uloga Lora je pokazala kakve glumačke sposobnosti ima Brent Spiner i kako izgleda kada je Data pokvaren(mislim na izgled androida, ali i na Lora). Malcolm Reed, dobar lik, ali također kao i Sulu nije previše privlačio moju pozornost....možda ona epizoda kada su zapeli u onom shuttleu! Soval, moram reći da ga se ne sjećam......ali ne izgleda mi simpatično.  Winn Adami je posebno iritantan lik, jednostavno nisam mogao podnositi epizode u kojim se je ona pojavljivala, njezina prisutnost bi mi pokvarila ugođaj koji sam stvorio gledajući neku određenu epizodu. Ja mislim da je umrla pri kraju DS9-a, ali opet možda se i varam. Lažem postoji trebutaka kada mi se svidjela, a to je onaj kada je otvorila onu zlu knjigu i postala zla, čini se da joj ta uloga pristaje. Moram reći da sam bez razmišljanja glasao za Rikera, to mi je bilo prvo što sam napravio nakon što sam pročitao izbor likova. Šta reći, najbolji lik u Treku, prava faca. Ali to je sve što ću sada reći. Reći ću nešto više tek u sljedećem krugu, kada će biti sa nekim ozbiljnijim!

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 23 ruj, 2006 10:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Glasah za lika kojemu pod hitno treba psihoterapija protiv fobije.  Dileme uopće nije bilo, čak ni pored Rikera, kojemu treba (samo) dijeta.
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sub 23 ruj, 2006 11:27 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
William Thomas Riker. Zašto? Jer je jakoo dobar prvi časnik... Treba li objašnjavati?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 23 ruj, 2006 11:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hm, u povijesti Trek prvih časnika... tko je bio najbolji? Riker nije bio loš, ali mi je više us jećanju kao wannabe Kirk sa saksofonom.
|
| sub 23 ruj, 2006 11:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ja sam glaso za terminatora! (sad jos recite da nije)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 23 ruj, 2006 11:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Misliš za psihopatsku verziju Date? Pored neurotičara i nimfomana ti glasaš za psihopata?  Don't get it!! 
|
| sub 23 ruj, 2006 11:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
bad guys KICK ASS (doslovno)
jos kad je -robot -iz buducnosti -zlocest -pametan -ubija ljude -trazi Sarah Connor...ok to mozda ne ALI totalna kopija terminatora E! -i dam se kladit da se onaj B4 burazer moze rastopit
eto.. cisto zato 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sub 23 ruj, 2006 11:47 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Dvojba velika nastade medzu lore i Malcom...
Ali ipak malcom je taj koji voli razvaljivanje...
| ned 24 ruj, 2006 12:00 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Glasam za Rikera, ipak nemože se poreći, ima stila...i nakošenu glavu 
| ned 24 ruj, 2006 1:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Malcom ili Riker?
Malcom ili Riker?
na kraju glasah za Rikera, i to radi onog dizanja noge na Datinu konzolu 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 24 ruj, 2006 9:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Think lt. Reed is going to be just a little more neurotic.
"Will I pass the bloody group or not?!"
Dizanje noge na konzolu? Riight, sounds just like Riker!
|
| ned 24 ruj, 2006 9:54 pm |
|
 |
|