| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Battlestar Galactica
RAI'TARA je napisao/la: Mene je ova serija razočarala, jer je previše depresivna. Meni se na početku jako sviđao brutalni realizam prikazan u toj seriji. No kasnije se počelo činit da je turobna atmosfera sama sebi svrha. Počelo se inzistirat na depresivnosti nauštrb priče i tu je serija otišla u bananu.  
|
| sub 09 sij, 2010 12:37 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni od početka nije tu bilo ništa veće realnosti nego recimo u st-u. Istina i meni je na početku taj mračniji ton odgovarao, onako malo za promjenu. No kako je serija išla dalje, to je postalo neizdrživo. Duge scene u kojima likovi plaču, duboko razmišljaju, i lupaju po zidu i stvarima.
Nekako mračnjak totalni.
|
| sub 09 sij, 2010 12:43 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja mislim da BSG nije bila dovoljno mračna.... imala je potencijala da bude, ali ništa od toga... Nadao sam se da će SGU biti dovoljno mračan, ali i on me razočarao 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 09 sij, 2010 1:15 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mene je onaj happy end ubio u pojam Mislim, ak je vec cijela serija bila mracna i depresivna, mogli su ju tako i zavrsit... A ne, mi dosli na "zemlju", oh super, svi sretni... Aj, bar je Roslinica umrla  Vidi, Cvicek, koristim spoiler code  Jesi ponosan na mene? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 10 sij, 2010 4:47 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Meni je serija bila super, bez obzira na sve. Ajde dobro pred kraj nekako se gubi ta neka napetost .. ko na početku dok su ih cylonci konstantno lovili.. kraj mi je dobar pa nek su našli konačno tu frakking Zemlju.... Žao mi je Roslinke, plakala sam ko kišna godina! 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| ned 10 sij, 2010 4:56 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 10 sij, 2010 7:47 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 10 sij, 2010 7:49 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ma kraj Galactice je fail, da budem pristojan i ne kažem debilan. 

|
| ned 10 sij, 2010 7:51 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Kako svi hvale stari BSG dolazim u napast da ga nabavim i pogledam kad nađem vremena.
|
| pon 11 sij, 2010 2:56 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
RAI'TARA je napisao/la: Kako svi hvale stari BSG dolazim u napast da ga nabavim i pogledam kad nađem vremena. Tko hvali? Stari BSG je trash i ripoff Star Warsa... 
|
| pon 11 sij, 2010 2:57 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ne znam baš. Na nekim stranim pa i našim web stranicama konstantno hvale stari BSG i govore kako je to veliki klasik puno bolji od ove nove.
Pa me počelo zanimati, kako to točno izgleda. 
|
| pon 11 sij, 2010 3:00 am |
|
 |
|
bubica
|
Ovako: 
|
| pon 11 sij, 2010 3:03 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Slika se ne vidi EDIT: evo sad ju vidim. Pa i ne izgleda baš tako loše taj sajlonac. 
|
| pon 11 sij, 2010 3:14 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
 jooj ja počela kao gledati tu staru BSG, nekako jako brzo odustala kaubojada čista 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 11 sij, 2010 10:55 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...dobili smo što smo dobili...bili mi zadovoljni krajem ili ne...neke stvari su mogle možda biti drugacije napravljene no to je viđenje ljudi koji su tu seriju smislili i mi se moramo pomiriti s tim...i jednostavno prihvatiti takav kraj...ja osobno bi ih zatukla radi nekih stvari no nije bitno  ja još uvijek stojim iza toga da mi je to jedna od dražih serija bez obzira na taj veliki krah na kraju 
| uto 12 sij, 2010 12:08 am |
|
 |
|