| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Avatari & Potpisi
T'Rapavi je napisao/la: Heh, zaboravih prokomentirati tekstualni dio tvog siga... Ima li to neko posebno značenje, mislim, čudan mi je malo...  Haha, znas ti dobro koje je posebno znacenje 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 31 pro, 2009 6:40 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Heh, zaboravih prokomentirati tekstualni dio tvog siga... Ima li to neko posebno značenje, mislim, čudan mi je malo...  Haha, znas ti dobro koje je posebno znacenje  Hehehe, vidiš, ima to svoje prednosti... nisi to morala sad tipkat opet, kad je u sigu. 

|
| čet 31 pro, 2009 6:42 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 31 pro, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Sig mu je bolji.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 31 pro, 2009 7:05 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
I opet sam ja editao svoj sigg, s obzirom da su se tenzije digle
EDIT: Još sam stavio jedan mali dodatak sigu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 02 sij, 2010 9:15 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
nije li ti malo prevelik sig?
|
| sub 02 sij, 2010 9:23 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
350 znakova je propisno i nema ih preko što znači da je ok
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sub 02 sij, 2010 9:24 pm |
|
 |
|
|
preplav je 
|
| sub 02 sij, 2010 9:24 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Hrčak je napisao/la: preplav je  A tvoj je precrven

|
| sub 02 sij, 2010 9:25 pm |
|
 |
|
|
kad smo kod crvenog, avatar sov ti je prekričav
|
| sub 02 sij, 2010 9:25 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Hrčak je napisao/la: kad smo kod crvenog, avatar sov ti je prekričav A jbg, moram istaknut svoj alter-ego

|
| sub 02 sij, 2010 9:29 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Imam novi sig, i znam da jako malo ljudi voli taj film al šta da vam ja radim... There are no pacts between lions and men...
|
| ned 03 sij, 2010 8:09 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ja volim...ajd pogodi zašto. Anyhow, me approve your sig, mortal.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 03 sij, 2010 8:13 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ja volim...ajd pogodi zašto. Hmmm... Zbog Orlanda Blooma? Mir'Na Riker je napisao/la: Anyhow, me approve your sig, mortal.  BTW, sig ti je prezakon. 
|
| ned 03 sij, 2010 8:19 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
_Oz je napisao/la: Mir'Na Riker je napisao/la: Ja volim...ajd pogodi zašto. Hmmm... Zbog Orlanda Blooma? Kako si znao? _Oz je napisao/la: BTW, sig ti je prezakon.  Gracias.  Uhvatila me postbožićna depresija pa eto.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 03 sij, 2010 8:23 pm |
|
 |
|