Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Re: Intrepid VS Galaxy
OGamer je napisao/la:
nisi shvatila poentu... ona je izgubila pa ga je neko iz buducnosti vratio, sto je po meni apsurd... ni jednom drugom kapetanu nije bila potrebna pomoc iz buducnosti da prezivi/vrati brod/stanicu.
Nitko joj ga nikad nitko iz budućnosti vratio. Već je upravo neka njena odluka, i njeno vodstvo bilo to što joj je opet vratilo brod.
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Sovereign je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
To kod torpedo lansera je samostalni fazorski bank, ne mreža. Mreže su linije na brodu.
Znam, al to ti također vrijedi i za Intrepid klasu koja ima 13 fazorskih mreža i ta dodatna 2 ili 3 banka
RAI'TARA je napisao/la:
Separacija služi tome da civili pobjegnu. Tanjur uvijek bježi, između ostalog tanjur nema warp jezgru iz koje bi crpio energiju za fazore.
Imaš pravo da tanjur primačno služi ko evakuacijski dio, ali ne bih se baš složio da se nemože koristit za borbu, jer kao prvo to nigdje u kanonu ne piše, a kao drugo, to što nema warp jezgre, ne znači da nema nikakvo napajanje. Jel da nema baš nikakvo napajanje, nebi radio ni life support ni impulsni motori, ni drugi nužni sistemi za preživljanje posade što bi ujedno značilo da od separacije nema koristi Znači ako ćemo logički zaključit, you're wrong again
RAI'TARA je napisao/la:
To jesu li fazorske mreže uže ili kraće nema nikakve veze. Jer bi onda sovereign klasa ima slabije mreže od Galaxy klase. Da i ne spominjemo Defiant klasu.
E tu se grdno varaš , jer duljina znači da određena mreža pokriva više kuteva pucanja, a širina definira snagu određene mreže Kod Sovereigna su fazorske mreže čak šire od onih na Galaxy klasi (ili bar jednake njoj), stoga su i jače, a što se tiče Defianta na njemu ne postoje fazorske mreže već sam pulsni fazorski topovi i fazorski bankovi. Znači to ti je još jedan fail
RAI'TARA je napisao/la:
Broj torpeda varira od misije do misije tako da to uopće nije niti važno, to je samo municija. Koja se može nonstop dobavljati. A torpeda se mogu i konstruirati kako se vidi i u Voy-u i u DS9-u. Intrepidove cijevi ispaljuju torpedo dosta brzo. A i ima ih više te bolje su raspoređene.
Treći torpedo lanser niti se spominje, niti se vidi, niti se koristi pa ga stoga nema.
I evo već ne znam kojeg faila Broj torpeda je itekako važan, isto kao i da li brod ima rapid-firing lanser ili standardni lanser. E sad broj torpeda je važan, jer se nemogu tako brzo konstruirat nova u borbi kolko ih se ispali, tako da će brod koji ima više torpeda bit u znatno većoj prednosti, jer ako brod ostane bez torpeda on je automatski sitting-duck tj. gubi bitku. Isto tako Intrepid nemože pucat više od 2-3 torpeda i ima standardne lansere, dok Galaxy može po 5-6 torpeda ispucavat velikom brzinom, tako da se Intrepd nemože mjerit s Galaxyjem u tom pogledu
Što se tiče trećeg lansera na Galaxyju on možda je zanemariv, al to ne znači da ga nema, jer ako se na modelu sa snimanja može vidjet onda je to kanon i to nemožeš pobit
RAI'TARA je napisao/la:
Intrepid je jači jer.
Ima više lansera torpeda, više fazorskih mreža, okretniji je puno. Lanseri su mu strateški bolje raspoređeni. Ima jaču warp jezgru, zapravo dvije warp jezgre kao izvor energije za fazore. Uz to spominje se da je to najmoderniji brod flote.
I detect fail, again
Prvo Intrepid ima slabije štitove, slabije fazorske mreže i bankove, manji broj torpeda i samo standardne lansere za razliku od Galaxyja koji je veći, masivniji, ima bolji oklop, štitove, torpedne lansere, veći broj torpeda i veće firing arcove te separaciju Tako da Galaxy je jači brod unatoč tomu što je Intrepid noviji Također Intrepid nije niti će ikad bit moderniji od brodova poput Sovereigna, Defianta i Prometheusa pa marak se ti na glavu postavila
RAI'TARA je napisao/la:
A i jedan takav brod zapovjedao je federacijskom flotom, a u današnjoj epizodi se spominje da samo taktički najjači brod može zapovjedati flotom.
I na kraju Vidjeli smo Voyager u više navrata u borbi i pokazao se više nego uspješan. Enterprise ni izbliza nije mogao izdržati toliko dugo u borbi sa borgom.
Eto prema tome zaključujem.
Kao prvo nigdje se ne spominje da je taj Intrepid Rossov brod, a kao drugo Ross nije zapovijedao flotom zato što mu je brod taktički najjači, već zato što je on Admiral (čin iznad kapetana za tvoju informaciju) A i taman da nije Admiral, onda je Sisko trebao zapovijedat flotom, jer on ima taktički najmoćniji brod
Kao drugo, Enterprise D - Galaxy klasa je jako dugo izdržao borbu protiv Borga bez ikakvih dodataka iz budućnosti ili pomoći od drugih radilica...za razliku od Voyagera - Intrepid klase Isto tako da Janeway iz budućnosti nije dala Voyageru transfazna torpeda i oklop, Voyager bi ostao zauvijek u Delti tj. čitava posada bi poumirala prije nego što bi se vratili u Alphu
Stoga zaključujem da su tvoji zaključci one big EPIC FAIL!!
1. 14. fazorska mreža Intrepid klase nalazi se iza mosta. Vidi se na modelu i koristi se u nekoliko epizoda. Recimo dala sam filmić iz epizode Resolutions u kojoj se koristi.
2. Separacija tanjura služi za evakuaciju civila i za ništa drugo. To se spominje i vidi u TNG-u.
Tanjur nikad u star treku nije korišten za išta drugo osim za evakuaciju civila, tako da bi reći da služi za išta drugo bila samo špekulacija i ništa drugo.
Isto tako kao što rekoh nema warp jezgru, primarni izvor energije za fazore. Tanjur se za vrijeme separacije napaja pomoćnom energijom. I nije namjenjen za dugotrajnu upotrebu u tom stanju, već samo za bijeg na sigurno, poput kapsula za spašavanje.
3. Širina i veličina fazorskih mreža nema veze sa snagom. Sovereign klasa je manja, niža u uža od Galaxy klase i ima puno manje fazorske mreže, a one nisu ništa slabije.
Isto tako i defiant klasa ima fazorsku mrežu, spominje se u jednoj epizodi. A fazorski bank defiant klase smješten kraj mosta, koristi se u barem dvije epizode. Još jedan dokaz su makijski brodovi.
Jedan mali makijski brod koristio je fazorske emitere galaxy klase. Još jedan dokaz da veličina i širina nema nikakve veze.
Jer bi onda galaxy klasa kao najveća klasa federacijskog broda bila najjača, a defiant klasa skoro pa najslabija, a to ni izbliza nije tako.
Važniji je izvor energije za fazore. A to je warp jezgra. Intrepid ima Warp jezgru klase 9. Najjaču warp jezgru. I to dvije.
Najvažniji je broj fazorskih mreža i bankova. Što ih brod ima više to znači da iz više njih može pucati istovremeno. Po pravilu uglavnom iz jedne mreže ili banka se može pucati samo jedna fazorska zraka maksimalne snage.
4. Intrepid može ispaliti i 5-6 torpeda u 2-3 sekunde. To se vidi u seriji Voy.
A broj torpeda varira od misije do misije. Naravno ako brod kreće u rat da će bit napunjen sa puno više torpeda, nego ako ide obavit neki kratkotrajni zadatak.
A Galaxy klasa zapravo i nema neki veći kapacitet od intrepid klase, jer je prostor unutar broda Galaxy klase ispunjen raznim rekreacijskim sadržajima koje intrepid klasa nema.
Poput puno više kabina, holodekova, soba za teleportaciju, vrtića, prostorija za razne igre, arboretum i slično.
Nije galaxy klasa šuplja te puna torpeda.
treći lanser torpeda se ne vidi niti spominje niti koristi u seriji stoga to nije kanon. Recimo i most intrepid klase se može odvojiti u nuždi i pobjeći, ali to nikad nije utvrđeno u seriji. Stoga nije kanon. Premda se na modelu to može napraviti.
5.
Intrepid klasa kao što sam rekla ima warp jezgre klase 9, najjače warp jezgre kao izvor energije za fazore.
Galaxy ima samo jednu, slabiju i za njegovu veličinu jako malu warp jezgru.
Intrepid nema standardne štitove već štitove promjenjive modulacije, čija se frekvencija može uskladiti sa neprijateljskih oružijem, te za svako oružije pružiti posebnu protumjeru.
To su puno napredniji štitovi od onih koje koristi Galaxy klasa. Slične takve štitove ima borg. Galaxy klasa nema nikakav oklop, i njegov trup je napravljen od istih materijala kao trup intrepid klase.
Onda intrepid klasa je daleko okretnija od galaky klase koja samo stoji na mjestu i čeka da ju netko pogodi.
Intrepid klasa ima više fazorskih mreža i bankova koje napaja jači izvor energije.
Broj torpeda nije važan jer ne znamo koliko torpeda intrepid nosi na dugotrajnim misijama ili kad kreće u rat.
A torpeda ispaljiva jako brzo, a lanseri su bolje raspoređeni. Dovoljno da stane poviše galaxy klase i može ju gađati donjim lanserom.
Intrepid klasa je modernija od Galaxy klase i puno je bolja.
Moderniji od Intrepida su Sovereign i Prometheus klasa, i oni su bolji od intrepid klase, ali galaxy je zastario i ima zastarjelu tehnologiju, i nije bolji od intrepid klase.
6. Rossov brod je brod intrepid klase to se vidi u DS9-u, i nigdje se ne spominje suprotno.
Samo taktički jači brod zapovjeda flotom brodova. Nigdje se ne spominje što je u slućaju admirala.
Svi intrepidi su preživjeli rat. USS Intrepid trebao se boriti recimo sa remanskim brodom u Nemesisu, bio je dio napadačke flote.
Prema tome jasno je koliko su snažni.
Galaxy nije baš mogao izdržati dugo u borbi sa borgom. Recimo tijekom prvog susreta borg mu je izrezao trup.
Da ga Q nije spasio bio bi uništen.
Voyager je odlično izdržavao u borbi sa borgom, i u filmu ''Prvi kontakt'' brod intrepid klase nije bio uništen u borbi sa borgom.
A tko kaže da Voyager nebi preživio bez Janeway iz budućnosti u delti. Pa voyager se vratio u alfu i u tom timelineu, samo petnaestak godina kasnije. Janeway iz budućnosti je samo ubrzala povratak Voyagera u alfu, i onesposobila borga, tako da borg više nije prijetnja za federaciju.
A sa ablativnim oklopom i transfaznim torpedima sam Voyager je najjači federacijski brod.
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
1. Opet ću ponovit da prema kanonu Intrepid ima 13 fazorskih mreža. Šta tebi tu nije jasno?
2. Nisi dala nikakve kanonske dokaze i nigdje to nije rečeno stoga tvoje pretpostavke nemaju nikakvog smisla. Anyway, ja sam uvjeren da tanjur ima nekakvo napajanje, a i nemožeš ga nikako i nikad uspoređivat sa escape podom , a također vjerujem da je to napajanje dovoljno da podržava osnovne funkcije za preživljanje posade te bar još jednu ili 2 glavne funkcije uz to tipa: naoružanje, senzori, impulsni pogon...
Mislim kako ti misliš da bi se tanjur mogao kretati bez napajanja za impulsne motore? Kako bi se tanjur uopće mogao navigirat bez napajanja za senzore? Kako bi posada preživjela bez napajanja za održavanje života?
Samo odgovori na ta pitanja i bit će ti jasno da si u krivu
3. Širina i veličina fazorskih mreža ima veze s njihovom snagom, jer nije isto fazorska mreža tipa 9 i tipa 10 AL to ne znači da to što je brod manji da nemože imat jake fazorske mreže (BTW ne zaboravi da je Sovereign dulji od Galaxyja), ali je jasno vidljiva razlika između mreža na Intrepidu i onih na masivnom Galaxyju A sad odi potraži dokaze da Defiant ima fazorsku mrežu, a za makijski lovac sam uvjeren da ima samo pulsne fazorske topove i fazorkse bankove Broj fazorskih mreža možda je važan, ali ako su iste mreže slabije onda je drugi brod s manjim brojem, ali jačim fazorskim mrežama taktički nadmoćniji A što se tiče napajanja iz warp jezgre, mislim da ga Galaxy ima i više nego dovoljno te isto tako brzina broda nema veze s jačinom napajanja njegovog oružja
4. Pokaži mi scenu di je Voyager ispaljivao više od 3 torpeda i kojom brzinom Što se tiče broja torpeda, ja sam uvjeren da Intrepid ih nemože ni u ludilu više nosit od Galaxy klase Niti igdje u kanonu piše da može više od 40-50 torpeda furat, dok za Galaxy jasno piše da može oko 250-275 I oprosti, maketa koja se koristila u snimanju serije je kanon (opet poričeš moje dokaze)
5. Još jednom ću spomenut da jačina warp jezgre nema veze s snagom naoružanja već jedino omogućava da više sustava istovremeno se može dulje napajat i za veću warp brzinu Intrepid klasa ima jednu primarnu warp jezgru, a ovaj drugi izdanak je samo pomoćna warp jezgra što i piše na memory alphi i jasno se da skužit iz serije Istina da Intrepid ima modulacijske štitove, ali isto tako štitovi Galaxy klase mogu podnijest više štete nego oni od Intrepid klase, i također Borg nema štitove za tvoju informaciju I od kud ti to da Galaxy klasa stoji samo na mjestu pa svaki brod ima potisnike i impulsni pogon, ak nisi znala I sad dali ti smatraš da je svaki stariji brod ujedno i slabiji od nekog novog modela? - ja bih rekao da nemora biti
6. Dakle, ovakvo brukanje još nisam vidio Jel ovo što si izvalila je epic bullsh*t Dobro što se tiče Admirala Rossa, imala si pravo da zapovijeda Intrepid klasom broda Dalje ispravak: Samo taktički brod zapovijeda flotom brodova u slučaju istog ranka/čina, a pošto je Ross bio Admiral on je automatski zapovjednik, jer je čin Admirala viši od čina Kapetana A inače je najviši čin Admiral flote. Tako da Ross nije zapovijedao flotom zato što je imao taktički najjači brod (što i ovak i onak nije istina, jer je to bio Defiant i još hrpa Galaxyja, romulanskih Warbirdova, klingonskih Vor'Chi...), nego je zapovijedao flotom isključivo zbog čina Admirala
Da se USS Intrepid borio s remanskim Scimitarom pao bi u prvih par minuta borbe , dok bi Galaxy dulje izdržao i zasigurno bi pošteno oštetio Scimitara kad bi se zaletio u njega (možda i više nego Sovereign)
BTW ne znam od kud ti to da je u filmu Prvi kontakt u onoj bitci sudjelovala Intrepid klasa tak da nebih rekao Ali znam koje klase jesu: Sovereign, Defiant, Nebula, Ambassador, Norway, Saber, Excelsior, Steamrunner, Akira i Miranda mislim
Što se tiče Janewayici mislim da je tu više manje sve jasno. Ona se puno put izvlačila pomoću mijenjanja timelinea, razne pomoći od drugih rasa/ljudi iz budućnosti...dok kapetan Picard kojeg ti tolko prezireš je jako rijetko radio takve stvari
Što se tiče ablativnog oklopa i transfaznih torpeda to su u vrijeme stare Janewayice (one iz budućnosti) imali i ostale klase brodova tak da je Intrepid najjači bio samo u Endgameu
So, I detect your failure again!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Sovereign je napisao/la:
1. Opet ću ponovit da prema kanonu Intrepid ima 13 fazorskih mreža. Šta tebi tu nije jasno?
2. Nisi dala nikakve kanonske dokaze i nigdje to nije rečeno stoga tvoje pretpostavke nemaju nikakvog smisla. Anyway, ja sam uvjeren da tanjur ima nekakvo napajanje, a i nemožeš ga nikako i nikad uspoređivat sa escape podom , a također vjerujem da je to napajanje dovoljno da podržava osnovne funkcije za preživljanje posade te bar još jednu ili 2 glavne funkcije uz to tipa: naoružanje, senzori, impulsni pogon...
Mislim kako ti misliš da bi se tanjur mogao kretati bez napajanja za impulsne motore? Kako bi se tanjur uopće mogao navigirat bez napajanja za senzore? Kako bi posada preživjela bez napajanja za održavanje života?
Samo odgovori na ta pitanja i bit će ti jasno da si u krivu
3. Širina i veličina fazorskih mreža ima veze s njihovom snagom, jer nije isto fazorska mreža tipa 9 i tipa 10 AL to ne znači da to što je brod manji da nemože imat jake fazorske mreže (BTW ne zaboravi da je Sovereign dulji od Galaxyja), ali je jasno vidljiva razlika između mreža na Intrepidu i onih na masivnom Galaxyju A sad odi potraži dokaze da Defiant ima fazorsku mrežu, a za makijski lovac sam uvjeren da ima samo pulsne fazorske topove i fazorkse bankove Broj fazorskih mreža možda je važan, ali ako su iste mreže slabije onda je drugi brod s manjim brojem, ali jačim fazorskim mrežama taktički nadmoćniji A što se tiče napajanja iz warp jezgre, mislim da ga Galaxy ima i više nego dovoljno te isto tako brzina broda nema veze s jačinom napajanja njegovog oružja
4. Pokaži mi scenu di je Voyager ispaljivao više od 3 torpeda i kojom brzinom Što se tiče broja torpeda, ja sam uvjeren da Intrepid ih nemože ni u ludilu više nosit od Galaxy klase Niti igdje u kanonu piše da može više od 40-50 torpeda furat, dok za Galaxy jasno piše da može oko 250-275 I oprosti, maketa koja se koristila u snimanju serije je kanon (opet poričeš moje dokaze)
5. Još jednom ću spomenut da jačina warp jezgre nema veze s snagom naoružanja već jedino omogućava da više sustava istovremeno se može dulje napajat i za veću warp brzinu Intrepid klasa ima jednu primarnu warp jezgru, a ovaj drugi izdanak je samo pomoćna warp jezgra što i piše na memory alphi i jasno se da skužit iz serije Istina da Intrepid ima modulacijske štitove, ali isto tako štitovi Galaxy klase mogu podnijest više štete nego oni od Intrepid klase, i također Borg nema štitove za tvoju informaciju I od kud ti to da Galaxy klasa stoji samo na mjestu pa svaki brod ima potisnike i impulsni pogon, ak nisi znala I sad dali ti smatraš da je svaki stariji brod ujedno i slabiji od nekog novog modela? - ja bih rekao da nemora biti
6. Dakle, ovakvo brukanje još nisam vidio Jel ovo što si izvalila je epic bullsh*t Dobro što se tiče Admirala Rossa, imala si pravo da zapovijeda Intrepid klasom broda Dalje ispravak: Samo taktički brod zapovijeda flotom brodova u slučaju istog ranka/čina, a pošto je Ross bio Admiral on je automatski zapovjednik, jer je čin Admirala viši od čina Kapetana A inače je najviši čin Admiral flote. Tako da Ross nije zapovijedao flotom zato što je imao taktički najjači brod (što i ovak i onak nije istina, jer je to bio Defiant i još hrpa Galaxyja, romulanskih Warbirdova, klingonskih Vor'Chi...), nego je zapovijedao flotom isključivo zbog čina Admirala
Da se USS Intrepid borio s remanskim Scimitarom pao bi u prvih par minuta borbe , dok bi Galaxy dulje izdržao i zasigurno bi pošteno oštetio Scimitara kad bi se zaletio u njega (možda i više nego Sovereign)
BTW ne znam od kud ti to da je u filmu Prvi kontakt u onoj bitci sudjelovala Intrepid klasa tak da nebih rekao Ali znam koje klase jesu: Sovereign, Defiant, Nebula, Ambassador, Norway, Saber, Excelsior, Steamrunner, Akira i Miranda mislim
Što se tiče Janewayici mislim da je tu više manje sve jasno. Ona se puno put izvlačila pomoću mijenjanja timelinea, razne pomoći od drugih rasa/ljudi iz budućnosti...dok kapetan Picard kojeg ti tolko prezireš je jako rijetko radio takve stvari
Što se tiče ablativnog oklopa i transfaznih torpeda to su u vrijeme stare Janewayice (one iz budućnosti) imali i ostale klase brodova tak da je Intrepid najjači bio samo u Endgameu
So, I detect your failure again!
1. Kanon je ono što se vidi u seriji. U seriji se koristi i četrnaesta fazorska mreža smještena iza mosta, stoga i ona je kanon. A uz te mreže ima i fazorske bankove iste jačine.
2. Kanon je ono što se vidi u seriji, ponavljam opet. A u seriji tanjur je služio izričito samo za evakuaciju, dok se donji dio broda bori. I to je kanon.
Tanjur ima napajanje ( i već sam spomenila pomoćno napajanje ), dovoljno za rad impulsnih motora i sustava održavanja života. Ali samo dovoljno za kratkotrajno vrijeme, dok se civili ne sklone na sigurno. 3. Fazorske mreže tipa 10, 12 nema veze sa veličinom ili oblikom već njihovom snagom. A koji tip mreža neki brod ima jako rijetko se spominje.
Veličina i debljina nema veze sa snagom, već sam dala usporedbu brod defiant, te makijski brod sa fazorskim emiterima jačine Galaxy klase.
Dužina emitera samo daje bolji kut za ispaljivanje fazorske zrake na neprijateljski brod.
Defiant ima fazorsku mrežu, spominje se u dijalogu.
Ista je stvar i sa makijskim brodovima.
Sovereign klasa ima manje i tanje mreže od galaxy klase.
Intrepid klasa ima jače mreže i ima ih više. Što neki brod ima više mreža to ih može ispaliti više fazorskih zraka istovremeno.
Prema tome u kanonu se ne spominje nigdje da Galaxy klasa ima jače mreže od intrepid klase, baš naprotiv spominje se samo da je Intrepid klasa najmodernija. Znači najbolja u vrijeme porinuća.
Intrepid ima najjaču warp jezgru, i to dvije. Znači daleko bolji izvor napajanja za fazore od zastarjele warp jezgre Galaxy klase.
4. Evo ovdje možeš vidjeti brzinu ispaljivanja torpeda broda Intrepid klase
Počni od vremena 3:03.
Broj torpeda ovisi o misiji. Kao što već rekoh nije isto ide li brod lovati makijski brod u misiji koja traje dva tjedna, ili ako je brod na misiji koja traje mjesecima ili godinama ili ako ide u rat.
Broj torpeda varira. Nigdje se ne spominje da Galaxy klasa uvijek nosi 250 torpeda niti da Intrepid klasa uvijek nosi 40. Oni su samo u tom trenutku imali taj broj torpeda i to je to.
Prema tome to što ti tvrdiš nije nikakav kanon.
Kanon je ono što se vidi u seriji. Ako maketa ima nešto, neki detalj koji se ne vidi u seriji. Onda ne možeš ništa tvrditi po tom pitanju.
5. Warp jezgra ima itekako velike veze sa fazorima. To je primarni izvor energije na brodu. Jača warp jezgra daje jaču izlaznu energiju.
Modulacijski štitovi su u trenutku lansiranja intrepid klase bili najmoderniji i najjači štitovi u federaciji.
Borg se također prilagođava oružiju neprijatelja, u tome je sličnost tih štitova sa borgovskim.
Ako brod vrši istu dužnost, a noviji je. Znači da je bolji i jači.
Nova klasa znanstvenog broda bolja je i jača od stare klase. Nova klasa istraživačkog broda, jača je i bolja od stare klase.
A Galaxy klasa se jako sporo okreće, i laka je meta za okretnije brodove poput Defiant klase i intrepid klase.
6. CGI model Voyagera korišten je u filmu prvi kontakt u bitci sa borgom. Registracija i ime se ne vidi . Ali sudjeluje u bitci.
Zašto bi molim te USS Intrepid bio uništen u bitci sa remanskim brodom prije Galaxy klase.
Pa niti jedan brod intrepid klase nije uništen od svih konstruiranih, a hrpa brodova galaxy klase jest.
A to što je brod Intrepid klase vodio federacijsku flotu u bitci govori dovoljno.
Romulanski brodovi se ne računaju, jer su romulanci imali svoj zapovjedni brod a klingonci svoj.
Što se tiče Janeway ona je svojim odlukama i hrabrošću mjenjala timeline i izvukla je brod bezbroj puta.
To govori dovoljno.
Picard je izgubio svoj brod u filmu Generacije. A i on je mjenjao time line i njega su izvlačili različiti alieni iz nevolja.
U vrijeme Nemesisa i Kraja serije Voy. Voyager je najjači federacijski brod. Ostali će tu tehnologiju tek dobiti desetljeće i pol kasnije.
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Ovako meni je iskreno više se dosta s tobom raspravljat, jer vidim da sam po tvome uvijek u krivu tako da nema više smisla gubit živce na takve kao ti.
Tako da nek ti bude, ja i ostalih preko 130 000 ljudi na STO forumu i još dosta njih na ovom nemamo pojma, i Intrepid je jači od Galaxyja
Al zato nikad neće bit jači od Sovereign klase
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Sovereign je napisao/la:
Ovako meni je iskreno više se dosta s tobom raspravljat, jer vidim da sam po tvome uvijek u krivu tako da nema više smisla gubit živce na takve kao ti.
Tako da nek ti bude, ja i ostalih preko 130 000 ljudi na STO forumu i još dosta njih na ovom nemamo pojma, i Intrepid je jači od Galaxyja
Intrepid nije jači od Sovereign klase ali jest od Galaxy.
A ja ne sudjelujem na STO forumu.
Daj mi link na tu raspravu. Rado ću se pridružiti.
RAI'TARA je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:
Inače ne raspravlja se o tome dal je Galaxy jači od Intrepida već se raspravlja dal je jači Sovereign ili Galaxy, tak da lako možeš uvidjet kakve si sve nebuloze nadrobila
Sovereign je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Sovereign je napisao/la:
Inače ne raspravlja se o tome dal je Galaxy jači od Intrepida već se raspravlja dal je jači Sovereign ili Galaxy, tak da lako možeš uvidjet kakve si sve nebuloze nadrobila
Kako je Galaxy puno lošiji i slabiji od Sovereign-a. Raspravljati o tome koji je od njih jači nema smisla. A može se ovdje napravit i takva tema ( pa da ovdje raspravljamo o Galaxy VS Sovereign ). Galaxy je slabiji brod i od Prometheusa, Sovereign-a, Defianta i Intrepida.
Evo stavih anketu, pa ćemo vidjet što kaže većina
Moj glas ide Galaxyju
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
glasala za Ne znam...podjednaki su, a sam ko neka cura samo da mi auto-brod ljepo izgleda izvana
_________________ Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
Galaxy je bolji i jaci i ljepsi
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.