|
Sada je: sri 30 ruj, 2026 12:55 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Zatvoreno - S12 -> 7of9,Phlox
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Skupina 12:
# Ime lika (Ime glumca/ice) - serije i filmovi u kojima se lik pojavljivao
67. 7of9 (Jeri Ryan) - VOY
68. Harry Kim (Garrett Wang) - VOY
69. Ishka "Moogie" (Andrea Martin, Cecily Adams) - DS9
70. Phlox (John Billingsley) - ENT
71. Ro Laren (Michelle Forbes) - TNG
72. Thy'lek Shran (Jeffrey Combs) - ENT
Napomena: Dva lika prolaze dalje!
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 16 ruj, 2006 12:47 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
7 of 9 i to začudo, ne samo zbog tjelesnih atributa, premda znam da će uvjerljivo pobijediti Phlox.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 16 ruj, 2006 12:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Shran.
jednostavno najbolji!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 16 ruj, 2006 1:06 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Phlox. Jednostavno ima ono nešto. Kada razvuče onaj svoj osmijeh 
| sub 16 ruj, 2006 1:21 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|

Seven of nine, da počnem od samih atributa ne bih pogriješio, da počnem od Borgovske strane opet ne bih pogriješio, tako da mogu početi od bilo kuda i ona će opet biti u prednosti!  Prvo što sam uočio kod nje su bile velike....... i lijepo oblikovana.......tako da me je već na prvi pogled srušila sa fotelje!  Hehe ponekad je čak znala nadmudriti i samog Vulkanca Tuvoka, svojom logikom i skupljenim znanjem kao Borgovka! Haha kako se je samo Harry zapalio za nju  Ne mogu reći da sam se ja nešto manje navukao na njene bolje strane!  Tako da Harry-u to može samo biti plus u daljnjem komentiranju. 7 of 9 ima čak i poseban odnos sa kapetanicom Janeway, kao mati i kći........samo što im je cilj učiniti je više ljudskim, mada ja mislim da od onih atributa nema ništa ljudskije, ali tko sam ja da sudim o ljudskosti.......samo čovjek!? Naime ona će i sama uvidjeti tko je bila i tko može još uvijek biti, može biti ni više niti manje nego biće sa jednom jedinom manom, osjećajima(prema Borgovima, ne prema mom osobnom mišljenju, mada.......hmmm........) Harry Kim, najbolji prijatelj Toma Parisa i vječiti luzer kada je u pitanju ljubav!  Prvih par epizoda svi su sumnjali u njegove sposobnosti, jer je bio pre mlad, a po ostalima i pre neiskusan za to mjesto koje je tada imao! Ali kao i u svako takvom slučaju on je pokazao da imaju krivo. Dokazao se je i zaslužio njihovo poštovanje i povjerenje: "uzdaj se use i u svoje kljuse"(hehe ja mislim da tako nekako ide ta poslovica)  Moogie, haha ona mi je par puta baš uljepšala dan, ja sam se trgao od smijeha!  Samo je problem što se ne sjećam zašto sam se trgao od smijeha, ma glavno da je ostala u dobrom sjećanju. Phlox, legendarni Doc sa Enterprisea.......njegovo poznavanje medicine i životinja je puno puta izvuklo ekipu sa prvog starshipa ikada napravljenog. Svidio mi se, jako je bio simpatičan, a i njegova rasa mi je vrlo, vrlo zanimljiva! Ro Laren je ispala iz konkurencije, neću niti komentirati. Shran, solidan lik, moglo bi se reći promijenjiva osobnost i svakako sila koja je u jednom dijelu bila dobrodošla Archeru, tako da nije požalio što ga je upoznao. Jednostavno najjača karika ovdje je 7 of 9! Više mi je ostala u sjećanju nego ostali likovi, tako da glas ode u bivše Borgove! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 16 ruj, 2006 1:48 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: ned 23 tra, 2006 5:35 pm Postovi: 358 Lokacija: Vulcan
|
Shran dobiva glas od mene, makar sam mogo i Phloxu dat glas, sad je kasno!
_________________ http://s5.gladiatus.com/game/c.php?uid=141511
|
| sub 16 ruj, 2006 4:15 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja volim i phloxa i 7of9 i shrana, šta da radim, šta, šta, šta? 
_________________ njanjanja
|
| sub 16 ruj, 2006 4:44 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Lil'Mee je napisao/la: ja volim i phloxa i 7of9 i shrana, šta da radim, šta, šta, šta? 
glasaj za Shrana 
|
| sub 16 ruj, 2006 5:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sub 16 ruj, 2006 6:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Glasajte za Phloxa, Jeffrey Combs je vec prosao u drugi krug (Weyoun) 
|
| sub 16 ruj, 2006 6:10 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
7, uvijek mi je bila draga
| sub 16 ruj, 2006 6:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Shran mi je daleko draži lik od Weyouna. Ma ne mogu se ni usporediti.
|
| sub 16 ruj, 2006 7:10 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Capri je napisao/la: Shran mi je daleko draži lik od Weyouna.
stvar je u ticalima 
|
| sub 16 ruj, 2006 10:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
I plavoj boji. Odlično mu stoji!
|
| sub 16 ruj, 2006 10:52 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
7 of 9. Ne pitajte me zašto... 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 17 ruj, 2006 5:26 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|