|
Sada je: čet 11 lip, 2026 10:14 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 Re: Avatari & Potpisi
To bi bilo previše sladoleda! Hmmm...ne mogu si to priuštiti. Ajme, šta je onaj s okicama bio tako dobar?  Kvrapcu! Ne volim reciklirati avatare.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 15 pro, 2009 1:34 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
je, taj od pahuljice je fora, stalno me podsjeća da bi trebao pogledati taj show 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 15 pro, 2009 1:40 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Ajme, šta je onaj s okicama bio tako dobar?  Kvrapcu! Ne volim reciklirati avatare. ma bilo je fora kako je bio animiran. i onda kao da bi imao neki hipnoticki ucinak... sjedim i gledam ga i gledam ga i gledam ga i onda odjednom on trepne. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 15 pro, 2009 1:43 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 15 pro, 2009 1:46 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
hm... ovaj bi se dao malo prepraviti... 
|
| uto 15 pro, 2009 1:50 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| uto 15 pro, 2009 1:52 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Sad samo da li da bude po Mirni "Empiror" ili da bude "Emperor"? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 15 pro, 2009 2:00 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Cvicek je napisao/la: Sad samo da li da bude po Mirni "Empiror" ili da bude "Emperor"?  eee, stavi onako pokoju razigrani pahuljicu snijega u avatar... za bozicni ugođaj! 
|
| uto 15 pro, 2009 2:01 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Sad samo da li da bude po Mirni "Empiror" ili da bude "Emperor"?  Ehm...to je Mimi rekla. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 15 pro, 2009 2:02 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Da, ispričavam se, radilo se o quoteu od mimi Ali ono tvoje "check check check check" mi je bilo fascinantno pa sam zato zapamtio 
|
| uto 15 pro, 2009 2:07 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
ma Blagdanskog duha nikad dosta 
| uto 15 pro, 2009 4:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ovom palpatineu bi isto taman pasala kapa od djeda božićnjaka  Hm... trebam za sebe naći neku veću sliku od 120 piksela, ova od 100 je nekak premala.
|
| uto 15 pro, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Evo ja malo prominija, nisan dugo. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| pet 18 pro, 2009 12:53 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 18 pro, 2009 12:59 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja sam složio sigg da taman opisuje kako se osjećam
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 18 pro, 2009 2:20 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|