| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 5x17 - The Disease
| uto 08 pro, 2009 5:21 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: 5x17 - The Disease
Fora epka.
[+] Harry bludniči nad lijepom tetom [-] Neelix ne umre
7
|
| uto 08 pro, 2009 5:24 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 8. Dobra epizoda. Kim se opet nesretno zaljubio. Taj stvarno nema sreće u ljubavi. Onaj generacijski brod je zanimljiv. 
|
| uto 08 pro, 2009 5:33 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Harry postao pobunjenik  ...u ovoj epizodi je receno o kimu sve ono sta i publika govori..kako je on zlatno dijete akademije i uvijek uzoran , samo ovaj put je bilo drugacije ..covjek se zaljubio Dobro mi je to sta su se svi pitali sta je ljubav ..ipak i to je kemija nekakva , sedma je bila opet u svom elementu Zanimljiva je ova rasa s generacijskog broda ..na kraju je ipak kod njih prevladao razumi pustili su istrazivace da idu svojim putem a oni koji su bili za izbjegavanje kontakta s ostalim rasama su isli svojim putem ..pokazalo se kako represija nemoze sprijecit neke stvari 7
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 08 pro, 2009 5:35 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Ova epizoda pokazuje da su ljudi (odnosno svjesna bića) po prirodi radoznali, otvoreni i ne vole izolaciju te će se protiv nje pobuniti. Inače mi idu na živce ove jednoepizodne ljubavi. Ljubav bi trebala trajati duže i ne tako često mijenjati objekt. Zastavniku Kimu je dosadilo biti dobar.  Mislim da je kapetanica bila prestroga, ipak je čovjeku to prvi prijestup.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 08 pro, 2009 6:08 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pomalo tužna epka za sve one zaljubljene ...jadan Harry, stvarno nema srece sa ženama...šta je sve ono Tom nabrojao, holodek, Borg, zla blizanka ...Kata se na kraju smekšala a Sedma je spoznala novo mišljenje o ljubavi 7
| uto 08 pro, 2009 6:18 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ocjena pet. Stvarno prosječna epizoda, po ničemu napeta, sa labavom moralnom poantom o ljubavi. Dobra je ova pričica o generacijskom brodu i njihovom nepovjerenju spram tuđinaca. Kim je opet ispao picajzla. On ju voooli nakon jednog seksa. OOOps...kaj nema Kim curu koja zna da je on živ? Neelix i Tuvok pronađu uljeze na 15. palubi...tako da se popnu odozdo prema gore u Jeffriesovim cijevima...jel to znači da Voyager ima skrivenu 16. palubu?
|
| sri 09 pro, 2009 6:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
kim ljubavnik..auu...krši pravila.auuuu...nije to taj harry..ali ipak boravak u delti je uradio svoje ma dobro je bilo vidjeti opet kapetanicu sa svojim ispitivanjima i davaljima lekcija!ali ipak mu je rekla na kraju da je bolji čovjek...da nije bila bellana upitanju za parisa mislim da bi on dobio ovu ulogu...njemu bi to priličilo inače ocjena 8 
|
| čet 10 pro, 2009 5:17 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Pitanje. Primjetila sam da neki daju ocjenu u postu ali ne i u anketi. Zašto?
|
| čet 10 pro, 2009 5:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
ah da...ja sam jedan od njih ..ponekad zaboravim..a šta ću...novak sam ovdje pa zato 
|
| čet 10 pro, 2009 5:57 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Nisi samo ti u pitanju, ima njih više tako. Pa mi nije jasno jeli to namjerno ili slučajno. Samo me zanimalo. 
|
| čet 10 pro, 2009 5:58 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
7... ne znam zašto al eto... tal super izgleda... i to svjetlo me fascinira...
| čet 10 pro, 2009 6:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a i ja dajem 7...
Kimu se malo posrečilo... ali je i dalje komplicirana zbunjola...
...e onda je dobio jezikovu juhu kad je počeo svjetliti...
...Kapetanica pomaže Varoancima... ...oko pogona... no postepeno se otkriva urota unutar društva... jer su neki nezadovoljni ksenofobičnošću voditelja misije... pa su izmislili sintetičke parazite da odvoje brodske kapsule uklopljene u jedan veliki brod... i to im na kraju uspije...
Nije mi samo jasno zašto Kim nije pozvao Tal na Voyager da ostane s njim... ...možda bi čak i pristala... i bila bi to zanimljiva priča...
PARIS: Oh, I give up. CHAKOTAY: After only two minutes? Tuvok, how do you do it? TUVOK: I wait until his own illogic overwhelms him. 
| uto 15 pro, 2009 4:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
7 ocjena napokon se i Harry-u posreci ,a dobar mi je taj generaciski brod !
| sri 16 pro, 2009 11:55 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Je, konačno i Harry našao neku, ali opet bad luck na kraju.  Bolje mu je da se drži holodecka. 

|
| uto 22 pro, 2009 3:51 pm |
|
 |
|