|
Sada je: čet 10 ruj, 2026 7:49 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Zatvoreno - S8 -> Sisko,Archer
Zatvoreno - S8 -> Sisko,Archer
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Mislim da si krivo shvatila. nisam se ja njemu njista poodsmjehivao, nisam opce lose mislio...samo sam nabacio duhoviti komentar (koj ocito nije tako ispao, unatoc smajlicima) nad njegovom privzenosti Archeru, kojo neskrto, ali simpaticno zaspamljuje forum.
Mislim i ja na isti nacin, dobro ne bas isti, ali i ja hvalim Picardove vrline kada god stignem, tomu i sluze najdrazi likovi.
|
| pon 11 ruj, 2006 6:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Capri je napisao/la: Možete se sprdati s tom privrženošću koliko hoćete...
ok 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 11 ruj, 2006 8:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Vidiš kako me Chaky dobro shvatio.  Hehe. Znam da nisi ništa loše mislio, jednostavno nisam mogla a ne primjetit Borisovu dobru osobinu. Vas ostale tek počinjem upoznavati, pa još ne mogu reći kakav je tko... možda kad vas jednom vidim uživo pa spojim postove, avatare i actual face.
Ja imam dva naj - naj lika, to su Jadzia Dax i Data, ali nakon njih tu je mnoštvo likova koje jednostavno ne mogu a ne voljet, pa ćete polako skužit koji su to sve likovi 
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| pon 11 ruj, 2006 8:38 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
TerNek je napisao/la: Briljantni Sisko naravno. Da mogu, dao bih glas i "brave heart" Martoku.
TerNek, you're my man!
Castim pivom iduci put u klubu.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| pon 11 ruj, 2006 9:04 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
meni, ocito, data i picard. Volim cijelu postavu TNG, s malim iznimkama, i to mi je inace najboji serijal.
i zao mi je sto Necheyeva nebu prosla skupinu, vjerojatno se je vecina ljudi ni ne sječa dovoljno dobro i detaljno da moze za nju glasat, ali kao sto sam gore naveo, ja se sjecam svakog njenog pojavljivanja, i najmocnije mi je bilo kada joj je picard pripremio Early Grey i neko jelo, za koje je cuo da joj je najfinje.
|
| pon 11 ruj, 2006 9:06 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Gul Remal je napisao/la: TerNek je napisao/la: Briljantni Sisko naravno. Da mogu, dao bih glas i "brave heart" Martoku. TerNek, you're my man!  Castim pivom iduci put u klubu.
Nismo badava zemljaci. Pamtim tu pivu, iako će do tog idućeg puta proći poprilično vremena.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| uto 12 ruj, 2006 12:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Nightshoot je napisao/la: meni, ocito, data i picard. Volim cijelu postavu TNG, s malim iznimkama, i to mi je inace najboji serijal.
i zao mi je sto Necheyeva nebu prosla skupinu, vjerojatno se je vecina ljudi ni ne sječa dovoljno dobro i detaljno da moze za nju glasat, ali kao sto sam gore naveo, ja se sjecam svakog njenog pojavljivanja, i najmocnije mi je bilo kada joj je picard pripremio Early Grey i neko jelo, za koje je cuo da joj je najfinje.
Da, pokušavao ju je impresionirati. On, koji je kapetanski uzor konstantno je bio nechayevoj na zubu i nikako mu nije bilo jasno kako da popravi dojmove kod nje. Imala sam takvu profesoricu na faksu i točno znam kako je bilo jadnom Puicardu. Samo što ja svojoj profi nisam ništa kuhala, no way! 
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| uto 12 ruj, 2006 8:55 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
FAdm. Alynna Nechayev.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 12 ruj, 2006 5:17 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|