Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
Re: Najbolje SG-1 provale
Ne sječam se točno scene - ali možda se ispravio sa Kirk na Skywalker baš zato da ga ne prokuže jer je Trek tada već postojao?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Hrčak je napisao/la:
Nisu svi imali Tv tada
Good point. Ali to je James Tiberius Kirk!
Ma gleč, nije da to meni nešto posebno smeta, niti mislim da je neki gaf. Možda tipovi jednostavno nisu gledali Star Trek. Možda se radilo o nekom pralelonom svemiru u kojem nema Star Treka. Možda... Možda... Ne zamaram se uopće time. Samo sam zamijetio.
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
kolko znam TOS baš i nije bio najpopularniji tada, a zašto bi i neki pukovnik whatever gledao SF? what are the odds?
_________________ The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep, And miles to go before I sleep...
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
za 90 % provala je zaslužan O'Neill. kooooojih 8 % je vala. ostalo je ekipa!
_________________ The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep, And miles to go before I sleep...
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
A Teal'c, kad ga provali, onda ga provali sa stilom.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.