| Autor/ica |
Poruka |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 5x05 - Once Upon a Time
Once Upon a Time (Jednom davno) Sezona: 5Epizoda: 05Datum premijere: 11.9.1998.Prikazano na HRT-u: 18.11.2009.Scenarist: Michael TaylorRedatelj: John KretchmerStardate: John Kretchmer Unknown (2375)Gostujući Glumci: * Justin Louis as Trevis * Nancy Hower as Samantha Wildman * Scarlett Pomers as Naomi Wildman * Wallace Langham as Flotter Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra)Dok su Paris, Tuvok i zastavnica Wildman na misiji, satl im nailazi na ionsku oluju i trpi težu štetu. Voyager otkriva podrijetlo poziva u pomoć, no ne može do njih jer im put priječi još jedna ionska oluja. Dok se posada priprema otići po Delta Flyer, Neelix je zadužen za to da kćer Wildmanice, Naomi, ne sazna da joj je majka u opasnosti. Kada napokon i šatl "sleti" udarajuci na planetoid, zastavnica je ozbiljno ranjena. Detaljnije informacije: Memory Alpha Kompletan scenarij: ST Minutae

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sri 18 stu, 2009 6:12 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 5x05 - Once Upon a Time
Naomi je u glavnoj ulozi danas bila .... paris , tuvok i samantha wildman su imali nesrecu a neelix je morao da se brine za naomi dok nije na voyageru bilo njene majke ...smisno je kad naomi sedmu opisuje kao zlog borga pa kad je sedma pita za mjesto a onda ode ..samo kaze ja sam borg Osim toga jedino mi je upecatljivo ostala neelixova bitka između toga dal reci istinu naomi ili je postedit brige , na kraju eto istina se nije mogla sakrit ali sve je ipak zavrsilo sa uspijesnim spasavanjem delta flyera a samim time i naomine mame 6
_________________ Surviving the new decade
|
| sri 18 stu, 2009 7:12 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 8. Scarlett Pomers se napokon pojavljuje u ulozi Naomi. Kod nas ta je glumica poznata i po seriji Reba u kojoj glumi.
Bilo je zanimljivo promatrati događaje na Voy-u iz njenog kuta. Njoj kao jedinom djetetu na brodu, vjerojatno uopće nije lako.
|
| sri 18 stu, 2009 7:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
ova epka je jednostavno genijalna...za mene..zašto??.jer jednostavno vidjeli smo dijete kako provodi svoje vrijeme na voyageru...oni likovi flotter i onaj drveni su mi tako kul..joj gdje su ovi bili kada sam bio klinac...provesti djetinjstvo igrajući se u holodeku...just great!! moćno je bilo kad je Naomi vidjela sedmu kako ulazi u kantinu..gdje je bila sa neelixom...kad je rekla ono da je borg nakon što je pričala sa sedmać joj kad je još rekla neelixu....kad ju je on pito u vezi doktora..da ide njemu...a ona.."pa on puno priča" ej još ona scena je smiješna kad je tuvok rekao samanthi da je malena šansa da nas nađu,ali ipak je moguće...a na to tom:ej tuvok...vrlo "utješno" lijepo je sve to završilo happy end... 
|
| čet 19 stu, 2009 6:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
do not forget  Number 10
|
| čet 19 stu, 2009 6:11 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
alfa_Q je napisao/la: ova epka je jednostavno genijalna...za mene..zašto??.jer jednostavno vidjeli smo dijete kako provodi svoje vrijeme na voyageru...oni likovi flotter i onaj drveni su mi tako kul..joj gdje su ovi bili kada sam bio klinac...provesti djetinjstvo igrajući se u holodeku...just great!! moćno je bilo kad je Naomi vidjela sedmu kako ulazi u kantinu..gdje je bila sa neelixom...kad je rekla ono da je borg nakon što je pričala sa sedmać joj kad je još rekla neelixu....kad ju je on pito u vezi doktora..da ide njemu...a ona.."pa on puno priča" ej još ona scena je smiješna kad je tuvok rekao samanthi da je malena šansa da nas nađu,ali ipak je moguće...a na to tom:ej tuvok...vrlo "utješno" lijepo je sve to završilo happy end...  I meni je to bilo smisno 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 19 stu, 2009 6:52 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
malo smo imali prilike ovaj put družiti se sa Naomi i njezinim prijateljima iz holodeka...dok joj je mama u opasnosti... ...6
| čet 19 stu, 2009 7:48 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Naomi je konačno tu i bit će pravo osvježenje do kraja serije... Epizoda se nekako ističe od drugih i pokazuje kako je to kad su bližnji u opasnosti pa zato 10... 
|
| čet 19 stu, 2009 8:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a draga epizoda...
...konačno malo više Naomi u prvom planu...
...mogu reći da je mala fakat bistra za svojih 6 godina...
...hmmm...samo kaj mi se sad tu nekaj ne slaže... ...Janeway je rekala da su u delti 4 godine i 2 mjeseca u epizodi timeless... pa se njezina dob malo ne slaže... but who cares... Naomi je zakon...
...holodeck likovi su fora... još jedan način učenja za djecu u novije vrijeme...
...jedino NE odobravam histerično ponašanje Neelixa na brodu i kad se onako izderao na kapetanicu... na mostu... ...situacija je bila napeta... ali trebao bi se znati kontrolirati...
...ionska oluja je skoro koštala života Samanthe, ali sve se ipak dobro završilo... ...a Tuvok me iznenadio svojim uirujućim savjetima za Samantu...
8RAI'TARA je napisao/la:
Bilo je zanimljivo promatrati događaje na Voy-u iz njenog kuta. Njoj kao jedinom djetetu na brodu, vjerojatno uopće nije lako.
...ja bi se ipak više složio s Harryem...da bi sve dao za takvo djetinstvo... ...te život na Voyageru ima svojih prednosti... ...možda i više nego mana... (mana je samo jedna)
| pon 23 stu, 2009 4:42 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
mala naomi mi je max išla na živce... 7
| pon 23 stu, 2009 7:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
7 Okej epizoda ali ništa posebno... Ekipa se zaletjela na neki planet i idu ih spašavati... ništa preorginalno... Hololikovi me se nisu nešto previše dojmili, ali je svakako orginalnije od glavne radnje... To su ionako likovi dječjeg holograma - pa nam se daje na uvid na kakve nove načine bi se djeca u budućnosti zabavljala... nekada igračke i slikovnice, danas kompjutorske igrice i crtići, sutra holobajke  Inače, Janeway je na kraju spomenula da se je i ona kad je imala 6 godina igrala u tom holodeck programu. Nije li u doba TNGa holodek bio skroz nova tehnologija, koju su na početku TNGa binarci unaprijedili?! Ajd i konačno jedna epizoda s holodeckom gdje se ne isključe sigurnosne mjere, niti hololikovi polude, niti nitko u holodeku ne ostane zatočen tolom opasnosti, ni ništa slično Mr.bobo je napisao/la: ...hmmm...samo kaj mi se sad tu nekaj ne slaže... ...Janeway je rekala da su u delti 4 godine i 2 mjeseca u epizodi timeless... pa se njezina dob malo ne slaže... but who cares... Naomi je zakon... Možda Naomi brže raste s obzirom da je hibrid...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 24 stu, 2009 6:59 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ne u TNG-u holodekovi se prvi put koriste na brodovima. Holo tehnologija postojala je i prije, ali samo na većim objektima, poput planeta i postaja.
Premda je i to upitno jer se da naslutiti da holodekovi postoje i u TOS-u.
|
| uto 24 stu, 2009 7:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Čudno mi je da su napredni holoprogrami postojali i prije - jer kao što sam naveo u postu prije - u epizodi s binarcima (1010111 ili kak već  ) je Riker bio iznenađen što je Menuet hologram bio tako realističan... što daje naslutiti da su prije toga hologrami bili puno ograničeniji...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 24 stu, 2009 8:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ograničeni na holodekovima ( ne u holoapartmanima ili holokomorama na raznim planetima i postajama koje su imale naprednija računala od onim na brodovima. Galaxy klasa je bila prva koja je imala barem približno tako naprednu tehnologiju instaliranu na brodu. Ali ta tehnologija nije bila toliko dobra kao ona na većim objektima kao što su planeti ). I možda ograničeni u stvaranju ljudske osobnosti koja je uvjerljiva. Ovdje se radilo o naprednim likovima iz crtića. 
|
| uto 24 stu, 2009 8:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
5 nit mi je dobra nit mi nje dobra.. zaspala na pola.. i nije mi žao sto sam ju propustila... 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 25 stu, 2009 8:13 pm |
|
 |
|